Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den, prosím o radu… Termín porodu mám 9.12. a dneska v 1h rano mě probudili kontrakce… Byly hned po 10 minutch asi tak hodinu a půl.. Šla jsem do sprchy.. ( prý poslíčci po ní přejdou a kontrakce zesílí…) Potom sem měla asi půl hodiny bolesti po 5 minutách.. Lehla jsem si do postele, že pomalu vzbudím přítele a najednou zacli byt bolesti nepravidelne… tak sem chvilemi spala ale pořád mě bolesti budili.. jednou za 8minut, pak třeba za 15 a zase za 5minut.. a tak to bylo celé dopoledne.. ted mám třeba pul hodiny po 10 minutach a zase po 5 a pořád dokola.. Tak nevim co mám dělat, jestli jet do porodnice nebo jestli to jsou poslíčci.. Ale už to trva celou noc a cely den… Poradte prosim…Moc děkuju
Ahoj holky, omlouvám se, že Vám sem lezu, ale zkusím štěstí, třeba mi to nesmažou ![]()
Hledám maminku, od které bych mohla průběžně odkupovat oblečky na syna. Ideálně s podzimním chlapečkem, letos tří, nebo čtyřletým. Odkoupím je ráda i za 3/4 ceny. Oblečky bych ale ráda, aby byly v perfektím stavu, kupované nové loni, max předloni. Kvalitních značek ideálně Lindex, ale i jiných. Nejlépe oblast Prahy 2, 3, nebo 10. Jsem ale ochotná odkupovat i poštou, když to bude stát za to ![]()