Termín září 2010

165
3.8.10 11:19

Termín září 2010

Ahoj. Mám termín na září. Jde o plánovaný císařský řez. Cítím se už velmi unaveně, právě jsem dokončila 34 týden těhotenství. Jste na tom někdo podobně? Nemyslím přímo s plánovanou sekcí. Jen bych ráda věděla, zda to se mnou někdo doklepe v podobném termínu. Budu se těšit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
343
3.8.10 11:39

Ahoj :-)
já jsem dnes 34tt+5, termín dle PM 9.9., dle UTZ 1.9., ale šla bych rodit klidně zítra … Také jsem poslední dny nějaká vyřízená, začalo mě bolet v pravém třísle a koleni a pravidelně se budím ve 4 hod. ráno a nemohu až do 6 hod. zase zabrat :cert: . Proč máš naplánovaného císaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
3.8.10 12:41

Ahoj,sem 35+3 a termín porodu mám 4.9. a už ted špatně spím,jak se bojím porodu :cry: :cry: Chjo,už abych ho měla za sebou :mrgreen: Ale na mrnouska se šíleně těším :srdce:Chystám se rodit v Benešově a taky už bych ho chtěla mít venku,protože to těhotenství pro mě začíná být celkem namáhavý :-P Tak holky všem,kdo mají termín v září držím palečky…Snad to zvládneme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.8.10 14:34

Ahoj holky tak ja se k vam pridavam mam termin 8.9. a uz se taky nemuzu dockat az bude malej venku :srdce: uz z toho duvodu ze si pripadam jak dinosaurus a nemuzu nic natykaj me strasne nohy a pali me zaha no des kdyz chci jid na prochazku tak sem zachvilu z ty chuze hotova no a ty vedra to uz vubec nezvladam takze uz se fakt tesim az to bude za mnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
3.8.10 14:43

Ahojky,

tak já se taky přidám, v pátek budu 34tt a termín máme na půlku září, tak jsem na to zvědavá, kéž by se prckovi chtělo ven dřív, ideálně konec srpna, začátek září :think: , mě začínají brát záda, jak v práci sedím celý den, tak včera mě bral kříž a dneska teda to moc neustoupilo no a procházky zatím ok, ale po delší době už mě taky začli v neděli bolet záda no a stání u dřezu už vůbec :roll: , já jenom doufám, že se prckovi bude chtít ven samotnému a zvládneme přirozený porod. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
3.8.10 17:42

Ahoj všechny, to je krásný. Tak jsme na tom podobně. Už se těším, jak si sem napíšeme, jak to všechno dopadlo. Myslím, až ten kolotoč co začne, se trochu ustálí.
Plánovaný císař mám ze dvou důvodů. Po předchozích dvou porodech jsem měla poporodní urazy a mám v deseti letech zlomenou kostrč. Díky tomu mi taky ortoped císař napsal. trošku jsem si ho vyškemrala na gynekologovi. Nejsem zbabělec, produ se bojím asi ako každá, zdravě,ale vím, že to jde zvládnout a jak je to potom krásný. Horší je, že mám zkušenost spíš s tím, co se děje potom. Pokaždé jsem si vytlačila konečník, to snad už ani nebyly hemeroidy. Po prvním porodu jsem jela na pohotovost, doma týdenní dítě, už to déle nešlo vydržet. Rovnou z pohotovosti mě vezli na sál pod narkozu. Měla jsem v zadku celou noc longetu a píchali mi morfium. Ani nevím, jestli působila, jakoby mi nic nedali. Po druhém porodu jsem si tři měsíce odbrečela sama, protože tehdy miv nemocnici zastavili laktaci-cíleně!!Ani jsem nevěděla, že můžu mít novorozenou dceru u sebe a kojit. Po tom druhém to bylo fakt martýrium. Zastrkovat, rozmasírovávat křeč v konečníku a muka na záchodě. Tak si to teď chci užít, ačkoliv je mi i vnucován názor, že vše má být přirozené, že je to nejlepší. Nevím, docela bych se chtěla po porodu o dítě starat s radostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
3.8.10 17:45

Můžu se ještě zeptat, kolik máte nahoře kilo? Moc jsem se nehlídala, ale asi kvůli horkám jsem nabrala 12 a půl kila. Tak si tak myslím, kolik ještě naberu, ale už se prý nemusí nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
3.8.10 18:11

Ahojky holky tak se k vám přidávám.já sem přibrala 14kg a jsem 34tt.TP mám 18.9.A je mi už taky občas hrozně.Hlavně v noci poslední dobou mám tové divné bolesti v podbříšku jestli to jsou to poslíčci to nevim.U dcerky jsem je ani nepostřehla.Na KO jdu 12.8 tak sem zvědavá jestli se malej otočil protože naposledy byl ještě hlavičkou na horu,tak snad nepujdu na císaře :-?Jinak se mi i špatně dýchá a funim jak lokomotiva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
3.8.10 19:04

Luca232 - pálení žáhy mě taky trápí :cert:, nepomáhá ani soda …
Rybydiam - tě lituju s těma hemeroidama :-( , muselo to být šílené :cert:. Mě se objevil jeden asi až 3m po porodu a bylo to docela maso! Naštěstí zmizel jen po mastičce, zatlačování a masírování.
Já mám +9kg, nohy mi otékají jen maličko. Myslím, že ještě přidam tak 1kg. Od 37tt se prý už nepřibírá - u prvního těhu jsem to tak taky měla.
Mikoy - držím palce ať se mimi otočí. Já měla stresík v 31tt, taky bylo ještě KP, ale o týden později už hlavičkou dolů :lol: - ani jsem nic nepostřehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooch
4.8.10 09:44

Ahoj, já mám TP 28.9., ale mám s malou telepatickou dohodu, že půjde ven dřív :mrgreen:
Zatím je KP a nehodlá se otáčet, tak císař eventuelně hrozí taky. Neduhy moc naštěstí nemám, pupek mám malej a 9 kilo navíc, takže to jde. Horší je, že mi zjistili cukrovku, tak se těším, až bude placenta venku a já se přežeru sladkýho :oops:

• Citovat
  • Upravit
5352
4.8.10 13:28

Já mám TP 20. 9. takže jsem teď 33 tt. Mimi zatím taky není otočený a moje Dr. mi řekla, že vzhledem k velikosti miminka už to není ani pravděpodobný. Ale z ultrazvuku ve 31 tt vyšel jako přesně normované miminko - všechny velikosti přesně ideální pro 31 týden. Tak snad se ještě otočí a nebude hrozit CS. Dělám pro to vše, co jde. Klečím na všech čtyřech co nejčastěji, aby měl malý v bříšku co nejvíc místa apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
4.8.10 13:58

Koukám že na tom nejsem sama :wink: malej je taky KP a nechce se otočit mrška jedna 8-) denně cvičim a klečim a snažim se ze všech sil aby se otočil,ale asi marně.Mám docela malí břicho tak otom pochybuju že má dostatek místa na otočení.TP 18.9 tak to máš o dva dny po mě. :mavam: ale držim palečky snad se nám ty mimiskové umoudří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
4.8.10 15:05

Holky, tak snad se Vám otočí. Prcek byl na ult v 30 tt taky hlavičkou nahoru, Dr. mi radila, že prý mám spát jenom na tom jednom boku, kde byl a doporučovala ten hopsací míč, ale nevím no, jestli jsou to rady na místě :-P , pač jsem na tom boku spala víc celé těhu, ale díky bohu na další kontrole u mého Dr. už byl prcek za 14 dní otočenej, tak snad tak zůstane :palec: , tak Vám držím palce, ať se Vám otočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
4.8.10 17:21

Poradíš nějaké konkrétní cvičení, které děláš pro otočení miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.8.10 17:49

holky tak ja mam nahore 20 kilo takze hruza a to pribiram kilo tydne takze jeste neni vsem dnum konec uz sem z toho fakt nestastna alr kvuli miminku to vydrzim ale doufam ze se tech kil jeste nekdy zbavim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí