Otěhotnění po konizaci děložního čípku

2347
8.2.12 16:19

otěhotnění po konizaci děložního čípku

Ahoj, ráda bych se zeptala, zda-li tu někdo nemá zkušenosti s otěhotněním po konizaci děložního čípku. A jak dlouho to trvalo než jste otěhotněli? Nebo se stále snažíte? Děkuji

• Já jsem po konizaci z 5/2011, nasazeno očkování Cervarixem, poslední vakcina 12/2011, snaha o otěhotnění bez doporučení dr. už mezi vakcinou a od 1/2012 doporučeno od dr., ale stále se nedaří :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
557
8.2.12 16:43

ahoj, ja jsem mela konizaci 8/2009 a otehotnela jsem 01/2010. bylo to hned na druhy mesic od zacati snazeni se. Myslim ze konizace na schopnost otehotneni nema zadny vlyv. Spis pak na otevirani se pri porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.2.12 17:07

Já jsem po konizaci 2000, 2002 a 2006. O otěhotnění jsme se nijak nesnažili, otěhotněla jsem v roce 2008 po dvouměsíční známosti, takže na úplně první možný pokus :oops: . Podruhé jsem otěhotněla v druhém cyklu bez antikoncepce, to byl spontánní potrat v 7tt., potom jsem otěhotněla hned v prvním cyklu po šestinedělí. Takže u mě rozhodně konizace na otěhotnění neměla vliv, nebo pokud ano, tak leda pozitivní ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
8.2.12 17:53

Konizace na otěhotnění nemá žádný vliv, zato na zvýšené riziko předčasného porodu ano, obzvlášť ve vyšším stádiu těhu, kdy je mimi už těžké a začíná klesat - může za to zkrácený čípek, to si ale už ohlídá tvůj gynekolog. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí