Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den, prosím chtěla bych se zeptat, jak dlouho cca trvá celý proces darování. Od prvního pohovoru do odebrání vajíček. Děkuju Vám. M.
Nekdy dva mesice nekdy pul roku - podle toho, kdy dojde vhodna adeptka…
Holky jenom tak mě napadlo, to já taky kdybych chtěla mohu darovat vajíčka? Jenom mě to zajímá, jak to je. Nebo to nemůže každá? ![]()
Vanesanka píše:
Holky jenom tak mě napadlo, to já taky kdybych chtěla mohu darovat vajíčka? Jenom mě to zajímá, jak to je. Nebo to nemůže každá?
To muze kazda, pokud projde zdravotnimi testy a jeste za to pekne plati ![]()
Barca12345 píše:Ahá jj, takže takhle to jeVanesanka píše:To muze kazda, pokud projde zdravotnimi testy a jeste za to pekne plati
Holky jenom tak mě napadlo, to já taky kdybych chtěla mohu darovat vajíčka? Jenom mě to zajímá, jak to je. Nebo to nemůže každá?
já jsem byla darovat před 3 měsící, od začátku do konce to bylo cca 5 měsíců… nejdéle sem čekala než přijdou výsledky testů
Barca12345 píše:Vanesanka píše:To muze kazda, pokud projde zdravotnimi testy a jeste za to pekne plati
každá rozhofně ne…věk 18-35, někde chtějí min. 1 díte, a maturitu, někde ne a samozřejmně výborný zdravotní stav
ivuss píše:Ahá tak to už nesplňuji, sice s dětma jo, ale věk jsem letos překročilaBarca12345 píše:každá rozhofně ne…věk 18-35, někde chtějí min. 1 díte, a maturitu, někde ne a samozřejmně výborný zdravotní stavVanesanka píše:To muze kazda, pokud projde zdravotnimi testy a jeste za to pekne plati
To já jako přenašečka hemofilie být nemůžu co? ![]()
přitom teď jsem byla na IVF a měla jsem 52 folikul a v tom 30 vajíček, takže darovat by bylo co ![]()
Tak to si měla tedy dost, já stěží 5 vajíček. Já bych to mohla být - je mi 33 let, beru ale prášky na štítnou žlázu?
klárka14 píše:
Tak to si měla tedy dost, já stěží 5 vajíček. Já bych to mohla být - je mi 33 let, beru ale prášky na štítnou žlázu?
s nemocnou štítnou žlázou darovat nemůžeš - už jsem to zjišťovala, já jsem chtěla darovat,ale ŠŽ mrcha jedna mi to překazila ![]()
tetma píše:
holky a mlžu se zeptat kolik ste za to dostaly peněz
20 000 kč
ivuss píše:tetma píše:20 000 kč
holky a mlžu se zeptat kolik ste za to dostaly peněz
A kolik tě to stálo?