Dárek k vánocům panenka
- Fotoalbum (8)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Nikol Niki
Na podobné věci moc nevěřím, ale tohle zní fakt děsivě. Jenom jestli třeba panenka nemůže vždy nějak „sklouznout“ do jiné polohy kvůli špatnému stojánku. Klobouk může sám spadnout nebo sjet dolů, celé je to ale hodně divné.
Napadá mě jenom zkusit umístit poblíž vitríny kameru, třeba jen v noci a uvidíš kdy a jak se hýbe. ![]()
@babeandbae píše:
@Nikol Niki
Na podobné věci moc nevěřím, ale tohle zní fakt děsivě. Jenom jestli třeba panenka nemůže vždy nějak „sklouznout“ do jiné polohy kvůli špatnému stojánku. Klobouk může sám spadnout nebo sjet dolů, celé je to ale hodně divné.
Napadá mě jenom zkusit umístit poblíž vitríny kameru, třeba jen v noci a uvidíš kdy a jak se hýbe.
Klobouk jí jde na hlavu nasadit fakt fest, takže aby sám spadl je asi hloupost. ![]()
Každopádně když na není podstavec dáme jinou panenku tak se a ní nic neděje, takže si myslím že stojánek je taky v pořádku..
@Nikol Niki Podobnou měly dcery v pokojíčku, jednou jsem přišla domů a byla vyhozená na chodbě. Protože prý kamkoliv se podívaly panenka taky. Že je ráno trochu jinak než v noci.Dala jsem jí na botník, tam at si čumí. Je tam už asi patnáct let ![]()
A co vyzkoušet jiné místo v té polici? Ale nic logického mě fakt nenapadá čím to vysvětlit.
Ještě ten klobouk, když teda je natěs - nemůže „vyskočit“ z té hlavy a všechno to tam porozházet? Jako když vystřelí zátka ze šáňa.
@Bafonek To si nemyslím když ho nasadíš tak nejde ani lehce dolů. A je lehoučký, takže kdyby spadl i sám od sebe tak nic neposune je to fakt jak pírko.
@Nikol Niki píše:
@boball To jako fakt?
Já to neviděla, ale holky to tvrdily obě, že se na ně pořád dívá, kamkoliv se vrtnou,atd.Taky na ní štěkal pes.
@Nikol Niki
Klobouk opravdu nevypadá, že by jen tak spadl…Panenka podle mě není nějak extra děsivá, ale souhlasím s tebou, že je oblečená hodně zvláštně, až přezdobeně. Nevíš, kde jí přítel koupil? Ze starožitnictví nebo od někoho z druhé ruky? V hračkářství jsem tyhle „staré“ panenky nikdy neviděla.
@boball píše:
Já to neviděla, ale holky to tvrdily obě,že se na ně pořád dívá, kamkoliv se vrtnou,atd.Taky na ní štěkal pes.
Jakože i otáčela hlavou? ![]()
@Nikol Niki píše:
@Bafonek To si nemyslím když ho nasadíš tak nejde ani lehce dolů. A je lehoučký, takže kdyby spadl i sám od sebe tak nic neposune je to fakt jak pírko.
Dala bych ji nekam do mistnosti, na samotku na noc. Treba na wc.
@babeandbae Ze starožitnictví. A navíc ten klobouk leží třeba 20 cm od ní ![]()
Příspěvek upraven 29.12.22 v 17:37
@Bafonek píše:
Jakože i otáčela hlavou?
tak Mona Lísa taky jen visí a prý kouká na všechny strany
@Eemii píše:🤣
Dala bych ji nekam do mistnosti, na samotku na noc. Treba na wc.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat