Dark web a naše děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lalelale
3.7.19 14:34

@MarketaC4 což ale není standardní funkce. Můj názor: pokud zakladatelky syn má o tohle zájem, tak si to už najde. Ale reddit jako takový rozhodně není žádný dark web pro kriminálníky

• Citovat
  • Upravit
3365
3.7.19 14:45

Hlavně koukám, že zakladatelky synovi bude v září 18 :D Tak tady bych řekla, že už je docela pozdě na jakékoliv strachování a zakazování, prostě cokoliv :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24986
3.7.19 14:46
@Gituš píše:
Hlavně koukám, že zakladatelky synovi bude v září 18 :D Tak tady bych řekla, že už je docela pozdě na jakékoliv strachování a zakazování, prostě cokoliv :mrgreen:.
:mrgreen: :mrgreen: woe, ja myslela, ze mluvi o nejakym 13 letym pubošovi :roll: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3365
3.7.19 14:49

@debra.morgan Já právě taky. A je tu registrovaná od roku 2015 :think: Nebo má chybu v datumu, kdo ví, kde je pravda :mrgreen: Nějak mi to celé přijde divné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
3.7.19 14:53
@g.sandova píše:
No tak. Co to je creepy? Hele mně je zle

To jsou strašidelné videa, která nataceji psychopati nebo lidi :nevim: ale ten brek toho miminka, byl dlouhý a úplně hrozivý, že to nemohlo být jen tak,,nahrane"… ještě v tom videu byla poničena panenka bez oka… Vážně jsem ten pláč ještě dlouho slyšela a musela myslet na to, co tomu miminku, kdo prováděl :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.7.19 15:06

@nestarejtese no, já to. musim vytěsnit, nebo se zbláznim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8442
3.7.19 15:18
@nestarejtese píše:
To jsou strašidelné videa, která nataceji psychopati nebo lidi :nevim: ale ten brek toho miminka, byl dlouhý a úplně hrozivý, že to nemohlo být jen tak,,nahrane"… ještě v tom videu byla poničena panenka bez oka… Vážně jsem ten pláč ještě dlouho slyšela a musela myslet na to, co tomu miminku, kdo prováděl :,(

Nejsem odborník, ale zrovna monotónní zvuk, jako pláč je možné natočit v časové smyčce, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
3.7.19 15:49
@brisco píše:
Nejsem odborník, ale zrovna monotónní zvuk, jako pláč je možné natočit v časové smyčce, ne?

No ono to nebylo monotónní… já fakt nevím ale nebudu o tom už radši přemýšlet, to nebyl normální pláč dítěte.. dcera byla v tu dobu malá a jak sem psala, hodně mě to vzalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistalka1974
3.7.19 16:37
@Lalelale píše: :mrgreen: :mrgreen: nezlob se ale to snad nemyslíš vážně ne. Na redditu jsem a je to forum, kde můžeš rozebírat všechno od pěstování kaktusů po knížky a hraní her. V životě jsem neslyšela o tom, že by reddit byl dark web. Můžu se zeptat, kdes tohle prosímtě našla?

Já neříkám že to je Dark web, jen tam o tom diskutují. Mláďata, jako je můj syn, si tam v angličtině dopisují o tom, co se tam kde nechá stáhnout, a to včetně prasečin, o kterých se tu bavíme.

• Citovat
  • Upravit
pistalka1974
3.7.19 16:45

Jo, bude mu 18, ale je to jedno. Ještě studuje SŠ. to přeci není podstatné, a když tam můžou anonymně, tak i ty 13 letý děti. A to vím, že Reddit je fórum. Tam právě mmj. mládež rozebírá prasárny z Darkwebu, včetně kanibalismu, mučení a dalších dobrot. A dobrý, teď už vím, jak to cca funguje, jen jsem se tady chtěla zeptat na vaše názory k tomu, pokud jste tam někdo byl- a účel byl splněn…Jen poslední dotaz: jak je to tam s antivirovou ochranou?

• Citovat
  • Upravit
3365
3.7.19 17:07

@pistalka1974

Tvé příspěvky se mi zdají čím dál tím zvláštnější :) A použít u tohoto výčtu spojení „a dalších dobrot“, to se snad ani ironicky, sarkasticky, s nadsázkou nebo čím vším nedá, ne?

Měla ses rovnou zeptat syna, jak to funguje. A možná bych pro jistotu hledala psychologa/psychiatra, dokud ještě není plnoletý, aby zkontroloval, že je syn duševně v pořádku, pokud třeba hledá takové „dobroty“ :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.7.19 17:22

@Gituš mě přijde zvláštní dotaz na antivir. Mně přijde jako někdo, kdo se tam chce dostat nebo sonda, kdo a jak je tomu nakloněn :nevim:
Nějak se mi to nelíbí. A vlastně s tím nechci mít nic společného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
3.7.19 17:30

@nestarejtese ježis zoofilni indianky? To jako, že indiánky tam ehm ehm se zvířaty??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
3.7.19 17:56

@g.sandova ježiš neměla jsem sem vůbec lézt z toho budu mít teď noční můry :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistalka1974
3.7.19 18:48

No, já toho taky lituju, že jsem sem dávala dotaz. Kdyby mi to kluk řekl, jak to funguje, tak se na to nebudu ptát tady. Ale syn dělá samozřejmě, že o ničem neví. Ale díky za rady těm kdo poradili. Jestli se někomu zdají moje příspěvky divný, tak na to nemusí odpovídat. A čistě pro informaci: já jsem tady s přestávkami na e-miminu od doby, kdy byl můj kluk miminko. Což je skoro 18 let- v té době totiž tohle fórum vzniklo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML