Dárek pro tátu (64let)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
600
4.12.22 08:59

Dárek pro tátu (64let)

Jako každý rok si lámu hlavu s dárkem pro tátu. Za pár dní oslaví 64let a já vůbec netuším. Nemá žádné významnější koníčky, v létě zahrada, v zimě si rád zajede do wellness. Ale to už mám jako dárek k Vánocům.
Taky má problém s alkoholem, takže flaška něčeho lepšího odpadá. Nějaké masné dárky mu z vlastního přesvědčení kupovat nechci.
Co tak kupujete vaším rodičům vy? Cenové rozpětí 500-2000. Děkuji za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18498
4.12.22 09:11

@Ulrike to je jak u nás až na ten wellness. Můj tata nemá vůbec žádné koníčky a pit nemůže kvůli dně. Ani na ten wellness pořádně nezajedou. Koupila jsem třeba lístky na sraz veteránů aut a on to nechal propadnout. Lístky do divadla - máma šla s tetou. Proste vždycky všechno spatne. Letos dostane tlakoměr, ten se mu rozbil. Filtr do kavovaru a kafe plus ty lístky do divadla. Teď šel do důchodu tak snad ho to donutí vypadnout z baraku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6014
4.12.22 09:15

Já kupuju hudbu, filmy. Jeden rok dostal dvd přehrávač nový.
Knihy nečte, takže nic.
Naprosto tě chápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
4.12.22 09:45

Jestli má na zahradě stromky, tak můžeš koupit aku pilku na jejich prořezávání, můj taťka ji letos objevil, hned si ji pořídil a je nadšený… 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14634
4.12.22 09:53

My jsme pred tydnem dali tchyni k 70. narozeninam fotoknihu s fotkami prevazne nasich deti. Stala necelych 1800 Kc a opravdu se povedla. Ale to uz nestihnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.12.22 10:06

Dárkový balík s oblíbenýma chuťovkama, předplatný časopisů, poukázka do hobbymarketu….

• Citovat
  • Upravit
2249
4.12.22 10:17

Lepsi kafe, caj pokud pije, davala jsem listek do prazske zoo kde jeste nebyl a sla jsem s nim a planuju, ze to pristi rok zopakujeme :) pak vstupenku na nejakou tematickou vystavu, obleceni (ale to si uz kupuje sam).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5928
4.12.22 10:19
@Janli píše:
Dárkový balík s oblíbenýma chuťovkama, předplatný časopisů, poukázka do hobbymarketu….

Jsem si vzpoměla na časopis Leo z devadesátek s prsatýma bábama s roztaženými nožky na titulní straně. To by třeba nevyhodil. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.12.22 11:29

Poukaz na nákup v zahradnictví, domluvit že někdo na zahradu přijde prořezat stromy, společný rodinný výlet někam - dle financí a odolnosti, klidně třeba prodloužený víkend s vámi všemi.

Jestli má rád wellnes, tak bych zvážila permanentku do nějaké sauny, co má poblíž domova.

V případě že na té zahradě rád griluje, tak třeba tuhle kuchařku https://www.knihydobrovsky.cz/…ym-246957541

• něco ke grllu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný