Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
potřebuji nějaký nápad, co darovat ženě (kamarádka) k šedesátinám - žije v USA, budu posílat poštou, takže nic moc těžkého, velkého nebo rozbitného. Má ráda přírodu, hory, kolo, dobré jídlo a pití…
V minulosti jsem jí obdarovala i šperkem, takže šperk už nechci.
Napadlo mě i koupit na US webu a poslat přímo jí, popřípadě nějaký poukaz, ale s tím v zahraničí nemám zkušenost.
Cenový limit tak do 2000.
Díky předem za brainstorming!
Počkej, jeslti znáš její doručovací adresu, tak jí nemusíš nic posílat přes oceán, ale normálně ji to nech doručit domů, z čech pošli přání s nějakými aktuálními fotkami a zavolejte si. Dost ušetříš za poštovný a výrazně zvýšíš šance že to dorazí v pořádku a v čas. Supply chain - tedy doručení takových věcí - furt není v pořádku.
Normálně to řeš přes amazon.com zaplatíš vlastní kartou a nastavíš tam doručení na její adresu, recenze jsou víceméně spolehlivé.
Případně jestli vaří, tak bych našla v tom městě kde je nějakou místní biofarmu, která nabízí bedýnkový systém a předplatila jí třeba čtvrt roku čerstvé lokální produkce.
Tady třeba jsou takové farmy co to nabízí v Chicagu
https://www.timeout.com/…doors-042420
normálně do google napíš město local organic farm delivery box subscription. a pak ještě dohledej reviews na danou farmu a její služby.
@Ou díky, to stojí za zvážení
Vím, poštovné je drahé jak pes, ono i za obyčejný dopis tam člověk dá jmění… Posílala jsem třeba i krajku, to je takové skladné též 🙂
@Ou díky, to stojí za zvážení
Vím, poštovné je drahé jak pes, ono i za obyčejný dopis tam člověk dá jmění… Posílala jsem třeba i krajku, to je takové skladné též 🙂