Dárkyně oocytu
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Darkyne oocytu
Chystame se v prazskem CARu na cyklus s darovanymi oocyty. Centra vetsinou pisi, ze garantuji minimalne 8 zralych vajicek. Vzhledem k anonymity darkyne, jak si muzeme overit, ze skutecne bylo odebranych 8 zralych oocytu? A jak si muzeme overit co se deje v laboratori? Pro darovani oocytu se vetsinou zena rozhodne v momente, kdy ji zadna pojistovna jiz neda ani korunu a jedna se o castky presahujici 100.000,– Kc. Mate nekdo zkusenosti? Je zde nejaka maminka-pravnik?
Dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Já myslím že nijak, tím že je to anonymní. Prostě chcete nebo ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Myslím že to je v dnešní době tak obrovský byznys že bych se nedivila ničemu
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Ahoj a co by jsi si chtěla konkrétně ověřit? Zralost oocytů a počet oocytů, laboratoř si přeci nemůžeš nijak ověřit ani u svého IVF…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Myslim, ze to je hlavne o duvere, jestli jim neveris, jdi jinam. IVF jsem podstupovala s vlastnimi a nevim jak bych si overila jestli je vse tak jak lekar tvrdi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No a že tobě odebrali určitý počet vajíček, jak se oplodnila, vyvíjela, že když by jich bylo hodně, nedali by nějaká z nich někomu cizímu… to všecko sis ověřovala (jak?) nebo jim důvěřovala? I kdybys dostala online přímý přenos z laborky, jak poznáš, že zrovna tohle jsou vajíčka tvoje nebo tvé dárkyně? Ano, prostoru pro manipulaci a lhaní je tam spousta stejně jako v mnoha jiných oborech, ale tady máš prostě jen dvě možnosti. Věř, ber a nebabrej se v tom. Nebo nevěř, neber a jdi jinam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@AdelkaaAngelina píše:
Chystame se v prazskem CARu na cyklus s darovanymi oocyty. Centra vetsinou pisi, ze garantuji minimalne 8 zralych vajicek. Vzhledem k anonymity darkyne, jak si muzeme overit, ze skutecne bylo odebranych 8 zralych oocytu? A jak si muzeme overit co se deje v laboratori? Pro darovani oocytu se vetsinou zena rozhodne v momente, kdy ji zadna pojistovna jiz neda ani korunu a jedna se o castky presahujici 100.000,– Kc. Mate nekdo zkusenosti? Je zde nejaka maminka-pravnik?Dekuji.
tak tohle je blbost. Sama jsem kdysi darovala. Byla jsem v Praze na jedné klinice. Dostala jsem domů sadu s perem a aplikovala hormony… A můžu Ti říct jen toto, nějak mi tělo reagovalo citlivěji než se očekávalo a odebrali mi 52 oocytů. Měla jsem pak problémy a znovu neabsolvovala. Musela jsem si ještě měsíc píchat jiné injekce. A ta tvá zmiňovaná odměna? Je to dobrovolné, pojišťovna nedá nic. Klinika odměnila 10 000kč
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
To jsi jí ale blbě pochopila, ona nepsala, že 100,000 Kč dostane dárkyně. To ona zaplatí těch 100,000 Kč za IVF cyklus s dárovanými vajíčky a to je opravdu reálná cena.
@Anonymní píše:
tak tohle je blbost. Sama jsem kdysi darovala. Byla jsem v Praze na jedné klinice. Dostala jsem domů sadu s perem a aplikovala hormony… A můžu Ti říct jen toto, nějak mi tělo reagovalo citlivěji než se očekávalo a odebrali mi 52 oocytů. Měla jsem pak problémy a znovu neabsolvovala. Musela jsem si ještě měsíc píchat jiné injekce. A ta tvá zmiňovaná odměna? Je to dobrovolné, pojišťovna nedá nic. Klinika odměnila 10 000kč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- PFC IVF kombinovaný cyklus - vlastní vajíčka plus vajíčka dárkyně
- Darované oocyty Unica Praha
- Darované oocyty FN Olomouc Car
- Hledám dárkyni oocytu Olomouc
- Ovariální selhání a kvalita oocytu
- Dárkyně vajíček, pozdně píchnutá injekce
- Odběr oocytů 26.listopadu ms jen 3 dny má někdo zkušenosti?
- Výběr dárkyně vajíček - jak se rozhodnout?