Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Diano…jj děti je zajímají hodně.. jestli jsou v pořádku. No já jsem taky zvědavá, jak dopadnu na těch krevních testech..
![]()
No holky já jedu za týden už za genetikem…krev mám odebranou, teď jsem dávala i tu, co se dává při měsíčkách, doktor mě vyšetřil a už jen čekám na výsledky.Držte mi prosím pěsti, aby to vyšlo a nějaká maminka se mohla radovat ![]()
mastičko držím a nepouštím.. nezapomeň napsat,jak jsi dopadla! Jak dlouho jsi čekala na ty výsledky z krve?
Sále ještě čekám a počítám, že ještě tak 14 dní budu. Doktor říkal, že čekačka je cca 6 týdnů, ale to hlavně kvůli té trombofílii. Tu jsme si nechávala dělat na konci ledna zvlášť, tak proto to budu mít rychlejší. Jinak na hormony ještě týden. ![]()
mastičko a to musíš ke genetikovi? O tom mi nic doktor neříkal a kde budeš darovat pokud tě vezmou? Já v Reprofitu. ![]()
Ve Fertimedu. A s genetikem mám schůzku v pondělí za týden a prej musím
Chodíš do Olomouce? A proč zrovna Fertimed?? Já chodím do Olmika .. ![]()
jj., jezdím do Olomouce cca 50 km. Je to nejblíž od mého bydliště a hlavně an různých diskuzích jsem četla o spokojenosti maminek. Při první návštěvě i po telefonu byli na mě vždy příjemní, tak uvidím jak to půjde dál
mastičko já to mám nějakých 30km..
Nj Reprofit si taky hodně chválí. ![]()
Tak genetickou prohlídkou jsem prošla a vše je ok. Teď už jen čekám až mi zavolají a jdeme na to
![]()
Devcata prosim, nevite, kde bych na to mohla natrefit v Ostrave???
Devcata…k te genetice, zaujala me ta trombofilni mutace, jak psala @masticka
Pokud tam tedy neco malo vyleze (napr MTHFR v heterozygotni forme), uz je to brano jako nevyhovujici? Musi byt vysledek absolutne „cisty“?
Dlouho o darovani premyslim, hrozne rada bych nekomu pomohla, vim, jak je to tezke, kdyz mimince ne a ne prijit, prozila jsem to s blizkou kamaradkou.