Dárek k vánocům panenka

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.12.22 16:53

Dárek k vánocům panenka

Ahoj holky, ani nevím jak začít, aby to dávalo aspoň trochu smysl a nebyla jsem za úplného blázna, ale pokusím se o to. Je to asi 5 let co sbírám panenky, vždy nějakou dostanu k narozeninám nebo svátku. Letos jsem od partnera jednu dostala pod stromeček. Nádherná panenka má zdobené šaty, krásně vlasy, klobouk a paraplíčko v ruce. Když jsem jí pod stromečkem rozbalila byla jsem nadšená moc si mi líbila, ale zároveň jsem při detailnějším pohledu na ní měla divný pocit, krásná až přezdobená, ale měla jsem z ní obrovskou radost. Postavila jsem jí k ostatním panenkám doprostřed. Druhý den ráno mi přítel říkal, proč sem jí sundala ten klobouk? Říkám nic sem jí nesundávala. Klobouk měla dole, ale neřešila jsem to, nasadila sem jí ho zpátky a nevěnovala tomu pozornost. Večer než jsem ulehla, prošla jsem vitríny - (kolem jsou dekorační hrnečky) a ona měla klobouk zase dole v tu chvíli jsem už byla znepokojená klobouk jsem jí nasadila a šla spát. Kolem půl třetí ráno nás vzbudilo cinknutí skla. Rozsvítila jsem a pana byla otočená úplně jinak, dva hrnky byly u sebe a jeden prasklý ( asi to cinknutí bylo právě tohle) měla jsem fakt nahnáno a panu jsem posunula na původní místo. Ráno po probuzení měla panenka vztyčené paraplíčko a dotýkala se jím jakoby jiné panenky. Dva dny nic a dnes jsem jí našla opět v jiné poloze. Buď má klobouk dole a nebo je úplně jinak otočená než jí dám. Chlap má taky docela nahnáno chtěl jí vyhodit. Máte někdo s něčím takovým podobnou zkušenost? Předem moc děkuji za Vaše reakce. Prosím anonym.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
21896
29.12.22 16:56

To jako fakt? No tak ta by sla 8o

• načítám...
1217
29.12.22 16:56

Nevím zda jí fakt nevyhodit :nevim:

• načítám...
1194
29.12.22 16:58

Tvl 8o celej barák bych zapálila :mrgreen:

• načítám...
jahuhudka

A co fotku panenky?

• Upravit
1194
@Nikol Niki píše:
Nevím zda jí fakt nevyhodit :nevim:

To nepomůže, teď už jim Panenka sežrala duše a už si je pokaždé najde :mrgreen:

• načítám...
40388
29.12.22 16:59
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ani nevím jak začít, aby to dávalo aspoň trochu smysl a nebyla jsem za úplného blázna, ale pokusím se o to. Je to asi 5 let co sbírám panenky, vždy nějakou dostanu k narozeninám nebo svátku. Letos jsem od partnera jednu dostala pod stromeček. Nádherná panenka má zdobené šaty, krásně vlasy, klobouk a paraplíčko v ruce. Když jsem jí pod stromečkem rozbalila byla jsem nadšená moc si mi líbila, ale zároveň jsem při detailnějším pohledu na ní měla divný pocit, krásná až přezdobená, ale měla jsem z ní obrovskou radost. Postavila jsem jí k ostatním panenkám doprostřed. Druhý den ráno mi přítel říkal, proč sem jí sundala ten klobouk? Říkám nic sem jí nesundávala. Klobouk měla dole, ale neřešila jsem to, nasadila sem jí ho zpátky a nevěnovala tomu pozornost. Večer než jsem ulehla, prošla jsem vitríny - (kolem jsou dekorační hrnečky) a ona měla klobouk zase dole v tu chvíli jsem už byla znepokojená klobouk jsem jí nasadila a šla spát. Kolem půl třetí ráno nás vzbudilo cinknutí skla. Rozsvítila jsem a pana byla otočená úplně jinak, dva hrnky byly u sebe a jeden prasklý ( asi to cinknutí bylo právě tohle) měla jsem fakt nahnáno a panu jsem posunula na původní místo. Ráno po probuzení měla panenka vztyčené paraplíčko a dotýkala se jím jakoby jiné panenky. Dva dny nic a dnes jsem jí našla opět v jiné poloze. Buď má klobouk dole a nebo je úplně jinak otočená než jí dám. Chlap má taky docela nahnáno chtěl jí vyhodit. Máte někdo s něčím takovým podobnou zkušenost? Předem moc děkuji za Vaše reakce. Prosím anonym.

Šla bych ji reklamovat, s tím, že Panenka si sama sundává klobouk a rozbíjí hrnky.

Poprosila bych o nějaký trochu vychovanější exemplář… :)

• načítám...
4100
29.12.22 16:59
  • načítám...
10921
29.12.22 17:00
@free333 píše: Šla bych ji reklamovat, s tím, že Panenka si sama sundává klobouk a rozbíjí hrnky.Poprosila bych o nějaký trochu vychovanější exemplář… :)
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
1540

Dá se to koupit - hororová paneka, některé jsou na zakázku - dá se tam vložit baterka, a jednou za noc ta panenka udělá nějaký pohyb. Často je tam i snímač světlka, že to dělá jen v absolutní tmě.

Příspěvek upraven 29.12.22 v 17:00

• načítám...
65033
@Anonymní píše:

by mě kleplo :mrgreen:

• načítám...
2169

A čeho se týkal ten „jakoby divný pocit“? Vezmi ji do rukou, soustřeď se na ni, třeba něco „řekne“…

• načítám...
4100
29.12.22 17:01

Celkově mi tyhle panenky nahánějí hrůzu, i když jsou statické, natož tohle.. :oops:

• načítám...
2169
29.12.22 17:01

Si tady z toho některé děláte pr.del, ale chtěly byste to mít doma?

• načítám...
1217
29.12.22 17:02

@Bafonek nevím jak to přesně popsat, byla jsem jí unesená fakt se mi strašně líbila, ale přišla mě v něčem zvláštní, prostě divná, možná oči nevím. Panenek mám hodně a žádné z nich jsem nevěnovala takovou pozornost :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat