Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, prosím, poraďte nějaký spešl dárek pro učitelky v MŠ, syn už bude končit docházku, tak aby to nebyla kytka a bonboniéra. Něco tak do 200 Kč - budu to kupuvat třikrát. Myslíte, že by měl být stejný dárek pro každou? Nebude to blbé? Moc osobně paní učitelky a uklízečku neznám, takže stejně nevím, co by je konkrétně potěšilo. Diskuze co tu jsou jsem projela, ale třeba dáte někdo nový tip ![]()
Jako takový doplňkový dárek děláme s dětmi ruční výrobu mýdel. Je to jednoduché, kluky to moc baví a efektně to vypadá. ![]()
Gino, nejlepší by bylo nahrát kompilační CD dětského skupinového řevu. Učitelkám to bud eo prázdniny určitě chybět ![]()
Ale pokud mám poradit vážně - květinou žádnou učitelku neurazíš, k tomu bych nechal kluka udělat nějaké přáníčko (nakreslit, nalepit, podepsat) a k tomu nějakou drobnost, třeba nějaké malé balení dobrých pralinek.
Co bych jistě nedoporučil, tak alkohol.
Nám bohužel učitelky odcházejí
, takže jsem jim udělala balíček že zdravé výživy ( čaj „dobrá nálada“ a 3 Bio čokoládicky, různé druhy, jeden balíček vyšel na cca 170 Kč ).
@Premek_Orac : já vybírala že směsi od sonnentor, vypadá to fakt hezký ![]()
My taky letos opouštíme školku, děláme s dcerou každé učitelce přání, do jejich třídy jsem uháčkovala obal na papírové kapesníky, mám objednané propisky a pak dostanou sklenici medu!-)
@Gina108 Mezi nevhodnými dárky bych rád též zmínil patchworkovou sukni, kabelku či šaty.
My budeme dávat ručně dělaná mýdla, malou keramickou drobnost a kytku. Cenově počítám lehce přes 200 za jednu.
Díky za inspiraci. Líbí se mi kombinace sklenice medu, dobrého čaje a čokolády. Ještě by se mi líbil nějaký balíček od Manufaktury, ale to už je cenově trošičku jinde.
My se příští týden loučíme se školkou úplně, teda aspoň u starší dcerky. V září nás čeká škola ![]()
Taky nad tím přemýšlím, co nadělit učitelce v MŠ, syn odchází do školy… Od září teda bude mít ve třídě druhého syna a to je dáreček teda sám o sobě
Ale aspoň nějakou drobnost asi
![]()
Co jsem tak uč. ve skolce dala a jak je znám osobně. Tak uč. našich decek by potěšil lístek na kulturu (byla jsem s nima na muzikál).
Pak miluji čokoládu, nejvíc radost jim udělal ručně dělaný balíček sušené ovoce, orechy a v tom zamichana čokoláda.
My dáváme to co nikde roky neleží a neprasi se na to.
Sestra (učitelka mš) říkala, že hlavně žádný lapače prachu, spíš něco praktického. Kytka je dobrá, lepší prý v květináči, vydrží dele. Čokolády miva hodně. Potěšila ji marmeláda a radost by jí udělala bižuterie.
@Premek_Orac píše:
@Gina108 Mezi nevhodnými dárky bych rád též zmínil patchworkovou sukni, kabelku či šaty.
Naopak patchworková deka se vždycky hodí… I kdyby třeba na chalupu, nebo pro psa. ![]()
@pomeranca píše:
Sestra (učitelka mš) říkala, že hlavně žádný lapače prachu, spíš něco praktického. Kytka je dobrá, lepší prý v květináči, vydrží dele. Čokolády miva hodně. Potěšila ji marmeláda a radost by jí udělala bižuterie.
Můžeš mi prosím vysvětlit, jak může mít někdo příliš mnoho čokolády?
(vtípek)