Termín září 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
759
12.10.10 18:23

také přidávám foto drobečka…a už máme 4000g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
13.10.10 08:15

tak jsme se dneska na mamu krasne usmali :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
13.10.10 08:42

Ahoj holky mam asi hloupej dotaz ale fakt si v tomhle nevim rady jde mi to ze kdyz odstrikam mliko rano a potrebuju ho az odpoledne treba tak musim ho asi davat do lednice ze? a mam ho tam davat hned jak ho odstrikam? a jaste me zajima muzu do toho odstrikanyho mlika co mam v lednici odstrikat treba za hodinu dalsi mliko? doufam ze sem to napsala trochu srozumitelne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
13.10.10 09:35

Luco mužeš.. Když odstříkáš dej do lednice a pak k tomu můžeš 24hodin přidávat.Pak spotřebovat nebo zamrazit. V mrazáku vydrží 3 měsíce. Rozmrazovat při pokojové teplotě a do 24 hod spotřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
13.10.10 11:56

Ahoj holky,po dlouhé době píšu.Pořád jsem v jednom kole.Máme krásnou holčičku Gábinku,narodila se 14.9. měřila 50cm,a vážila 3,16kg.Malá je hodná,jen má večer od 18hod do těch 22-23hod.ukřičenou.Musíme s manželem houpat a zpívat,jinak nám neusne.Dávám kapičky Sab,prdíky to nejsou,lae prostě sama v postýlce neusne.Doufám,že se to brzo zlepší. :-D Nemáte některá zkušenost,jak naučit miminko spinat samo.Pčes den spinká v kočárku s dudlíkem,ale doma dudlík nechce,pořád si ho vyndává :-( Děkuji za rady a nezlob te se,že píšu tak dlouho :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
13.10.10 13:02
My máme v postýlce hrajícího medu pu na to kouká když to zapnu nebo takovou nany od chicca to hraje u toho usíná.Nebo mu tam stačí zapnout na tý nanynce světýlko a u toho usíná funguje to i vnoci a já na něho aspon vidím než usne:-)Na ručkách neuspávej nebo to se blbě odnaučuje.Mě fungovali ty hračky i u prvního.
gabi22 píše:
Ahoj holky,po dlouhé době píšu.Pořád jsem v jednom kole.Máme krásnou holčičku Gábinku,narodila se 14.9. měřila 50cm,a vážila 3,16kg.Malá je hodná,jen má večer od 18hod do těch 22-23hod.ukřičenou.Musíme s manželem houpat a zpívat,jinak nám neusne.Dávám kapičky Sab,prdíky to nejsou,lae prostě sama v postýlce neusne.Doufám,že se to brzo zlepší. :-D Nemáte některá zkušenost,jak naučit miminko spinat samo.Pčes den spinká v kočárku s dudlíkem,ale doma dudlík nechce,pořád si ho vyndává :-( Děkuji za rady a nezlob te se,že píšu tak dlouho :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
13.10.10 15:53

Holky já jsem zoufalá, pořád to pitomý kojení…
Malej se narodil s váhou 4,22 kg ve středu, v pondělí měl jenom 3,76 kg, začali jsme dokrmovat um a za noc přibral 150 g 8-o dnes je mu týden a má váhu 3,96 kg.
To je ale podle mě tím UM. Já si sama ani neodstříkám, ale v nemocnici dnes na m šáhla sestra a mlíko stříkalo a za 5 min jsem odstříkala 15 ml. Příjdem domů a ani kapička. Tak co dělám špatně.
Malej pořád hledá prso i když ho nosí manžel, ale vždyť přece nemůžu kojit 24 hod denně, nebo mu nic neteče. Mám sto chutí s tím praštit a dávat jen UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeza
13.10.10 16:57

barique, nezoufej, zkus to a kdyz to nepujde, vzdycky mas UM. Na tvem miste bych zkusila dokrmovat pres strikacku prstem (myslim, ze vam bude stacit 5 x denne 30 ml UM) a uplne bych zrusila flasku (tohle urcite znas http://www.kojeni.net/strikacka.php )
Pokud si ted na prasky a malej je uplakanej, muzes na nej jeste zkusit peliskovani 1-2 dny. Proste si s nim zalez do postele a podle jeho potreby ho koj, treba i 20 x za den. Pouziva se to hlavne, kdyz mas malo mlika na rozkojeni. Ale rekla bych, ze nektery mladata jsou opravdu po narozeni precitlivele a potrebuji citit mamu porad. Zkus mu ted chvilku dat ten pocit jistoty, ze jsi porad u nej a pro nej. Treba to bude lepsi. Muj starsi byl strasna urvana mura, mladsiho jsem si hodila do postele uz v porodnici, kdyz brecel a doma uz to bylo skoro vzorny mimino, kojici se tak po 2 - 4 hodinach. A v posteli v noci jsem ho mela do 3 mesicu hodne casto :-)
Jestli mas hodne nality prsa a nejde ti odstrikavat, tak si jen zkus pred kojenim promasirovat a vytahnout bradavky. Cim nalitejsi prso, tim se mladeti hur prisava. A jeste me napadlo zkusit jinou polohu pri kojeni, mne tak od 2 mesice vyhovovala bocni fotbalova, starsi porad lital okolo a mlade ho nevidelo :twisted: No, uz sem ti rozdala rad az az, proste to zkousej a uvidis sama, bud to pujde nebo nee.

barique píše:
Malej se narodil s váhou 4,22 kg ve středu, v pondělí měl jenom 3,76 kg, začali jsme dokrmovat um a za noc přibral 150 g 8-o dnes je mu týden a má váhu 3,96 kg.
To je ale podle mě tím UM. Já si sama ani neodstříkám, ale v nemocnici dnes na m šáhla sestra a mlíko stříkalo a za 5 min jsem odstříkala 15 ml. Příjdem domů a ani kapička. Tak co dělám špatně.
Malej pořád hledá prso i když ho nosí manžel, ale vždyť přece nemůžu kojit 24 hod denně, nebo mu nic neteče. Mám sto chutí s tím praštit a dávat jen UM.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.10 17:11

Pokud to miminko potřebuje, tak ho budeš muset přikládat třeba každou čtvrthodinu … je to přirozené

barique píše:
Malej pořád hledá prso i když ho nosí manžel, ale vždyť přece nemůžu kojit 24 hod denně, nebo mu nic neteče. Mám sto chutí s tím praštit a dávat jen UM.
  • Citovat
  • Upravit
1888
13.10.10 19:20

Holky malej ma měsíc a tři dny už se na mě dneska poprvé usmál :mrgreen: když jsem si s ním hrála.Začínáme bouchat do hrazdičky a doma na košíku má přidělanou hračku jak se dávají na kočárek a za tu už tahá jako zběsilej :palec: Je to můj šikula :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
13.10.10 19:39
AAlisek píše:
Holky malej ma měsíc a tři dny už se na mě dneska poprvé usmál :mrgreen: když jsem si s ním hrála.Začínáme bouchat do hrazdičky a doma na košíku má přidělanou hračku jak se dávají na kočárek a za tu už tahá jako zběsilej :palec: Je to můj šikula :pankac:

ty jo vy jedete teda :) ja jsem dneska koupila spendlik a zacnem taky poradne neco delat :o) mala zacina trosku komunikovat ale co se tyce chrastitek do ruky to teda nic moc…
a pridavam fotecku kdyz jsme se vratili z ikey :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
13.10.10 20:09

ahojky,tak my jsme taky přibraly,tak jsem ráda!Naty se narodila s 3530,pak teda něco zhubla a teď v úterý měla 3900 g :-) taky jsem měla už dva dny,co jsem cítila že prsa mám úplně vycuclý a nemám ji co nabídnout,teď už se zase trochu nalily,tak doufám,že mlíka bude dost…no je to práce s tím kojením,kontrolovat se,co člověk jí,ale zase je to bez peněz,než když se musí přikrmovat…jenže když to nejde,tak co člověk nadělá :-? tak se držte maminy! a moc pěkný fotečky miminek, já špendlík zkouším dávat,ale zatím na to moc nereaguje,malé budou teď v pátek 3 týdny, tak od kolika by měla začít tak držet v ručičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.10.10 20:24

My nes byli poprvé u doktorky a nechali si raději taky napsat SAB kapičky. Koukala jsem, že se jich dává 15 kapek. Jak je dáváte vy co kojíte? Odstříkáte trochu a na lžičku? Nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
13.10.10 21:32
Ta je sladká:-)Špendlík u nás nic moc když mu ho dám do ruky tak se bouchá do hlavy chtěl by do pusy,ale nějak mu to nejde se tam trefit
lenholka píše:
AAlisek píše:
Holky malej ma měsíc a tři dny už se na mě dneska poprvé usmál :mrgreen: když jsem si s ním hrála.Začínáme bouchat do hrazdičky a doma na košíku má přidělanou hračku jak se dávají na kočárek a za tu už tahá jako zběsilej :palec: Je to můj šikula :pankac:
ty jo vy jedete teda :) ja jsem dneska koupila spendlik a zacnem taky poradne neco delat :o) mala zacina trosku komunikovat ale co se tyce chrastitek do ruky to teda nic moc…
a pridavam fotecku kdyz jsme se vratili z ikey :))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
13.10.10 23:47

díky za rady, teď jsem z obou odstříkala po 25ml za 15 min, takže mlíko je, jen je malej línej sát… :zed: (línej je po tatínkovi ne po mě :wink: )
Když já nepoznám kdy má hlad a hned mu strkám UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky