Dárek pro učitelky MŠ

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
24.6.16 18:01
@Kakika píše:
a zvládne to pan učitel všechno v jeden den? :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mám bujnou představivost…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
24.6.16 18:57

Dneska jsem 2 hodiny trhala a vazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
24.6.16 19:10

@mooch Ty bláho, to je nááádhera!!! Tak tohle by mi udělalo milionovou radost! :potlesk: :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.6.16 23:46

@mooch noo mne by to taky potesilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
27.6.16 11:26
@Kakika píše:
a zvládne to pan učitel všechno v jeden den? :lol:

To je fakt, to jsem nedomyslel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
29.6.16 21:27

Já si to letos hodně usnadnila, do školy i školky jsem pořídila kosmetiku, tělové mléka a opalováky, to ženské určitě užijou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
30.6.16 13:23

Já se musím pochlubit, u nás měli andílci velký úspěch. :pankac: Dokonce ze 2 pančitelek vylezlo, že je sbírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
21.11.17 22:21

Prosím o radu. Co dáváte, pokud dáváte, učitelkám na Vánoce? Já si jejich práce velice vážím a mám je moc ráda. Loni dostaly sypaný čaj a doma dělané ozdoby. Letos bych chtěla doma ušít buď skládací nákupní tašku nebo jednoduchou kosmetickou taštičku (jde o 3 učitelky).
Bude hodně blbé dát učitelkám něco „většího“ a uklízečce a kuchařce jen drobnost (třeba svíčku)?
Poradíte, jak to děláte vy? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6697
21.11.17 22:23

Ahoj, my máme ve třídě 2 učitelky a jednu pomocnici. Dávám jim všem stejný dáreček. Letos to bude mýdlo a krém na ruce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
21.11.17 22:24
@Saffiraa píše:
Ahoj, my máme ve třídě 2 učitelky a jednu pomocnici. Dávám jim všem stejný dáreček. Letos to bude mýdlo a krém na ruce. :mavam:

To jo, taky jde o dvě učitelky a jednu asistentku. Ale to ta kuchařka a uklízečka. Přehlídnout je nemůžu, ale 5× to, co si představuju, asi nedám. Ale mýdlo je dobrý nápad, kouknu do přírodní kosmetiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6697
21.11.17 22:26
@Aries6 píše:
To jo, taky jde o dvě učitelky a jednu asistentku. Ale to ta kuchařka a uklízečka. Přehlídnout je nemůžu, ale 5× to, co si představuju, asi nedám. Ale mýdlo je dobrý nápad, kouknu do přírodní kosmetiky.

Tak jim dej nějakou drobnost, určitě budou rády, že na ně taky myslíš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
21.11.17 23:48

Na Vanoce a konec roku delavam balicky Just :)

• Citovat
  • Upravit
6.12.17 10:43

Kytička a bonboniéra je sice za poslední dobu ohraná, ale myslím si, že nikoho neurazí.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linamati
25.5.18 12:05

Jak to děláte vy ?

Ahojky, za měsíc končí školní rok, a mám v plánu synovi pro paní učitelky, ředitelku a atd dát nějaký balíček. Hodně nám vyšli vstříc a fakt nám hodně pomohli takže bych tímto způsobem jim chtěla poděkovat.. myslíte si že je vhodné dát dárek i paní kuchařce, paní uklízečce a paní hospodářce? Prostě tak nějak všem co jsou v té školce? Cca 10-15 lidí? Myslíte si že je to neurazí? Děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
36556
25.5.18 12:07
@Linamati píše:
Ahojky, za měsíc končí školní rok, a mám v plánu synovi pro paní učitelky, ředitelku a atd dát nějaký balíček. Hodně nám vyšli vstříc a fakt nám hodně pomohli takže bych tímto způsobem jim chtěla poděkovat.. myslíte si že je vhodné dát dárek i paní kuchařce, paní uklízečce a paní hospodářce? Prostě tak nějak všem co jsou v té školce? Cca 10-15 lidí? Myslíte si že je to neurazí? Děkuji :srdce:

Já dávám učitelkám a pak těm dvěma pomocnicím, ty jsou taky :srdce: Jo a ještě bývalé vedoucí kroužků. :srdce: Prostě těm, co jim chci poděkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí