Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Mimo jiné dostáváme každý rok od tchyně něco, co si pořídí sama do své domácnosti. Třeba si pořídí gauč a pak řekne, že je i pro nás, protože na něm při návštěvách sedíme.
Ja som zaviedla objednavaciho Jeziska. Ziadne prekvapka nechcem. Objednavam si darky mezi 300 - 1000 Kc. Od tchanov som chcela knihu, tu som nastastie dostala ale m tomu este pracie sacky z Lidlu.
Take darkybsa mi nepacia co som chmatla pri nakupe v Lidli. Manzel dostal nejaku chuj ovinu do auta. Ale najvacsi gol bol, ked som dostala od nich co dum dal - prevazne spotrebne veci, ktore kupili sebe ale dostali - sampon na kudrnate vlasy (mam rovne), mydlo z italskeho diskontu a pripravek na nadobi z diskontu (ten som im tam teda nechala…)
@Anonymní píše:
Třeba si pořídí gauč a pak řekne, že je i pro nás, protože na něm při návštěvách sedíme.
Kdyby se za originální dárky přidělovaly body, tak má tvoje tchýně ode mne nejméně 3.
@Kfětoslava píše:
Svíčky mám rada, snažím se nenechávat bez dozoru. Co se stalo, že vám od toho něco chytlo? Já mám jen jednu zkušenost, kdy se málem stalo neštěstí a to když švagrová po baráku pozapalovala svíčky a holky (dcera a neteř) si jednu daly do dětského domečku. Když jsme to objevili, byl už pěkně nažhavený. Jsem teda hodně opatrná.
ááále, za všechno v podstatě může covid, jak jinak v této době
aby děti měly klid na školu, tak si navykly dělat z palandy „domečky“ - nahoře je spaní, dole psací stůl, ze zhora si shodily dolů deky, aby se separovaly od okolí. do covidu je to nenapadlo, i když jsem jim nabízela závěsy, tak nechtěly
no a chlapec (16 let) si tam pálil svíčky. moc dobře věděl, že při tom nesmí mít staženou deku a že nesmí odcházet od svíčky… nicméně byl doma sám, zapálil si svíčku, nechal shozenou deku a šel si do kuchyně vařit jídlo
jak se ta deka dostala ke svíčce, to netuším, ale evidentně blafla
nějakou roli v tom hrála i jezdící židle… ale tedy celkově i hasiči na to koukali jak puci a moc jsme nedobrali k tomu, jak čajová svíčka, navíc ve svícnu, mohla napáchat takovou škodu. jeden z hasičů si náš pokoj fotil pro svoji pubertální dceru
no, hlavně, že se nikomu nic nestalo ![]()
@Fazulina píše:
Jé, ty by se mi hodily, dcerka dostala sadu na přípravu suši a bylo tam jen 10 řas a už jsme 4 spotřebovaly:-))). Suši máme moc rádi.
Tak se může udělat povánoční kolotoč nebo co to tu je… Kolik radosti by to ještě udělalo ![]()
@Venesí taky jsme koupili dětem od švagra dárky tak za tisíc…naše dítě nedostalo nic. Ani jediný dárek ![]()
@kruel to zamrzí ![]()
já se naučila nemít očekávání, zvlášť manželova rodina mě to naučila (a já mu to prve nevěřila, myslela jsem, že „pomlouvá“) 2. rok co jsme byli spolu jsem dostala úplně šílené utěrky (šedá barva a řídké plátno, skoro průhledné) a „halenku“ - cosi s límečkem ze stánku tak za kilo. Jeho babička nám dala společně 200,– do obálky a tvářila se jak haur - což by mi nevadilo, kdyby se neukázalo, že švagrová dostala 20t ![]()
V mé rodině s velkým počtem synovců/neteří máme jednoduché pravidlo - předem se domluvíme, co koupit, jestli třeba 1 velký společný pro děti do rodiny (stolní hru apod), nebo každému něco a limit je 300-400 na dítě. I tak se daří vybírat skvělé dárky a děti jsou nadšené (autíčko, něco na tvoření, fixy, starším diář, tričko, laky na nehty, nebo všem stejné vtipné ponožky, knížky)
Sice si všichni v rodině píšeme, co kdo chce dostat, ale letos jsem dostala ručníky a lůžkoviny, které se mi nehodí a kterých mám plno. Věci do kuchyně, které jsem nechtěla a všechny byly kupované v hypermarketech v akci se sbíráním bodů, různé léky a vitamíny, když všichni ví, že nic takového nepoužívám a nesnáším lékárny. V minulých letech jsem kromě nákupu z lékárny
dostala oblečení o dvě velikosti větší. Část už jsem prodala a část mám na prodej, takže budu mít peníze a koupím si to co jsem chtěla dostat k Vánocům.
Nechápu že když dostanete něco co se vám nelíbí, necháte si to a neprodate je.
@sagina uf, no teda. A stihli to hasiči včas? Ono i očouzené věci se můžou vyhodit ![]()
Sadu posilovačů pánevního dna
Od kamarádky která tedy každou kámošku obdarovává stylem “co dům dal”, ale tímhle tedy překonala i samu sebe ![]()
Já jsem měla radost nejvic z dárků, které jsem si koupila sama a dala jsem je manželovi, ať je pro mě zabalí. Dárky od něj mě letos zklamali. Nevím proč mi dal deštník a fén, když oboje mám, a tři pleťové krémy, o kterých se neporadil. Další dva mám od maminky, takže celkem pět. Přitom tady půl roku vystavuju a občas okomentuju prázdnou lahvičku od oblíbeného parfému, o nový sušák na prádlo si vyloženě říkám už od prázdnin, a když jsem mu zkraje prosince v letáku ukazovala dig.kuch.váhu, že bych ji moc chtěla, odbyl mě dost nepříjemně. Tak jsem si ji taky koupila sama. Krémy jsem chtěla zajet do obchodu vyměnit, nenašel paragon. Achjo, aspoň že se máme rádi no, už jsme si to vyříkali.
@Magika VonCary píše:
Sadu posilovačů pánevního dnaOd kamarádky která tedy každou kámošku obdarovává stylem “co dům dal”, ale tímhle tedy překonala i samu sebe
Tak snad nebyly zánovní
…a posiluješ, posiluješ? ![]()
@Magical-eyes píše:
Tak snad nebyly zánovní…a posiluješ, posiluješ?
Naštěstí byly ještě s cenovkou z německé lékárny, tak snad byly nepoužité ![]()
Zatím neposiluju, ale třeba se mi za pár let budou ještě hodit ![]()
@Fazulina píše:
Jé, ty by se mi hodily, dcerka dostala sadu na přípravu suši a bylo tam jen 10 řas a už jsme 4 spotřebovaly:-))). Suši máme moc rádi.
Přenechala bych, ale asi nebydlíme v blízkosti. Škoda.
@Anonymní píše:
Přenechala bych, ale asi nebydlíme v blízkosti. Škoda.
Asi ne… Ale dík… ![]()