Dárky, které nepotěšily

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1807
30.12.21 10:23

Horkovzdusnou fritezu.. Krám do malyho bytu, nemám to ani kam dát 8o a chlap dostal chlupy na volant, brzdu a řadící páku a ne nebylo to myšleno jako vtip. Dítě dostalo auto co jezdí a hraje takovou tu blbost jak z jarmarku.. A to mi jim na oplátku koupili pro děti za 1000,– :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.21 10:25

Priala som si ponožky, dostala puzzle - ktoré je v dome s batolatom a miminom na ďalších niekoľko rokov úplne zbytočne a ani ho nemám šancu otvoriť.

• Citovat
  • Upravit
33150
30.12.21 10:33
@Sardelka píše:
Svicky :mrgreen: To je velmi popularni darek, ktery dostavam nekolikrat rocne a strasne me to sejri :lol:

Svíčky můžu, ale jen ty voňavé a ve skle. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33150
30.12.21 10:34
@Anonymní píše:
Priala som si ponožky, dostala puzzle - ktoré je v dome s batolatom a miminom na ďalších niekoľko rokov úplne zbytočne a ani ho nemám šancu otvoriť.

Tp mi připomnělo, když mi moje matka koupila za nemalý peníz antistresové omalovánky (doma děti rok a tři), prý abych u toho mohla v klidu odpočívat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
30.12.21 10:37
@Venesí píše:
Horkovzdusnou fritezu.. Krám do malyho bytu, nemám to ani kam dát 8o a chlap dostal chlupy na volant, brzdu a řadící páku a ne nebylo to myšleno jako vtip. Dítě dostalo auto co jezdí a hraje takovou tu blbost jak z jarmarku.. A to mi jim na oplátku koupili pro děti za 1000,– :nevim:

Doufam, ze to vypada aspon tak, jak na obrazku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
30.12.21 10:39

Zatím vše co jsem dostala bylo fajn. Ale pravda ještě jsme letos nebyli u tchýně. Ta má talent dávat dárky s cenovkou a to opravdu nemám ráda. A ještě dává takové ty dárky co jí cvrnkly do nosu. Letos tedy už dopředu hlásila, že Ježíšek bude skromný, ale ona s tchánem si objednali dalekohled, nějaké vitamínové preparáty atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
30.12.21 10:39
@Capricorn61 píše:
😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.12.21 10:40

Diář bych do kabelky potřebovala. Protože nosím hromadu lístků, poznámek. Takže ten by mi nevadil.
Nedostala jsem nic, co bych si nepřála nebo nepotřebovala. Ale u nás všichni ví, že mám ráda minimum nábytku, žádnou výstavku hrnků a pracholapů. Svíčky dostávám. Ale ty se brzo upotřebí. Že máme často zapálené svíčky. To je ideální k okamžité spotřebě.
Dcera dostala mikrofon🙈. A to jsem teda prskala. Protože to chrčí, je to hlučné. Takový krám je průšvih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
30.12.21 10:42

No a loni jsem byla pěkně naštvaná, i když bych to psát neměla, ale prostě to zamrzí. Manžel objednal na mallu dárky pro sestru a její rodinu, s doručením k nim domů. Celkově to vyšlo snad na 5000,–. My od nich dostali papírové pexeso pro dítě, které ještě smysl hry nechápe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10044
30.12.21 10:45
@janickaIII píše:
No a loni jsem byla pěkně naštvaná, i když bych to psát neměla, ale prostě to zamrzí. Manžel objednal na mallu dárky pro sestru a její rodinu, s doručením k nim domů. Celkově to vyšlo snad na 5000,–. My od nich dostali papírové pexeso pro dítě, které ještě smysl hry nechápe.

To chapu, ze zamrzi. Pokud oni nemaji nejakou nouzi, tak bych se proste na darky vykaslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
30.12.21 10:48
@Capricorn61 píše:

TVL, to je strašný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3452
30.12.21 10:48

@Svistice Taky mám od bráchy už dva roky v šuplíku (děti tenkrát 3 měsíce, 2 a 9). Ještě jsem si u nich neodpočinula :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
30.12.21 10:49
@jamik1416 píše:
TVL, to je strašný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Je. Videla jsem to na wishi, tak neni cemu se divit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
30.12.21 10:51

@Wani no to nemají. Ale tam jsou vztahy takové zvláštní… No nemá smysl to komentovat. Manžel na mé žádosti, na snížení částky nereaguje, což mě mrzí ještě víc. Ale nemá smysl si kvůli tomu kazit Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
30.12.21 10:56

:mrgreen: dost jsem se tady pobavila..
Ja kdysi dostala od manzela knihu 50 odstínů 2. Dil… videl me číst prvni a chtel mi udelat radost, ale uz nezazmamenal ze druhy sem mela pujceny a po chvili čtení sem to zahodila ze takovou blbost cist nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný