Dárcovství spermií

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.6.18 00:13

Co jiného mužeš čekat od chlapa. Tí by chodili klidně každý den :)

• Citovat
  • Upravit
32
19.7.18 13:15

Ahoj, urcite zalezi kam by na to manzel jezdil :) Je dobře ze to tobe nevadi, u nas chodime darovat oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
20.7.18 17:20

Ahoj holky,s manželem jsme byli v CAR a zjistilo se,ze on má azoospermie,ze tam nemá ani jednu jedinou živou. Hodně jsme to pak probírali a došli k závěru,ze nejlepší bude anonymní dárce spermatu. Rada bych,kdyby jste některá věděla co nejvíc podrobnosti,kolik se za to platí atp,nejlíp kdo to má fakt za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
22.7.18 21:26

No jsme z okoli Zlina a někdo mi rikal o klinice ivf Zlin, tam jste byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
23.7.18 08:26

nn, jsme z Ústí nad Labem a jezdíme do Pronatalu v Teplicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.7.18 15:30

Ano presne tam, manzel na tom byl uz 2× a jde to jednou za 3 mesice. Jak je na tom zdravotne? Je několik kriterii pro darovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
29.7.18 16:02
@Neli2014 píše:
Hlavně musí splňovat věk 18- 34 let a mít dobrý zdravotní stav. Napřed se dělají testy spermatu a když je všechno ok tak z krve genetika a pohlavní choroby. A pak už se chodí darovat. Celkem myslím 10×. Aspoň tak to měli teda ve na klinice reprodukce ve Zlíně

bejvalej chtěl darovat a řekli mu že nemá vysokoškolské vzdělání, tak měl smolíka. Nevím jak jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
29.7.18 16:10
@allluck píše:
Ahoj holky,s manželem jsme byli v CAR a zjistilo se,ze on má azoospermie,ze tam nemá ani jednu jedinou živou. Hodně jsme to pak probírali a došli k závěru,ze nejlepší bude anonymní dárce spermatu. Rada bych,kdyby jste některá věděla co nejvíc podrobnosti,kolik se za to platí atp,nejlíp kdo to má fakt za sebou :)

A je po nějaké nemoci/operaci co by to mohla ovlivnit? Nepomohla by léčba u androloga?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.7.18 17:47

Můj zrzavej kamarád zase říkal že ho nechtěli protože zrzci nejsou žádaný. nevim jestli nekecal a nebo jestli nebyl někde kde to vážně nechtěj, ale přijde mi to diskriminační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
30.7.18 07:33

Manžel nemá ani jednu zdravou spermii a odmítá léčbu hormony a jezdit po doktorech. Je to pro něj lepší řešení. Domluvili jsme se, že půjdeme do těch darovaných spermií. Snad nám najdou typově někoho, jako je manžel. nechceme o tom nikomu říkat, ani rodině, prostě to bude manželovo a hotovo :) 13.8. jdeme na konzultaci, tak jsem zvědavá, co nám k tomu dr. řekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.7.18 14:35

Zdravotne je na tom dobře, myslim si ze az moc, nekurak, moc nepije a zije zdrave a sportuje, no co rici, idealni dárce spermatu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
31.7.18 17:33

No vidis to, tak takovych darcu by mělo byt vice, taky je tam nejaka vekova hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
1.8.18 13:11

Ano do vekove hranice by se taky mel vyjit, no tak do toho asi pujde,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
8.2.20 09:43

Ahoj a byl někdo darovat na https://www.ivf-zlin.cz/? chtěla bych tam jít darovat vajíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.2.20 11:15

S dárcovstvím spermií nevím jak to je, ale přítel o tom uvažuje, já jsem byla darovat vajíčka ve Zlíně a byla jsem snimi spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.