Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jakoze nechavas milence aby daval darek tvym detem? A tezko ti tu poradime, ty ho znas nejlepe.
Nechtěla bych svým dětem dávat dárky od milence. Co na to manžel?
Třeba nějaký krásný pero od Parkera, pokud má rád víno, tak třeba LigneW vývrtku… Je toho tooolik.
Upřímně se přiznám, že mít můj manžel milenku a ještě od milenky vozit dárky mým dětem a já to zjistit, tak jak jsem proti násilí, tak mu za tohle natáhnu. To už je tak za hranou, že víc za hranou to snad ani být nemůže. Jsi fakt hnusná, to už je vrchol všeho. A ty řešíš, čím obdarovat milence. ![]()
Deti to budou mit pod stromek, tudiz budou od jeziska…jsme oba nezadani a manzele(ky)zadny ![]()
@Anonymní píše:
Deti to budou mit pod stromek, tudiz budou od jeziska…jsme oba nezadani a manzele(ky)zadny
tak proč mu říkáš milenec?
No jo, my ho ale neznáme, tak to se pak radí těžko
Tak mu kup třeba lahev nějakého kvalitího alkoholu, doutníky, nebo co já vím. Taky mě docela zarazilo, že kupue dárky dětem. Je to tedy milenec na tajnačku, nebo prostě má s někým vztah, jsi sama s dětmi a takhle tomu říkáš?
@Šáruší Proč hned tak drsně? Vždytˇona je svobodná a on taky, jen to blbě napsala ![]()
@Anonymní píše:
Deti to budou mit pod stromek, tudiz budou od jeziska…jsme oba nezadani a manzele(ky)zadny
Jestli je bez manželky, tak bych koupila třeba stříbrný nebo ocelový nebo kožený náramek, to by mu mohlo udělat radost…
A k tomu pytel dobrých oříšků, jestli si to tedy svými sexuálními výkony zaslouží… ![]()
@arinecka píše:
@Šáruší Proč hned tak drsně? Vždytˇona je svobodná a on taky, jen to blbě napsala
no to jsem nevěděla, se mi zatmělo při té představě, napíše milenec, takže mě fat nenapadlo, že jsou oba nezadaní. Když ještě napsala, že to bylo nečekaně. To u nezadaných lidí spolu tak nějak chodících není neobvyklé, že před Vánoci si dají dárek, aby to bylo nečekané. Nečekané je to u někoho natajňáka.
Dobry podvecer devcata. Potrebuji poradit. Dostala jsem necekane od milence darek k vanocum. Byl pomerne drahy a nejake drobnosti detem. Hodne me to prekvapilo a ja jsem pro nej nic nemela. Bylo mi trapne. Co by jste poradili? Neco neutralniho. Moc dekuju