Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nějaký společný víkend? Nějaký v tipny poukaz se sexuálním podtextem s nějakou tvoji pěknou fotkou?
Musíš vymyslet něco, co si sice koupit samozřejmě může, ale vůbec ho to nenapadlo.
Záleží, jaký máš cenový limit.
Setík kvalitní peněženky a dokladovky, erotickou hru, klasicky knížky, pokud teda čte.
Můj staromilec sbírá CD (!) svých oblíbených kapel, univerzálka je zajímavý nůž - ten zpravidla udělá radost každýmu chlapovi.
Podstata dárku by rozhodně neměla spočívat v tom, že si ho obdarovaný nemůže dovolit.
Má udělat radost, toť vše a je jedno jestli stojí stovku přece ![]()
Nic nezkazíš lístkama do divadla, zamluvenou vířivkou, ochutnávkovým menu v dobré restauraci..
No bavte se o svých sexuálních fantaziích a nějakou co ti řekne mu splń. O nic moc jiného na začátku mileneckého vztahu stát nebude.
Co si jako dárek na sebe vzít to prádlo a připravit k tomu romantický večer? (Balíček se šampaňským, jahodami, šlehačkou apod.)
Ja bych asi milenci, ktereho mam jen a pouze do postele, asi darek nedavala. Ale pokud si myslis, ze on tobe neco da, tak treba nejake wellness, ktere si uzijete oba?
@Anonymní píše:
Prosím o vaši radu nebo nějaký tip na dárek pro milence. Je docela bohatý a může si koupit vše co chce. Partnerku žádnou nemá. Jsme spolu zatím asi měsíc, ale on už mi jen tak koupil luxusnější spodní prádloA já teď přemýšlím, zda mu něco dávat k Vánocům?
A popřípadě co mu dát? Já samozřejmě tak bohatá jak on nejsem a on vše co chce, si koupí a rozhodně to nejsou levné věci. Na to já bych neměla, tak teď nevím![]()
Díky za vaše postřehy
Zkoumej jeho zajmy..ja sve segre co je na tom podobne jako tvuj amant kupuji klasiky v antikve..nekdy je to fuska ale vetsinou sezenu..
@sirikit Nůž zní dobře…ten napad se mi líbí ![]()
Jinak díky všem za tipy, napadl mě ještě třeba poukaz do barber shopu?
nevím jestli to není blbé. Na wellness do vířivky chodíme právě skoro pořád a zaplatit mě ho rozhodně nenechá.
Hele takhle… machat někde voucherem, nedej bože ze Slevomatu, nemusí být vždy něco, co chce obdarovaný podstoupit.
@Bubla Bůčková píše:
Hele takhle… machat někde voucherem, nedej bože ze Slevomatu, nemusí být vždy něco, co chce obdarovaný podstoupit.
No to si taky tak nějak říkám, přijde mi lepší nějaký dárek…ale jen teď přijít na to jaký ![]()
Profesionálkou do trojky nepohrdne žádný muž nebo ještě lepší, domluv do trojky svého muže.
@Klopotkova píše:
Profesionálkou do trojky nepohrdne žádný muž nebo ještě lepší, domluv do trojky svého muže.
Tobe uz opravdu hrabe. ![]()
Prosím o vaši radu nebo nějaký tip na dárek pro milence. Je docela bohatý a může si koupit vše co chce. Partnerku žádnou nemá. Jsme spolu zatím asi měsíc, ale on už mi jen tak koupil luxusnější spodní prádlo
A já teď přemýšlím, zda mu něco dávat k Vánocům?

A popřípadě co mu dát? Já samozřejmě tak bohatá jak on nejsem a on vše co chce, si koupí a rozhodně to nejsou levné věci. Na to já bych neměla, tak teď nevím
Díky za vaše postřehy