Jak dlouho trvá proces darování vajíček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
632
9.2.12 14:07

3× 25 km :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.2.12 14:25

Samozrejme ze kazda, ktera projde zdravotnimi testy a splni ty kriteria, to uz mi vypadlo z vety… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.12 16:01

Já jsem volala v únoru, v březnu byla konzultace, na konci března genetika, ta trvala nějakou dobu, na začátku června jsem nafásla píchadla, začla jsem v půlce června a končila koncem června odběrem, 11 dnů po odběru přišla ms a bylo hotovo ;)

• Citovat
  • Upravit
Izz
9.2.12 17:08

Takže si člověk musí něco píchat? A samotný odběr bolí?

• Citovat
  • Upravit
9649
9.2.12 18:19
Izz píše:

Tenje pod narkozou, tedy pokud je to porad stejny, muzes si vybrat bud celkovou nebo lokalni… jo a pichas si hormony, je to na principu pichani inzulinu… takze si to delas sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
9.2.12 18:41
Barca12345 píše:
Izz píše:
Tenje pod narkozou, tedy pokud je to porad stejny, muzes si vybrat bud celkovou nebo lokalni… jo a pichas si hormony, je to na principu pichani inzulinu… takze si to delas sama.

pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
9.2.12 19:46

Holky moc děkuju, já jedu v pondělí na konzultaci a jsem rozhodnutá jít na odběry. Mám doma maličkou holčinu, je mi třicet a cesta k našemu sluníčku nebyla taky jdnoduchá, tak chci pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.2.12 20:41
masticka píše:
Holky moc děkuju, já jedu v pondělí na konzultaci a jsem rozhodnutá jít na odběry. Mám doma maličkou holčinu, je mi třicet a cesta k našemu sluníčku nebyla taky jdnoduchá, tak chci pomoci.

Ja ti to jen schvaluji!!!! :kytka:
Potesi to obe strany, zakrok, pokud bude vse v poradku, muzes podstoupit dvakrat do roka… taky bych hned sla, ale uz jednou me odmitli, kvuli ne uplne skvele genetice, ale mam v planu se zeptat dr znovu - od te doby jsem porodila zdravou holcicku, tak jestli se neco nezmenilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. Hotaru
9.2.12 23:56

Holky a mě by zajímalo proč nemůže darovat žena s poruchou štítné žlázy? Poruchy šž jsou dědičné? Já teda vím, že se mě na endo ptali jestli v rodině někdo měl poruchu šž.. Ale u nas ji nikdo kromě mě nemá.. :nevim: Takže u mě to prostě bude jen že já jsem ta první? A kvůli takové věci nemohu teď pomoci?? :( Já byla rozhodnutá, že po dětech pomůžu, ale koukám, že teda nepomůžu.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
5173
10.2.12 08:27
n. Hotaru píše:
Holky a mě by zajímalo proč nemůže darovat žena s poruchou štítné žlázy? Poruchy šž jsou dědičné? Já teda vím, že se mě na endo ptali jestli v rodině někdo měl poruchu šž.. Ale u nas ji nikdo kromě mě nemá.. :nevim: Takže u mě to prostě bude jen že já jsem ta první? A kvůli takové věci nemohu teď pomoci?? :( Já byla rozhodnutá, že po dětech pomůžu, ale koukám, že teda nepomůžu.. :roll:

porucha ŠŽ muže snižovat kvalitu vajíče,takže vajíčka by se nemusela při oplodnění chytit a bylo by to n aprd :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. Hotaru
10.2.12 09:49
tetma píše:
n. Hotaru píše:
Holky a mě by zajímalo proč nemůže darovat žena s poruchou štítné žlázy? Poruchy šž jsou dědičné? Já teda vím, že se mě na endo ptali jestli v rodině někdo měl poruchu šž.. Ale u nas ji nikdo kromě mě nemá.. :nevim: Takže u mě to prostě bude jen že já jsem ta první? A kvůli takové věci nemohu teď pomoci?? :( Já byla rozhodnutá, že po dětech pomůžu, ale koukám, že teda nepomůžu.. :roll:
porucha ŠŽ muže snižovat kvalitu vajíče,takže vajíčka by se nemusela při oplodnění chytit a bylo by to n aprd :cert:

Tak to jsem nevěděla :oops: To znemaná, že i já teda můžu mít problémy při
otěhotnění!!? 8o To se mi nechce věřit, nikdo mi nic takového neřekl.. Jen prý musím brát léky, aby mi šlo otěhotnět a pak mi hned zvýší dávku… No to je mimo téma… každopádně děkuji za odpověď :kytka: Tak hold nebudu darovat a zbytek vajíček, který „nevyužiju“ já k těhotenství přijde na zmar :roll:

• Citovat
  • Upravit
3968
24.2.12 16:37

tetmo a klárko já jsem taky sledovaná pro štítnou žlázu… byla jsem již na pohovoru u doktora a na odběrech krve. Prý mu štítná žláza nevadí.. asi to záleží na tom, jak moc je špatná.. já jí mám už dlouho dobrou.. ale pořád jsem sledovaná a beru euthyrox půlku každý den.. k tomu mám PCOS a prý by mě bral, že tím trpí každá druhá žena, tak teď čekám, jak dopadne krev.. :D Ještě mám mimčo půl roční, tak pokud to vyjde ..hned , jak přestanu kojit..jdu darovat. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
25.2.12 21:11
Pavca3388 píše:
tetmo a klárko já jsem taky sledovaná pro štítnou žlázu… byla jsem již na pohovoru u doktora a na odběrech krve. Prý mu štítná žláza nevadí.. asi to záleží na tom, jak moc je špatná.. já jí mám už dlouho dobrou.. ale pořád jsem sledovaná a beru euthyrox půlku každý den.. k tomu mám PCOS a prý by mě bral, že tím trpí každá druhá žena, tak teď čekám, jak dopadne krev.. :D Ještě mám mimčo půl roční, tak pokud to vyjde ..hned , jak přestanu kojit..jdu darovat. :))

fakt tak to koukám ..i když mě čeká úplně odstranění štítné žlázy :think: takže já to mám hodně na prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
26.2.12 09:09

Tetmi já jí mám skoro zdravou jen sem tam mám hraniční krev ale jinak se cítím super.. UTZ mám dobrý vždycky.. přesto si mě pořád zvou na endokrinologii a měla bych brát léky.. já je ale neberu.. :oops: Nechci se ládovat prášky zbytečně, když mám dobré výsledky i bez nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
26.2.12 09:40

tak já jsem jako dárce neuspěla: prvorozený syn s VVV, druhý UPT pro genetickou vadu a třetí zcela zdráv, moje genetika však v pořádku ale i tak moje vajíčka nechtěli, takže ty kritéria jsou fakt přísný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí