Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, urcite zalezi kam by na to manzel jezdil
Je dobře ze to tobe nevadi, u nas chodime darovat oba.
Ahoj holky,s manželem jsme byli v CAR a zjistilo se,ze on má azoospermie,ze tam nemá ani jednu jedinou živou. Hodně jsme to pak probírali a došli k závěru,ze nejlepší bude anonymní dárce spermatu. Rada bych,kdyby jste některá věděla co nejvíc podrobnosti,kolik se za to platí atp,nejlíp kdo to má fakt za sebou ![]()
No jsme z okoli Zlina a někdo mi rikal o klinice ivf Zlin, tam jste byli?
nn, jsme z Ústí nad Labem a jezdíme do Pronatalu v Teplicích
Ano presne tam, manzel na tom byl uz 2× a jde to jednou za 3 mesice. Jak je na tom zdravotne? Je několik kriterii pro darovani.
@Neli2014 píše:
Hlavně musí splňovat věk 18- 34 let a mít dobrý zdravotní stav. Napřed se dělají testy spermatu a když je všechno ok tak z krve genetika a pohlavní choroby. A pak už se chodí darovat. Celkem myslím 10×. Aspoň tak to měli teda ve na klinice reprodukce ve Zlíně
bejvalej chtěl darovat a řekli mu že nemá vysokoškolské vzdělání, tak měl smolíka. Nevím jak jinde.
@allluck píše:
Ahoj holky,s manželem jsme byli v CAR a zjistilo se,ze on má azoospermie,ze tam nemá ani jednu jedinou živou. Hodně jsme to pak probírali a došli k závěru,ze nejlepší bude anonymní dárce spermatu. Rada bych,kdyby jste některá věděla co nejvíc podrobnosti,kolik se za to platí atp,nejlíp kdo to má fakt za sebou
A je po nějaké nemoci/operaci co by to mohla ovlivnit? Nepomohla by léčba u androloga?
Můj zrzavej kamarád zase říkal že ho nechtěli protože zrzci nejsou žádaný. nevim jestli nekecal a nebo jestli nebyl někde kde to vážně nechtěj, ale přijde mi to diskriminační.
Manžel nemá ani jednu zdravou spermii a odmítá léčbu hormony a jezdit po doktorech. Je to pro něj lepší řešení. Domluvili jsme se, že půjdeme do těch darovaných spermií. Snad nám najdou typově někoho, jako je manžel. nechceme o tom nikomu říkat, ani rodině, prostě to bude manželovo a hotovo
13.8. jdeme na konzultaci, tak jsem zvědavá, co nám k tomu dr. řekne ![]()
Zdravotne je na tom dobře, myslim si ze az moc, nekurak, moc nepije a zije zdrave a sportuje, no co rici, idealni dárce spermatu. ![]()
No vidis to, tak takovych darcu by mělo byt vice, taky je tam nejaka vekova hranice.
Ano do vekove hranice by se taky mel vyjit, no tak do toho asi pujde,
Ahoj a byl někdo darovat na https://www.ivf-zlin.cz/? chtěla bych tam jít darovat vajíčka
S dárcovstvím spermií nevím jak to je, ale přítel o tom uvažuje, já jsem byla darovat vajíčka ve Zlíně a byla jsem snimi spokojená
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Co jiného mužeš čekat od chlapa. Tí by chodili klidně každý den