Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Katuska1983 ja prave antikoncepci neberu:-) me zajima ta injekce a tech par dalsich, co to se mnou udela, jak bylo vam? Jak jste to snasely?
Já to snášela dobře
, nic jsem nepřibrala
, jehličky jsou tak malé, že jsem to zvládala sama
, budeš si píchat hormony a pak poslední si píchneš 36 hodin před samotným odběrem ![]()
@Katuska1983 v Pronatalu P-4. No zkusim tu elonvu injekci, pak si stejne budu pichat sama cca sest dni.. takze myslis, ze ok? Se bojim:-)
@holanda to zvládneš
, neboj
, do zadku mi injekce píchala sestra, i tu poslední před odběrem, ale břicho jsem zvládala sama ![]()
Musim to zvladnout:-) uz jsem zvladla horsi veci ohledne predcasneho porodu.. tohle musi bejt ok, jen se bojim, ze mi bude po injekcich zle
tak zjistuju tady co a jak:-)
Holky stalo se vam nekdy jak ste si ochali hormony, ze ste si pichly jednu davku navic? Ja si vcera pichla vcera uz sem si nemela pichat ty hormony ale tu jinou davku v te zlute krabicce ale pichla sem si i hormony kurde
dnes picham tu nejdulezitejsi injekci co se picha 2 dny pred zakrokem aby vajick nepraskly, myslite ze to nejk vadi ze sem si vcera omylem pichla i hormony
?
@mildeal píše:
Holky stalo se vam nekdy jak ste si ochali hormony, ze ste si pichly jednu davku navic? Ja si vcera pichla vcera uz sem si nemela pichat ty hormony ale tu jinou davku v te zlute krabicce ale pichla sem si i hormony kurdednes picham tu nejdulezitejsi injekci co se picha 2 dny pred zakrokem aby vajick nepraskly, myslite ze to nejk vadi ze sem si vcera omylem pichla i hormony
?
@mildeal píše:
Holky stalo se vam nekdy jak ste si ochali hormony, ze ste si pichly jednu davku navic? Ja si vcera pichla vcera uz sem si nemela pichat ty hormony ale tu jinou davku v te zlute krabicce ale pichla sem si i hormony kurdednes picham tu nejdulezitejsi injekci co se picha 2 dny pred zakrokem aby vajick nepraskly, myslite ze to nejk vadi ze sem si vcera omylem pichla i hormony
?
Tak to se mi bohužel nestalo ![]()
Ahoj, mám několik nepochopených věcí co se týče darování vajíček, tak mi snad pomůžete:)
Nejdřív se chci zeptat, jestli jste některá darovala v brně, jaké to tam je a taky jak je to s proplácením těch peněz či co, to za to něco dostanu?? Netušila jsem že za to dostanu zaplaceno..mám se bát nějakých velkých bolestí?? a kolik berou krve? Ráda bych pomohla ženám které nemůžou mít děti, ale nemám mít strach? díky za odpovědi:))
No hele… krve berou fakt hoooodně - na genetiku 5 ampulí, na ostatní krevní testy taky 5 ampulí… pakt ty injekce do břicha - no hrůza, nakonec to odebrání (uf) a pak penízky ![]()
samozřejmě my, co darujeme vajíčka, to děláme protože chceme pomoc ženským, který nemůžou mít děti a peníze jsou nepodstatný ![]()
Já jezdím do Prahy do PFC… napiš do centra, ve kterým chceš vajíčka darovat a oni ti vše napíšou a vysvětlej ![]()
@Simča74 píše:
Ahoj Anonymní, mě už zřejmě taky nebude nic jiného zbývat než se smířit a přijmout vajíčko od dárkyně. Mám s tím ale velké problémy ve svý hlavě a tak bych ráda slyšela názor někoho kdo už má děťátko také tímto způsobem. Jak jsi to přijala? Neměla jsi pocit, že to nebude tvoje dítě? Že ti nikdy nebude podobné? Že prostě nikdy nic nebude mít po tobě. Že nikdy nikdo neřekne: „jé ta tvoje holka je celá ty!“
Ráda bych všechny tyhle pochybnosti vyhnala z hlavy, ale asi s tím potřebuju pomoct. Ozveš se? Díky moc.
To pochopíš a vstřebáš, až budeš nosit TVOJE děťátko pod srdcem.To ti nikdo nevezme, vajíčko nevajíčko, bude mít tvou krev a až se poprvé pohne vůbec tě nenapadne přemýšlet jinak ![]()