Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, prosila bych zkušené o radu. Vybrala jsem dárek pro přítele… Jde o půllitr a na něj chci nechat vyrýt, Pink Floyd,. Ale nevím, zda tam dát o jméno, jeho nebo me… Kromě toho mám další dárky, ale s těma nemám problém… Jde o knihy, set vína a pak kolínská.
Je fanoušek téhle skupiny
Dej tam jen jeho jméno, ať ho může v Klidu používat, i kdyby jste se rozešli.
@Beckyttine5 píše:
Dej tam jen jeho jméno, ať ho může v Klidu používat, i kdyby jste se rozešli.
Tak to je potreba vedet jak dlouho spolu jsou, jestli spolu uz bydli a planuji budoucnost atd. Pokud jsou spolu x let a nekolik let spolu bydli, dala bych klidne obe jmena. Pokud spolu chodi jen par mesicu tak bych dala jen PF.
Zdravím,
chtěla bych se tady poradit, co dát příteli k Vánocům. Jsme spolu pár let, bydlíme spolu. Na vánoce si vždy dáme jeden větší dárek, který si ten druhý přeje a normálně by si ho nekoupil. Nemáme žádné závazky, takže finančně nestrádáme a můžeme si dopřát. Jen já mám teď takové dilema, jelikož nestíhám. Mám toho v práci moc a dárky budu shánět na poslední chvíli. Vybírám mezi dvěma dárky. Chytrýma hodinkama a obrazovkou k pc. Co byste muži/kluci více ocenili? Přítel je na elektroniku. Po obou věcech tak nějak touží, co jsem vypozorovala. Hodinky by využil hned, počítač má v opravně, takže by obrazovku stejně hned nevyužil a čekal na dodání opraveného pc. Jinak hodinky má normální a obrazovku k pc už starší.
A ano, mohla bych mu koupit obě věci a neřešit, ale jsme domluvení na jednom dárku, tak to nechci porušit a přítele postavit do nepříjemné pozice. Děkuji za váš názor ![]()
Ja davala vloni od applu a nadsenost, ma je propojene s mobilem, musi si hlidat tep, tlak, ma tam hudbu tak pri sportu nemusi tahat telefon, ale ja bych ocenila spise pc
Já volila mezi koloběžkou a dokynou a zvolila jsem dokovací stanici. Využije ji častěji, stejně jako monitor
za mě je přínosnější kvalitní obraz.
Ja bych si toto nedovolila vybrat, leda ze bych mela od chlapa napsany konkretni typ, elektroniku si zasadne kupuje sam. On teda i obleceni, boty i sportovni vybaveni. Pokud jsi si jista vyberem, tak hlasuju pro hodinky.
Hodinky. Mě monitor pride jako takový blbý dárek, zvlášť kdyz ho ani hned nebude moct zkusit ![]()
Doporučuji Samsung Galaxy 46 mm. Neskutečný hodinky, láska na první pohled