Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky,
myslíte šlo by pokus IVF s dárkyní a dárcem spermie? Já mám už hodně nížké AMH a manžel špatné spermie + genetickou chybu. Takže náš napadlo, buď koupit celé emebryo jako samoplátce - na to pojištovna nepřispívá. Nebo udělat jeden IVF pokus s dárci?? Někdo zkušenosti? děkuji.
@Elanna píše: Více
Mam dítě z darovaného embrya. Jako samoplatce. Co přesně tě zajímá?
@Elanna u androloga ohledně spermii jste byli?? Určitě bych to zkusila a z dobré zkušenosti doporučuji Mudr. Zámečníka. Mrkněte na jeho webovky. Ohledně AMH - už jsi zkousela stimulovat? Byly z toho nějaká vajíčka? Máte nějaké ivf už za sebou?
@Anonymní píše: Více
ano, už máme za sebou 3 nezdařené stimulace. Píšu, že partner má genetickou chybu, takže po genetice nám nezůstane žádné zdravé embryo. A u mě se odebere tak 4 ks vajíček, půlka max dojde do 5 dne na genetiku a výsledek nula po genetice. Ale podívám se na jeho webovky.
Děkuji, dívala jsem se na stránky. Nemají tam ceník. Máte i prosim orientační cenu na kolik to vyšlo? A bylo embryo po genetice? MOV Děkuji.
Embryo nebylo po genetice a i s transferem to stalo 45 000. Řekla bych, že darovana embrya standardně po genetice nejsou. Každopádně my jsme požadavek na genetiku neměli.
Prosím o anonym.
Mám 6 leté dítě z DE. Tuším, že za 30 tisíc, určitě bylo geneticky vyšetřené. Z IVF Clinic, Olomouc
Jsem momentálně těhotná po transféru darovanýho embrýjka z Arlety. Cena 33 000 kč za jedno, pokud dáte embryoglue tak 38 000 Kč.
Na kolikátý pokus se Vám povedlo? Gratulace ![]()
A Vám se povedlo na kolikátý pokus? Pokud se již povedlo. Vím, že standardně po genetice nejsou ale radši bych chtěla.
Na první pokus to vyšlo. Dítěti jsou dva roky. Máme i dítě z DV, to bylo na druhý pokus. Nikdy jsem neabsolvovala žádný cyklus s vlastními vajicky.