Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@mooch Ty bláho, to je nááádhera!!! Tak tohle by mi udělalo milionovou radost!
![]()
@Kakika píše:
a zvládne to pan učitel všechno v jeden den?
To je fakt, to jsem nedomyslel ![]()
Já si to letos hodně usnadnila, do školy i školky jsem pořídila kosmetiku, tělové mléka a opalováky, to ženské určitě užijou ![]()
Já se musím pochlubit, u nás měli andílci velký úspěch.
Dokonce ze 2 pančitelek vylezlo, že je sbírají.
Prosím o radu. Co dáváte, pokud dáváte, učitelkám na Vánoce? Já si jejich práce velice vážím a mám je moc ráda. Loni dostaly sypaný čaj a doma dělané ozdoby. Letos bych chtěla doma ušít buď skládací nákupní tašku nebo jednoduchou kosmetickou taštičku (jde o 3 učitelky).
Bude hodně blbé dát učitelkám něco „většího“ a uklízečce a kuchařce jen drobnost (třeba svíčku)?
Poradíte, jak to děláte vy? Díky.
Ahoj, my máme ve třídě 2 učitelky a jednu pomocnici. Dávám jim všem stejný dáreček. Letos to bude mýdlo a krém na ruce. ![]()
@Saffiraa píše:
Ahoj, my máme ve třídě 2 učitelky a jednu pomocnici. Dávám jim všem stejný dáreček. Letos to bude mýdlo a krém na ruce.
To jo, taky jde o dvě učitelky a jednu asistentku. Ale to ta kuchařka a uklízečka. Přehlídnout je nemůžu, ale 5× to, co si představuju, asi nedám. Ale mýdlo je dobrý nápad, kouknu do přírodní kosmetiky.
@Aries6 píše:
To jo, taky jde o dvě učitelky a jednu asistentku. Ale to ta kuchařka a uklízečka. Přehlídnout je nemůžu, ale 5× to, co si představuju, asi nedám. Ale mýdlo je dobrý nápad, kouknu do přírodní kosmetiky.
Tak jim dej nějakou drobnost, určitě budou rády, že na ně taky myslíš. ![]()
Kytička a bonboniéra je sice za poslední dobu ohraná, ale myslím si, že nikoho neurazí.. ![]()
Ahojky, za měsíc končí školní rok, a mám v plánu synovi pro paní učitelky, ředitelku a atd dát nějaký balíček. Hodně nám vyšli vstříc a fakt nám hodně pomohli takže bych tímto způsobem jim chtěla poděkovat.. myslíte si že je vhodné dát dárek i paní kuchařce, paní uklízečce a paní hospodářce? Prostě tak nějak všem co jsou v té školce? Cca 10-15 lidí? Myslíte si že je to neurazí? Děkuji ![]()
@Linamati píše:
Ahojky, za měsíc končí školní rok, a mám v plánu synovi pro paní učitelky, ředitelku a atd dát nějaký balíček. Hodně nám vyšli vstříc a fakt nám hodně pomohli takže bych tímto způsobem jim chtěla poděkovat.. myslíte si že je vhodné dát dárek i paní kuchařce, paní uklízečce a paní hospodářce? Prostě tak nějak všem co jsou v té školce? Cca 10-15 lidí? Myslíte si že je to neurazí? Děkuji
Já dávám učitelkám a pak těm dvěma pomocnicím, ty jsou taky
Jo a ještě bývalé vedoucí kroužků.
Prostě těm, co jim chci poděkovat.