Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@jege píše: Více
tak je vás víc, výborně. Můžeš navrhnout to zrušit.
Tak s tím mám zakladatelko bohatou zkušenost…
Manželova sestra dělala přesně to samé a ještě neváhala u stromečku říct, že „tohle je po Martince, tyhle 3 plyšáky jsem jí koupila před 10ti lety na blešáku…ale jsou vyprany!“ Klasika použité hry, knížky s věnováním pro někoho jiného, oblečení „za pár korun že sekáče“ atd.
Pak už jsem toho měla plné zuby a řekla jsem manželovi, ať jí řekne, že když už dává věci ze sekáče, tak ať to aspoň NEVYPADÁ jako ze sekáče.
No ke zlepšení došlo. Jak ji to řekl nevím. Nakonec se svojí rodinou ať si to řeší on. Taky je rodič, ne?
S darkama pro mně to bylo dost podobně zoufalý ![]()
@PaníBovaryová píše: Více
Bohužel, ne v naši třídě. U nás na rodičák chodí minimum rodičů, kteří navzájem nekomunikují.
Švagrové bych nic neříkala. Příteli bych řekla, že malá dostala použité dárky a příští rok tedy dárky zrušíme, protože ségra zřejmě nemá peníze. Řekla bych mu to v klidu, žádné drama.
Moje dcera si přinesla krom jiného z besídky tuhle tlapku a byla nadšena, přitom blbina za pár korun ![]()
@Anonymní píše: Více
Tohle nějak nechápu, on u toho předávání nebyl, když je to jeho rodina sestra…každá máte k sobě chlapa a rodinné peníze, ne?…my jsme u všech Ježíšku rozbalování dárky společně, vše manžel viděl
řekla bych ji to teď než za rok!!!
Nic takového v této diskuzi nevidím.
Tak vy jako rodiče mezi sebou komunikujete, není nic snazšího než napsat učitelce, že se vás shodlo více rodičů, že tohle nechcete. Jako ona fakt není jasnovidec, aby věděla, co který konkrétní rodič chce a nechce - jiný rodič by jí třeba zase řekl, že se mu to takhle líbí. Prostě pokud máš problém, musíš ho holt sdělit.
@kyslík píše: Více
Od jiných rodičů z jiných škol, kde mají podobně blbou tradici. ![]()
Není to blbost. Je to o rodičích. Pokud je ve třídě dítě, jehož rodič je blb, tak potom budiž, jde o debbilni akci.
U nás tyto školní akce fungovaly a fungují ![]()
@Zeoli píše: Více
A blb je rodič, který dá dítě použitou a polámanou věc jako dárek anebo ten, který si dá na dárku záležet, ovšem ten druhý to tak neudělá? ![]()
já se s tímto s tebou ztotožňuji, a nevím, jestli mám koule na třídní schůzce v listopadu řešit tyto deb. ilní školní besídky s dárkováním ![]()
loni v 1. třídě učitelka zadala, že dárek mají děti vyrobit, dcera sice vyrábí krásnou keramiku, ale tu není ochotná posílat dál, tak jsme na vánočních trzích koupili ručně vyrobeného textilního kapra od chráněné dílny, za asi 100,–
pak byla besídka - dcera nedostala nic, protože kluk, který si ji na dárkování vylosoval, nepřišel do školy, plakala, protože všichni ostatní něco dostali,
letos měli koupit dárek za cca 100,–, tak jsme zase na trzích koupili rukodělnou plátěnou brož - kočku, a polštářek naplněný levandulí s kresbou koček, vylosovaná holčička miluje kočky, dceři dával dárek nějaký kluk a dostala náramek z korálků, korálky řežou do ruky a vzhled náramku je spíš pro dospělou ženu - takže někdo doma vzal zbytečnou věc a dal to jako dárek
@Zeoli píše: Více
a víš o všech dárcích, které všechny děti dostaly, že to nebyl úklid starých zbytečných cetek doma?
@Anonymní píše: Více
Pokud jste se skutečně domluvily, pak bych ji to řekla. Příteli bych to řekla taky, i když tam záleží jaké mají vztahy.
Připomíná mi to situaci u nás. Sestra od manžela 3 děti. Vždy si diktovala co chce pro děti k vánocům. Vždy to byly poměrně drahé stolní hry, značkové oblečení apod. Když jsme pak čekali dítě my, poslala oblečení a hračky po dětech. Byly toho haldy a vše jsem vyhodila. Protože to byly hadry, které ona svým dětem kupovala v bazarech, její 3 děti to unosily a poslala to nám.
opravdu to nebylo žádné merino apod. Naštěstí se vždy najde nějaký důvod proč k nim nemůžu jet.
@Alušáček Jezis, tuto tlapku si kupovala dcera u vietnamca a ja jen kroutila ocima. ![]()
Checht, male OT, pracuji jako učitelka a odpadky posbírané po domě dostávám od rodičů pravidelně každý rok. (tedy od některých). Ne, že bych dárky vyžadovala, spíš naopak.