Dárek pro učitelky MŠ

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
25.5.18 12:07

Myslim, ze pozornost nikdy nikoho neurazi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linamati
25.5.18 12:09
@Šarlota4 píše:
Myslim, ze pozornost nikdy nikoho neurazi :)

No já si říkám že jako paní učitelce, ředitelka a atd to mají běžně. Ale nevím jestli i paní kuchařce a atd.. kupříkladu náš syn tu kuchařku miluje :lol:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
25.5.18 12:09

@Linamati záleží kdo přesně ti vyšel vstříc.. :think:
já dávám jen učitelkám a hospodářce ( pomocnici )..kuchařkám a uklizečkám ne.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
25.5.18 12:10
@Linamati píše:
No já si říkám že jako paní učitelce, ředitelka a atd to mají běžně. Ale nevím jestli i paní kuchařce a atd.. kupříkladu náš syn tu kuchařku miluje :lol:

tak pokud chceš tak dej..já myslím že se neurazí někdo komu dává dáreček malé dítě, které ho má rádo

• Citovat
  • Upravit
Linamati
25.5.18 12:11
@smurfka píše:
@Linamati záleží kdo přesně ti vyšel vstříc.. :think:
já dávám jen učitelkám a hospodářce ( pomocnici )..kuchařkám a uklizečkám ne.. :nevim:

Tak náš syn třeba tu kuchařku miluje.. furt říká jak výborně vaří a atd.. a zase je mi blbé, když už tam dostanou všichni aby třeba 2,3 ( uklízečky, pomocnice ) nedostali…

• Citovat
  • Upravit
5950
25.5.18 12:32

Řešila jsem to jedním dárkem celému kolektivu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
25.5.18 12:48

Vždy jsme přinesli růži každé pracovnici školky. Všechny o naše dítě pečovaly s láskou a děti se do školky díky nim vždy těšily. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
25.5.18 12:53

Neurazí, každý rok jsme dávali učitelkám a oblíbeným uklízečkám - u nás jsou to spíš opravdu pomocnice úplně se vším. Letos končí úplně, tak dáme všem, i do kuchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
25.5.18 15:00
@Linamati píše:
Tak náš syn třeba tu kuchařku miluje.. furt říká jak výborně vaří a atd.. a zase je mi blbé, když už tam dostanou všichni aby třeba 2,3 ( uklízečky, pomocnice ) nedostali…

Navic ucitelky to berou plus minus jako samozrejmost, ale ty ostatni z toho budou mit extra radost. Uz jen z toho, zes na ne myslela, i kdyz se bude jednat o drobnost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
25.5.18 15:05

@Linamati
dávali jsme balíček i do kuchyně a kuchařky se podělily i s uklízečkou. Učitelkám a asistentkám samozřejmě taky a jen ředitelce ne :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32077
25.5.18 18:17

@Linamati Určitě je to neurazí, naopak je to velmi potěší, protože na ně téměř nikdo nemyslí. Když byl synek ve školce, dávali jsme taky paní kuchařce a učitelce a měly velkou radost, byli jsme snad jediní. Klidně třeba jen čokoládu nebo něco dobrého, oříšky atd. Hlavně ne hrnečky a jiné upomínkové předměty :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32077
25.5.18 18:20

@smurfka Tak u nás třeba uklízečky na třídách pomáhají oblékat děti na vycházku atd, celkově jsou s nimi celý den na třídě, s lecčím dětem pomáhají, tak mi přijde divné jim nic nedat. A kuchařka u nás nandavá dětem oběd, svačinku atd, taky je s nimi hodně v kontaktu. To třeba hospodářku nevidí, k ničemu jí nepotřebují :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
19.12.19 13:10

Prosím o radu

Naše paní učitelky nejsou na sladké ani na „dekorace“ atd. Všichni rodiče dárečky dávat nebudou, co vím. Ve tride máme 2 učitelky, asistentku a školnici. Rádi si dají kávu, tak jsem jim koupila dohromady rozpustnou Nescafe Gold. Zabalím a dám štítek. Poradíte mi, jak hezky napsat, že to je pro všechny do třídy?

Napadlo mě Pro milý kolektiv školky od… nebo co myslite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
19.12.19 13:22

Jenom chci podotknout, že jsme včera ve školce dávali vánoční pozornost i paní uklízečce a kuchařce a paní kuchařka plakala dojetím, že jenom my si na ni vždy vzpomeneme s poděkováním. Udělalo nám to opravdu radost, že měla radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32077
19.12.19 13:25

@masima Taky jsem byli vždycky jediní, kdo pamatoval i na paní uklízečku a kuchařku. A jako školák nosil vždycky pozornost kuchařkám do jídelny a to byl taky jediný…mě to překvapuje, protože když tam chodí celý rok na obědy, tak pozornost k vánocům nebo na konci roku mi přijde úplně normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí