Dárky - říct to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45690
27.12.24 00:06

Nam ucitelka napsala, ze zadne darky mezi detmi organizovat nebude, ze s tim ma spatne zkusenosti. Sama pak dala kazdemu malickost, vsichni meli to same a byly spokojene. Takze asi to tak bude, ze se davani darku mezi detmi moc neosvedcuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9000
27.12.24 06:58

Taky jsem všem dětem dávala maličkost za sebe. Furt mluvím o kočkách, zbožňuji kočky. Každý má jednu na pověšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15231
27.12.24 09:59
@Mgree píše: Více

Asi nějaká novinka, která musí být :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15231
27.12.24 10:00
@Anonymní píše: Více

Fakt? A co například? To by mě v životě nenapadlo dat učitelce jako dárek nějakou použitou věc z domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
27.12.24 10:58
@Alušáček píše: Více

Nemusí být použitá. Je spousta „putovních“ dárků. :lol:
Já vždy, co se mi nehodilo, dala do školní tomboly. Nikdy mě nenapadlo, to někomu dát jako dárek. Mimo vína. To u nás putovní bylo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15231
27.12.24 11:10
@cecetka píše: Více

Tak pukud je to darek putovní, nepoužitý, originál zabalený, nemůže učitelka poznat jestli se to někomu válelo doma, nebo bylo koupeno speciálně pro ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
27.12.24 13:19
@Alušáček píše: Více

Myslím, že to poznáš, že to jen doma někdo nechtěl.
Mohly by nám učitelky napsat, co dostávají. Třeba se pobavíme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15231
27.12.24 13:39
@cecetka píše: Více

A jak poznáš, že například svíčku nikdo nechtěl, nebo že byla koupena přímo pro učitelku? Ano mohly by tu učitelky napsat co dostávají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.12.24 13:46
@Lojzísek píše: Více

Úplně nejlepší, my jsme to vzájemné obdarovaní děti taky zrušili se ségrou už před lety a je klid a to v obou rodinách nejsou finance problém,

ono stačilo jen za mě a ségra za svoje děti koupit dárky k našim, aby tam vnoučata něco mela. Od doby, či ani jedno ze 4 vnoučat nevěří, tak se babička zeptá rovnou jich a pohoda. A to se jedná jen o jeden dárek k obálce, aby tam symbolicky něco měly, věděly, že Ježíšek naděluje hlavně doma a ještě něco nechá u babiček

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.24 14:40

Tak jsem to řekla příteli, ten mi řekl, ať se tím netrápím, že ona je teta na baterky… a že už příští rok na to mám prdět. Že malé se věci líbily a to je hlavní, ona to ještě nepozná a nechápe. No a já už na to asi taky prdim. Jí nic říkat nebudu a už ode mě neuvidí nic. Zas si nechci kvůli dárku kazit vztahy v rodině, ale prostě se podle toho do budoucna zařídím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.24 14:43

A shodou okolností jsem i učitelka na ZUŠ a nejčastěji dostávám svíčky, různé postavičky, bonbony a tak. Nikdy mi nepřistálo na stole nic vyloženě použité nebo oprášené, prošlé. Vždy vše vypadalo nové, ale bůh ví. Když opráším doma postavičku tak je taky jako nová 😁 😁 Ale u té dcery v rámci rodiny mě to fakt dostalo.

• Citovat
  • Upravit
15231
27.12.24 14:43

To je nejlepší řešení, nedělat z toho aféru, ale pro příště dávání dárku zrušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.24 15:05

@jege také jsme teď dceři na besídku na kroužku vybírali krásný dárek, ostatní holky měly i dražší dárky a naše donesla bonbóny za pár korun :-(

• Citovat
  • Upravit
852
30.12.24 11:08
@jege píše: Více

Kdyz je to tak debi.ni, tak se toho neucastnete, ne? Jo a co je vlastne debi.ni? Vanoce? Darky? Nekdo, kdo si o sobe tolik mysli, jak je dulezity a zaneprazdneny, a pak si neni schopen poradit s takovouhle banalitou, podle me moc rozumu nepobral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
30.12.24 11:31
@samadoma666 píše: Více

Tezko se toho neucastnit, kdyz se toho ucastni cela trida. To nemuzes diteti udelat. Debi.lni je to, ze nekdo se snazi dat pekny darek a dostane za to nejakou pouzitou vec co se nekomu valela doma. Zamrzi no, ale zas svet na tom nestoji, to je fakt. Jenze dospely mavne rukou, ale dite to muze nest hur.
Jak jsem uz psala, u nas to ucitelka z techto duvodu zrusila a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný