Dárek k prvním narozeninám pro chlapečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2529
4.3.14 19:37

Odrážedlo jsme kupovali až v roce a půl k svátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
4.3.14 19:38

Právě řeším dárky pro našeho prcka k 1. narozkám. Moc se mi líbí tato razítka: http://activacek.cz/…d-18-mesicu/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
4.3.14 19:39

Razítka u nás v tomto věku byla na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
4.3.14 19:42

No, ono je tam i uvedeno od 18 měsíců. Takže ročnímu spíš nekupovat? Dokážu si představit, že s tím jednou za čas tiskáme, ale na denní zabavení to asi nebude. A co se u vás osvedčilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
4.3.14 19:43

Já plánuju k 1 roku 100 kuliček a stan :mrgreen: Má to kamoška a dcera ze stanu nevyleze, furt je tam s kuličkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
4.3.14 19:44

@katscha Razítka malá dostala k vánocům, bylo jí 20 měsíců. Nic jí to neříkalo a to miluje knížky. Razítkovat začala až po druhém roce, stejně tak víc kreslit. Každé dítě je jiné, ale myslím, že v roce je na razítka brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.3.14 19:49

@Jaruše no syn víceméně taky, ale docela dlouho trvalo, než na to sedl a ani ted se neumí pořádně odrazit a to je pohybově šikovnej dost, tak mě právě hodně překvapuje, že to někdo zvládne v roce. Dcera byla vůbec dřevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.3.14 19:51

@katscha u nás razítka taky ne. V roce a půl to ještě moc nechápe, ted teprv začíná trochu kreslit. Bych s tím nespěchala.

jako co má úspěch vždy jsou takové ty vkládací kyblíčky, bud se z nich dá postavit komín, nebo do vody na prelejvání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.3.14 19:52

@Korčulka86 jj, kuličky jsou fajn, náš z toho taky nechce vylézt, ale to uklízení :roll: - teda my to nemáme, ale všude se vrhá do kuliček a včera na návštěvě je roztahal po celém bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
4.3.14 19:53

Tak toho psa od FP máme ( kupovali jsme ho našemu k Vánocům, měl tři mesice, ale pes mě vyšel na 550,– úplne novej, tak nekup to :mrgreen: ) a kámošky kluk se ho boji 8o…ale ta tatrovka je fajn… Hned si vzpomenu na dětství, maji zahradu tak muze drandit tam… Nejaky blbosti ještě dokoupím a je to :mrgreen:

Moc děkuju za tip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
4.3.14 19:55

@suik mě to taky překvapilo :). Taky se vyloženě neodráží, sedí na něm a jakoby pochoduje, ale co, hlavní je, že ho to vždycky alespoň na chvíli zabaví. Je jako motorová myš, na chvíli neposedí, takže jsem vděčná za všechno, u čeho vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
4.3.14 20:00

@suik a @Ukulina díky za názor. Tak razítka ještě odložím. Myslím, že tatra nebo ten prolézací tunel budou pro našeho draka stejně vhodnější :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
4.3.14 20:02

@katscha Jo,tunel je super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
4.3.14 20:06

@Ukulina nebýt této diskuze, ani by mě nenapdl. A to ho využíváme na cvičení batolat a malýho to fakt baví. A až ho to omrzí, využije ho pes:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
4.3.14 20:24

Lego duplo a nastavby k tomu, motorku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie