Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Šarlota4 píše:
Myslim, ze pozornost nikdy nikoho neurazi
No já si říkám že jako paní učitelce, ředitelka a atd to mají běžně. Ale nevím jestli i paní kuchařce a atd.. kupříkladu náš syn tu kuchařku miluje ![]()
@Linamati záleží kdo přesně ti vyšel vstříc.. ![]()
já dávám jen učitelkám a hospodářce ( pomocnici )..kuchařkám a uklizečkám ne.. ![]()
@Linamati píše:
No já si říkám že jako paní učitelce, ředitelka a atd to mají běžně. Ale nevím jestli i paní kuchařce a atd.. kupříkladu náš syn tu kuchařku miluje
tak pokud chceš tak dej..já myslím že se neurazí někdo komu dává dáreček malé dítě, které ho má rádo
@smurfka píše:
@Linamati záleží kdo přesně ti vyšel vstříc..
já dávám jen učitelkám a hospodářce ( pomocnici )..kuchařkám a uklizečkám ne..
Tak náš syn třeba tu kuchařku miluje.. furt říká jak výborně vaří a atd.. a zase je mi blbé, když už tam dostanou všichni aby třeba 2,3 ( uklízečky, pomocnice ) nedostali…
Vždy jsme přinesli růži každé pracovnici školky. Všechny o naše dítě pečovaly s láskou a děti se do školky díky nim vždy těšily. ![]()
Neurazí, každý rok jsme dávali učitelkám a oblíbeným uklízečkám - u nás jsou to spíš opravdu pomocnice úplně se vším. Letos končí úplně, tak dáme všem, i do kuchyně.
@Linamati píše:
Tak náš syn třeba tu kuchařku miluje.. furt říká jak výborně vaří a atd.. a zase je mi blbé, když už tam dostanou všichni aby třeba 2,3 ( uklízečky, pomocnice ) nedostali…
Navic ucitelky to berou plus minus jako samozrejmost, ale ty ostatni z toho budou mit extra radost. Uz jen z toho, zes na ne myslela, i kdyz se bude jednat o drobnost ![]()
@Linamati
dávali jsme balíček i do kuchyně a kuchařky se podělily i s uklízečkou. Učitelkám a asistentkám samozřejmě taky a jen ředitelce ne
.
@Linamati Určitě je to neurazí, naopak je to velmi potěší, protože na ně téměř nikdo nemyslí. Když byl synek ve školce, dávali jsme taky paní kuchařce a učitelce a měly velkou radost, byli jsme snad jediní. Klidně třeba jen čokoládu nebo něco dobrého, oříšky atd. Hlavně ne hrnečky a jiné upomínkové předměty
.
@smurfka Tak u nás třeba uklízečky na třídách pomáhají oblékat děti na vycházku atd, celkově jsou s nimi celý den na třídě, s lecčím dětem pomáhají, tak mi přijde divné jim nic nedat. A kuchařka u nás nandavá dětem oběd, svačinku atd, taky je s nimi hodně v kontaktu. To třeba hospodářku nevidí, k ničemu jí nepotřebují
.
Naše paní učitelky nejsou na sladké ani na „dekorace“ atd. Všichni rodiče dárečky dávat nebudou, co vím. Ve tride máme 2 učitelky, asistentku a školnici. Rádi si dají kávu, tak jsem jim koupila dohromady rozpustnou Nescafe Gold. Zabalím a dám štítek. Poradíte mi, jak hezky napsat, že to je pro všechny do třídy?
Napadlo mě Pro milý kolektiv školky od… nebo co myslite
Jenom chci podotknout, že jsme včera ve školce dávali vánoční pozornost i paní uklízečce a kuchařce a paní kuchařka plakala dojetím, že jenom my si na ni vždy vzpomeneme s poděkováním. Udělalo nám to opravdu radost, že měla radost.
@masima Taky jsem byli vždycky jediní, kdo pamatoval i na paní uklízečku a kuchařku. A jako školák nosil vždycky pozornost kuchařkám do jídelny a to byl taky jediný…mě to překvapuje, protože když tam chodí celý rok na obědy, tak pozornost k vánocům nebo na konci roku mi přijde úplně normální…