Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja bych mu to normalne rekla.
Sice jste jen milenci, ale eroticke hracky by na me pusobily dost odpudivym dojmem a prisla bych si jak holka z privatu.
Tak je to jen milenec no. Očekává jen sex a tak si myslel, že byste si ty chvilky mohli okořenit - ten dárek si koupil pro sebe
jestli s tím nejsi Ok, tak mu to vrať, jinak to na tobě fakt bude očekávat.
Já bych řekla, že když se někdo poníží natolik, že je pouze „milenka“, tak se nemůže divit, když dostane ponižující dárky pro „milenku“
@marcellia píše: Více
Už jsme se na toto téma bavili a já mu řekla, že se mi to nelíbí, ale i tak koupil. Pro mě to odpudivy i bylo, hlavně ty kozačky a kalhotky s koralkama ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak ale teď vidíš, že mu je jen co ty chceš nebo nechceš. Koupil to, co se JEMU líbí, on z toho bude mít potěšení a to je pro něj to hlavní.
@izabe píše: Více
Okořenit tímto??? Tak snad mě poslouchal, že se mi takové věci nelíbí. Vrátím, co já s tím doma a na sebe si to stejně nevezmu
@izabe píše: Více
To jsem fakt nečekala, že mi to koupi
tak přece snad se to musí líbit oboum a ne jen jemu a já mu to i povedela co se mi líbí. Nějaký síťovky s kozačkama do špičky, fakt doslova a do písmene ![]()
Tak jako chlapa to asi rajcuje no. Kdyby tě poslouchal, tak to respektuje a nekoupí to. Prostě myslí jen na sebe, co víc chceš slyšet.
Proste se MU to libi, ocividne pro nej nejsi nic vic nez jen zabava do postele, takze tak ![]()
@stinga píše: Více
Kamarádství s výhodami snad může fungovat i na tom co se líbí oboum a n jen jemu
Evidentně jsi narazila na takového, kdo toto takhle nastavené nemá.
@stinga píše: Více
Nesmysl. I milenky si může chlap vážit, někdy jí má i radši než manželku.
A na erotických dárcích není nic ponižujícího. I když hádám, že tohle bufou nějaké levnější.
Schovala do nejzadnějšího kouta skříně a nikdy to nevzala na sebe. ![]()
Prosím o anonym, jedná se o citlivé téma. Název napovídá. Mám kamaráda s výhodami a ač jsme si řekli, že si darek žádný dávat nebudeme, tak já dnes dostala
v krabici byli samé sexuální hračky včetně nějakých kalhotek co mají v rozkroku koralky nebo silonky, kozačky, síťované silonky atd
Holky jsem z toho v šoku, protože se mi takové to věci nelíbí a to sem mu i říkala, že to není můj styl si hrát na nějakou dominu
ano mám ráda sexy pradelko ale opravdu hezké a ne toto. Mám chuť mu to vrazit zpátky a říct, že tohle na sebe nikdy nevezme. Co byste dělali vy?