Termín září 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
759
18.10.10 20:58
Luca.V píše:
Smaikii a jakou masáž děláte??

Tak normální masáž…promasírujem celé tělíčko a hlavně zádíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
18.10.10 21:27
Hani sem ti posílala jestli ji nemas zaslu novou.Sem si myslela,že budem psát tam,ale koukám,že holky píšou stále sem :-( Jinač já koupu pravidelně kolem šestý a do sedmi chodí malej spát už to tak praktikuju co jsme z porodky pač to tak dělám s dcerou tak at mají stejný režim
hanka.hanka píše:
Taky bych poprosila o pozvánku, jestli můžu? :lol: To znamená,že tady ta diskuze bude končit?jestli to dobře chápu,tak tam budeme zaheslovaní,aby nám tam někdo jako anonym nechodil?! Jinak letí to,to máte pravdu,nedávno jsem byla ještě v porodce 8-o a teď už Naty budou tento pátek 4 týdny :huban: dnes jsme zase rekordovaly,nemohla zase usnout,asi tak 4,5 h to sem koukala,že tak dlouho vydrží 8-o ale pak se ji konečně dařilo 3 h spinkat :dance: Chtěla sem se zeptat,koupete pravidelně v určitou hodinu nebo je to jedno???tak se držte maminy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
18.10.10 21:48

tak my jsme asi totalne bez mlika, po kazdym kojeni jsem se snazila odstrikat co to dalo a za cely den jsem odstrila 40 :pocitac: mala samozrejmse rve po hodine, ted teda dostala tu 40 po kojeni tak sem zvedava jestli vydrzi aspon 2 hodiny spat, jinak jsem zvedava jaka bude noc, vidim to blede a jestli se to nezlepsi tak asi rano koupim UM, nejak z toho nemuzu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
18.10.10 22:33

lenholka

Hlavně bud v klidu a nenervuj se.Mě taky přišlo,že mám málo mlíka.Přes den mi spal a v noci pořád u prsa jinač plakal a šel váhově dolů.Chudáček týden hladověl.Tak mi dopor.Nutrilon a at aspon v noci kojim.Jenže když se najedl v noci z prsa za hod křičel udělala jsem mu UM a uplně mu škručelo v bříšku jak ho měl prázdný tak :nevim: sem to vzdala a jsme na UM a krásně přibíráme :pankac: (Jen teda ta UM vyjde dost draho na dětech jen vydělávají :cert:),ale přeci nenecháme naše miláčky hladovět že.AAAAAAAAAaaaaaaa mě se právě jeden budí papkat.Tak dobrou holky a pište do skupiny od toho to je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
19.10.10 10:12
AAlisek píše:
Sem ti posílala myslím už včera nepřišla?
andyV píše:
Holky, prosím taky o pozvánku, dík :palec:

Jů, nic tu nemám :nevim: , kde přesně bych to měla hledat? Ale na titulce nic není a jsem stále přihlášená a ani nevím, kde ty zamčený témata jsou :think: ..dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
19.10.10 10:19

No, já bych klidně psala do skupiny, ale jenom vědět, jak se tam dostat :nevim:

HOlky, co jste už po šestinedělí a byli na kontrole na gyndě a kojíte dali vám normoš nějakou HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
19.10.10 11:20

andyV

zasílám vydrž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
19.10.10 11:22

zasláno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
19.10.10 16:43

Ahojky holky,konečně jsem se sem doatala.Teda občas se na vás podívám ale moc nestíhám.Plně kojíme a někdy i po hodince a půl.Malej je stašnej otesánek :-) .Ale krásně přibíráme.Jinak prdíčky máme občas,tak jsem dneska došla do lékárny a koupila mastičku pupík.Uvidíme jestli to zabere.Ve čtvrtek jdeme na kyčle,tak jsem zvědavá.Jinak je Radeček hodný.Přes den už moc nespí a v noci se budí jen na kojení,každý den chodíme na procházku,to má rád a taky koupání.Posílám fotečku našeho drobečka :srdce: :srdce: Jinak taky prosím zaslání pozvánky.Ted už snad budu mít i nějaký čas na vás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
19.10.10 16:47

A ještě jedna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
22.10.10 16:29

mohla bych poprosit taky o pozvanku? hledam jak hledam, ale nic jsem nenasla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
2.11.10 16:56

Ahojky všem. Nestihnu asi dočíst o jaké pozvánky se jedná a proč. Co se děje? Já jsem naprosto hotová. Holky, poradíte? Dostala jsem asi první mens. po porodu a je mi fakt zle. Teď se to trochu zlepšilo, ale manžel mě v noci chtěl vézt na pohotovost. Strašně moc, jak otevřený kohoutek. myslíte, že se to po porodu může stát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
2.11.10 19:11
Ruby máme uzavřenou skupinu sem už nepíšeme.Máš taky pozvánku někde na svojí stránce jestli ne pošlu novou.Já to dostala dnes a taky docela teču,ale dá se to.Když je ti zle,aby si nestratila hodně krve
rubydiam píše:
Ahojky všem. Nestihnu asi dočíst o jaké pozvánky se jedná a proč. Co se děje? Já jsem naprosto hotová. Holky, poradíte? Dostala jsem asi první mens. po porodu a je mi fakt zle. Teď se to trochu zlepšilo, ale manžel mě v noci chtěl vézt na pohotovost. Strašně moc, jak otevřený kohoutek. myslíte, že se to po porodu může stát?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
7.11.10 18:34

jojo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
8.11.10 17:14

Můžu také pozvánku do zářiovek 2010?