Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jako každý rok si lámu hlavu s dárkem pro tátu. Za pár dní oslaví 64let a já vůbec netuším. Nemá žádné významnější koníčky, v létě zahrada, v zimě si rád zajede do wellness. Ale to už mám jako dárek k Vánocům.
Taky má problém s alkoholem, takže flaška něčeho lepšího odpadá. Nějaké masné dárky mu z vlastního přesvědčení kupovat nechci.
Co tak kupujete vaším rodičům vy? Cenové rozpětí 500-2000. Děkuji za tipy ![]()
@Ulrike to je jak u nás až na ten wellness. Můj tata nemá vůbec žádné koníčky a pit nemůže kvůli dně. Ani na ten wellness pořádně nezajedou. Koupila jsem třeba lístky na sraz veteránů aut a on to nechal propadnout. Lístky do divadla - máma šla s tetou. Proste vždycky všechno spatne. Letos dostane tlakoměr, ten se mu rozbil. Filtr do kavovaru a kafe plus ty lístky do divadla. Teď šel do důchodu tak snad ho to donutí vypadnout z baraku
Já kupuju hudbu, filmy. Jeden rok dostal dvd přehrávač nový.
Knihy nečte, takže nic.
Naprosto tě chápu…
Jestli má na zahradě stromky, tak můžeš koupit aku pilku na jejich prořezávání, můj taťka ji letos objevil, hned si ji pořídil a je nadšený… 😀
My jsme pred tydnem dali tchyni k 70. narozeninam fotoknihu s fotkami prevazne nasich deti. Stala necelych 1800 Kc a opravdu se povedla. Ale to uz nestihnete.
Dárkový balík s oblíbenýma chuťovkama, předplatný časopisů, poukázka do hobbymarketu….
Lepsi kafe, caj pokud pije, davala jsem listek do prazske zoo kde jeste nebyl a sla jsem s nim a planuju, ze to pristi rok zopakujeme
pak vstupenku na nejakou tematickou vystavu, obleceni (ale to si uz kupuje sam).
@Janli píše:
Dárkový balík s oblíbenýma chuťovkama, předplatný časopisů, poukázka do hobbymarketu….
Jsem si vzpoměla na časopis Leo z devadesátek s prsatýma bábama s roztaženými nožky na titulní straně. To by třeba nevyhodil. ![]()
Poukaz na nákup v zahradnictví, domluvit že někdo na zahradu přijde prořezat stromy, společný rodinný výlet někam - dle financí a odolnosti, klidně třeba prodloužený víkend s vámi všemi.
Jestli má rád wellnes, tak bych zvážila permanentku do nějaké sauny, co má poblíž domova.
V případě že na té zahradě rád griluje, tak třeba tuhle kuchařku https://www.knihydobrovsky.cz/…ym-246957541