Dárek pro učitelky MŠ

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nafrněná
22.6.16 12:11
@TerezkaW píše:
My budeme dávat ručně dělaná mýdla, malou keramickou drobnost a kytku. Cenově počítám lehce přes 200 za jednu.

keramická drobnost je to nejhorší co může dát, to ji fakt neraď :mrgreen: to ti řekne každá učitelka, že lapače prachu jsou ty nejhorší věci

• Citovat
  • Upravit
23847
22.6.16 12:14
@pomeranca píše:
Sestra (učitelka mš) říkala, že hlavně žádný lapače prachu, spíš něco praktického. Kytka je dobrá, lepší prý v květináči, vydrží dele. Čokolády miva hodně. Potěšila ji marmeláda a radost by jí udělala bižuterie.

Hmm, marmeláda. :* Že bych udělala pečený čaj? :think: Já teď vyrábím přírodní kosmetiku, ale právě nevím, co by tomu učitelky řekly. Krémy - to je asi blbý, hhh třeba proti vráskám :mrgreen: vlastní mejdlo už nestihnu :zed:, napadl mne peelingový sprcháč s mákem (semínky) :think: zas nemám vyzkoušenou trvanlivost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
22.6.16 12:15

S dovolením se přidám k dotazu. Dcera taky odchází do školy a letos jsem s dárkem bezradná. První rok jsem dala ochucené olivové oleje, každé dva, druhý rok „domácí“ marmelády (koupené na trhu). Letos jsem uvažovala nad nějakou „bio - domácí“ kosmetikou nebo nějaké netradiční oleje - révová semínka apod. Plus teda vždy dávám v papírové tašce, kterou dcera pokreslí. Ale ráda si poslechnu další tipy. :) Ještě jsem teda uvažovala nad přáníčkem, kam bych vepsala nějaké poděkování.

Dáváte něco i pomocnému personálu? Zatím jsem nedávala, ale na rozloučenou o tom uvažuji. Jenže je jich tam hodně, tak bych ráda víc malíčkostí, aby si to rozebrali. Ale nevím co. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.6.16 12:17
@Bábrdl píše:
Naopak patchworková deka se vždycky hodí… I kdyby třeba na chalupu, nebo pro psa. :palec:

No, kdybych to uměla a bavilo mě to, tak klidně a sama bych i ráda patchworkovou sukni nebo kabelku dostala. Jenže bych to musela kupovat a to je teda finančně dost mimo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.6.16 12:19

@Vokaju já právě chci dát i uklízečce stejný nebo stejně hodnotný dárek jako účám. Ona tam s nimi je třeba odpoledne, hraje si s nimi, jezdí na výlety, skoro plnohodnotná učitelka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
22.6.16 12:23

Kosmetika domácí určitě potěší.
A i něco na tvoření, co by využila další školní rok při deckach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
22.6.16 12:28

A co třeba bylinkový čaj „spánek a nervy“ - to by se mohlo hodit každé učitelce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
22.6.16 12:39

@Gina108 syn teda ještě neodchází, ale loni se „loučil“ s učitelkami z malého oddělení. Koupila jsem každé dvě pěkné svíčky a kytku. Přes 200,– to vyšlo určitě.
Nebo jak tady holky zmiňují ty čaje…co třeba nějaký „kournout“ ze sušeného ovoce? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
22.6.16 12:49

Já budu kupovat kornout s různýma oříškama, něco bude v čokoládě, něco bez. Počítám kolem stovky za jeden. Dcera se ale se školkou ještě neloučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
22.6.16 13:04

@Nafrněná jo lapače prachu, kytky a levný kafe jsou fakt mor. Mamka toho každy rok přiveze furu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38749
22.6.16 13:10

Ja davala balicek mini kosmetiky, kombinaci Yves Rocher a Alverde z DMka a musim rict, ze byly nadsene, vyuzily to pry zrovna na dovolene. Urcite jsem se vesla do 200,– za jednu. A jeste kazde syn vybral kosmeticke zrcatko do kabelky. Mely u nas v darkovem takove hezky malovane.
Chteli jsme koupit mini kaktus a ze by pomaloval kvetinac, ale nemela jsem moznost dostat se nekam do kvetinarsvi, nemame to nikde po ruce, vzpomnela jsem si pozde, takze nakonec kosmetika a s uspechem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.6.16 13:13
@babunka81 píše:
A co třeba bylinkový čaj „spánek a nervy“ - to by se mohlo hodit každé učitelce ;-)

o tom uvažuju já, myslím, že v souvislosti s mým klukem to bude ten správný dárek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.6.16 13:16
@Bábrdl píše:
Můžeš mi prosím vysvětlit, jak může mít někdo příliš mnoho čokolády? :lol: :lol: :lol: (vtípek)

Asi myslela moc naráz. Ale taky to není nic origo, že prý ta marmeláda byla prijemna změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
22.6.16 13:36

My davali loni tri domaci marmelady( kazdou jinou), ale bydlime ve meste, na vesnici to asi zas tak dobry darek neni.
Pokud muzu poradit neco jako obcas obdarovany, tak prosim hlavne ne instatntni kafe(ja ho treba opravdu neocenim), v zadnem pripade ne cokoladu Merci ( na tu uz mam snad i alergii) a cokoladu vubec.
Daleko vic ocenim treba caj, nejvic vzpominam na pani, co mi privezla domaci vejce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
22.6.16 14:14

Tak od nás lapač prachu dostanou. Ale není kupovaný, bude vyráběný dětmi. Plus řezaná kytka k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí