Darování pupečníkové krve

12800
5.8.10 15:08

darování pupečníkové krve

Ahoj, chci se zeptat která mamina darovala při porodu pupečníkovou krev??? Já bych chtěla (pokud samozřejmě půjde vše jak má), dost jsem si o tom přečetla na stránkách (http://www.bpk.cz/…-rodice.html), ale ráda bych věděla jak to probíhá ve skutečnosti??? Je to opravdu tak jak to popisujou??? :nevim: Moc děkuju! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65357
5.8.10 15:09

Ahoj,já darovala…
nečetla jsem,jak to popisujou..
u porodu jsem o odběru ani nevěděla…a pak asi za půl roku jsem šla na krev a bylo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
5.8.10 16:58

Taky jsem darovala - nic to není a někomu snad pomůže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
6.8.10 20:28

Taky jsem chtěla darovat,ale v Jihlavě je jenom možnost uchování pro tvé potřeby,což si musíš platit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7413
6.8.10 20:50

Já chtěla darovat, ale nějak jsem se netrefila v prostjovské porodnici. Měli malý zájem a nějaké potíže s tím, už si přesně nevybavuju jaké, takže od toho ustoupili. Všechny porodnice to nemají, tak se hlavně zeptej co u vás :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
1.6.11 09:33

darování

Ahoj, nenechte se tím odradit a zkuste se zeptat příště znovu - transplantace pupečníkové krve opravdu zachraňuje životy!!!
K dnešnímu dni Český registr dárců krvetvorných buněk (pupečníková krev obsahuje velké množství krvetvorných buněk) naléhavě hledá dárce pro 55 pacientů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tesss
3.6.11 11:45

Taky jsem o tom uvažovala, jediné co mě odrazuje je, že já daruji s dobrým úmyslem, ale tím to končí, pak již začíná pěknej kšeft ve kterym se točej nemalé peníze

• Citovat
  • Upravit
82
6.6.11 11:32

Ahoj Tesss, a máte o tom nějaké konkrétní informace? Zajímalo by mě to, protože mám pocit, že dárcovská banka - Banka pupečníkové krve se spíš potýká s nedostatkem financí a nebýt nadace Kapka naděje, asi by to vůbec neutáhli. Spíš než jako kšeft mi to připadá, že je do toho potřeba hodně investovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí