Dárcovství vajíček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
153
14.5.13 11:03

Já jezdím do IVF Cube, jsou tam moc milí :-)

@Erian píše:
Zrovna měli vhodnou příjemkyni :nevim: To je asi spíš náhoda, ale je to dobře, že se povedlo :palec: Já jsem v Praze, těch klinik je tady víc, tak uvidíme jestli jsem vybrala správně…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
21.5.13 12:01

Holky moc prosim nevite kdyz mam jet na prvni injekci zitra a dnes sem mela dostat menstruaci a zatim nic jestli je nakej problem v tom že se Vám to opozdí o den dva? Muže se ta injekce pichnout ikdyž treba ms jeste neni? Pozvali si mne prave zitra s tim ze uz bych mela mit MS ale zatim nic asi jak jsem z toho nervozni:-( TAk se chci zeptat jestli to je nakej problem kdyz se vam to opozdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
21.5.13 12:11

Nevím, zavolej si do centra, tam ti to řeknou úplně nejlíp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
21.5.13 12:43

Mě volali z jedné kliniky a nechtějí mě, proto, že jsem v těhotenství brala eutyrox 50. Brala jsem jen čtvrtku, pak půlku denně a kvůli tomu mě nechcou, že by mi to prý mohlo ublížit… Nechápu… Vždyť dnes má problémy se štítnou žlázou milion ženských kvůli hormonální antiko… tak jsem zvědavá, co mi řeknou ostatní kliniky. Ale stejně se na to zeptám své endokrinoložky

• Citovat
  • Upravit
153
21.5.13 14:21

Já bych tam taky určo zavolala. taky se mi stalo, že se mi to 2× opozdilo :-)

@Janicka159 píše:
Holky moc prosim nevite kdyz mam jet na prvni injekci zitra a dnes sem mela dostat menstruaci a zatim nic jestli je nakej problem v tom že se Vám to opozdí o den dva? Muže se ta injekce pichnout ikdyž treba ms jeste neni? Pozvali si mne prave zitra s tim ze uz bych mela mit MS ale zatim nic asi jak jsem z toho nervozni:-( TAk se chci zeptat jestli to je nakej problem kdyz se vam to opozdi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
21.5.13 14:39
@monca114 píše:
Mě volali z jedné kliniky a nechtějí mě, proto, že jsem v těhotenství brala eutyrox 50. Brala jsem jen čtvrtku, pak půlku denně a kvůli tomu mě nechcou, že by mi to prý mohlo ublížit… Nechápu… Vždyť dnes má problémy se štítnou žlázou milion ženských kvůli hormonální antiko… tak jsem zvědavá, co mi řeknou ostatní kliniky. Ale stejně se na to zeptám své endokrinoložky

Já čekám „verdikt“ ve čtvrtek a začínám být pekelně nervózní, jestli mě vezmou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
21.5.13 17:30

@Erian tak pak dej vědět jak jsi dopadla

• Citovat
  • Upravit
153
21.5.13 17:32

@Erian tak držím pěsti, aby tě vzali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
21.5.13 20:33

Díky holky, ozvu se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
25.5.13 10:15

AHojky moc prtosim dneska sem si sama pichala tu injekci Elonva jen nevim jestli jsem tamn vmackla vsechno ach jo nevis juestli to jde nak poznat?? Jehla mi zaskocila ale nevim jestli zaskoci ikdyz treba tak nepichnes celou tu davku kdyz sem pak jeste zmackla tak vytekla asi jedna kapka a pak se zase´kla.. Achjo doufam ze jsme to udelala dobre zmackla jsem to nadoraz a najednou mi jehla vyskocila tak nevim jestli jsem to nak pustila nebo sama, jestli s tim mate zkusenost prosim poradte mi:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
25.5.13 10:44

@Janicka159 ahoj, tak to vůbec nevím, asi si pícháš perem, ne? Mně jehla nikdy nevyskočila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
25.5.13 11:07

Jj je to naka novinka prave picha se jen jedna tahle pak normalne no snad par tech kapicek to neovlivni :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
25.5.13 11:46

@Janicka159 Myslím, že pár kapiček vliv mít určitě nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
7.6.13 23:46

Holky tak jak to snasite tu Elonvu? Ja od utery zacinam jist prasky na posunuti menstruace..a injekce me ceka 24.6 cca :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
8.6.13 09:14

Tak s tím vůbec zkušenosti nemám, na posun ms jsem brala antiko bez přestávky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí