Dárek od milence - zklamání

Anonymní
25.12.24 20:21

Dárek od milence - zklamáni

Prosím o anonym, jedná se o citlivé téma. Název napovídá. Mám kamaráda s výhodami a ač jsme si řekli, že si darek žádný dávat nebudeme, tak já dnes dostala :( v krabici byli samé sexuální hračky včetně nějakých kalhotek co mají v rozkroku koralky nebo silonky, kozačky, síťované silonky atd :( Holky jsem z toho v šoku, protože se mi takové to věci nelíbí a to sem mu i říkala, že to není můj styl si hrát na nějakou dominu :( ano mám ráda sexy pradelko ale opravdu hezké a ne toto. Mám chuť mu to vrazit zpátky a říct, že tohle na sebe nikdy nevezme. Co byste dělali vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4058
25.12.24 20:50

Ja bych mu to normalne rekla.
Sice jste jen milenci, ale eroticke hracky by na me pusobily dost odpudivym dojmem a prisla bych si jak holka z privatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8538
25.12.24 20:54

Tak je to jen milenec no. Očekává jen sex a tak si myslel, že byste si ty chvilky mohli okořenit - ten dárek si koupil pro sebe :nevim: jestli s tím nejsi Ok, tak mu to vrať, jinak to na tobě fakt bude očekávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76832
25.12.24 20:57

Já bych řekla, že když se někdo poníží natolik, že je pouze „milenka“, tak se nemůže divit, když dostane ponižující dárky pro „milenku“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.24 20:57
@marcellia píše: Více

Už jsme se na toto téma bavili a já mu řekla, že se mi to nelíbí, ale i tak koupil. Pro mě to odpudivy i bylo, hlavně ty kozačky a kalhotky s koralkama :zed:

• Citovat
  • Upravit
8538
25.12.24 20:59
@Anonymní píše: Více

Tak ale teď vidíš, že mu je jen co ty chceš nebo nechceš. Koupil to, co se JEMU líbí, on z toho bude mít potěšení a to je pro něj to hlavní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.24 21:00
@izabe píše: Více

Okořenit tímto??? Tak snad mě poslouchal, že se mi takové věci nelíbí. Vrátím, co já s tím doma a na sebe si to stejně nevezmu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.24 21:04
@izabe píše: Více

To jsem fakt nečekala, že mi to koupi :( tak přece snad se to musí líbit oboum a ne jen jemu a já mu to i povedela co se mi líbí. Nějaký síťovky s kozačkama do špičky, fakt doslova a do písmene :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
8538
25.12.24 21:05

Tak jako chlapa to asi rajcuje no. Kdyby tě poslouchal, tak to respektuje a nekoupí to. Prostě myslí jen na sebe, co víc chceš slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
25.12.24 21:08

Proste se MU to libi, ocividne pro nej nejsi nic vic nez jen zabava do postele, takze tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.24 21:25
@stinga píše: Více

Kamarádství s výhodami snad může fungovat i na tom co se líbí oboum a n jen jemu

• Citovat
  • Upravit
76832
25.12.24 21:29

jak vidíš, tak nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8538
25.12.24 21:31

Evidentně jsi narazila na takového, kdo toto takhle nastavené nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vyzvědačka
25.12.24 21:41
@stinga píše: Více

Nesmysl. I milenky si může chlap vážit, někdy jí má i radši než manželku.
A na erotických dárcích není nic ponižujícího. I když hádám, že tohle bufou nějaké levnější.

• Citovat
  • Upravit
7719
25.12.24 21:45

Schovala do nejzadnějšího kouta skříně a nikdy to nevzala na sebe. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat