Termín září 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mooch
6.8.10 16:49

Já mám Mutsy Urban rider. Nafukovací kola do terénu, zatáčecí zadní nápravu. Super se skládá do auta. Houpe pěkně i když pružiny nemá.
Kámoška má něco podobného, ale se zatáčecí přední nápravou - Icoo Peak4 (nebo tak nějak).

• Citovat
  • Upravit
4627
6.8.10 18:22

Ahojda, tak já se taky přidávám, termín máme 23.9.,ale s Prckem jsme se dohodli, že pokud se otočí, také jsmé pořád KP a příští týden jdeme na poslední utz, který by měl ukázat definitivní polohu,ale protože cítím pohyby pořád stejným směrem, myslím, že si hoví,tam, kde byl předtím, ale pokud se otočí,tak jsme domluveni,že úderem 36+0 budeme skákat po schodech, sexovat třikrát denně a šůrovat byt every day :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
6.8.10 18:27

taky si myslim že je malej pořád na stejnym místě.Asi stim už nic neudělám.Doma cvičim ruzný cviky,připadám si jako bázen :nevim: připadám si jako akorbat.přitel se mi smějě :lol:.asi má nějaký duvod se neotočit a nebo prostě se mu takhle líbí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
6.8.10 22:27

Dneska jsem byla Dr. a mám CS5 (36tt). Kolik máte Vy, holky? Není to moc?
Jinak domlouvám všem prckům, kteří jsou zatím KP, aby se OTOČILI :dance: !!!
Kočárek mám po první dceři, X-lander. Byli jsme s ním naprosto spokojeni :potlesk: .
Dneska mi celý den docela dost tvrdne břicho a bobolívá na levém podbřišku, tak jsem zvědavá jaká bude noc …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
7.8.10 00:04

Taky mi dnes víc tvrdlo břicho- divný. Asi je to tím, jak se blížíme.
No, já právě vozila kamarádce kočárek s tuhými kolečky a bez houpání a přišlo mi, že je to jako když jedu s trakařem. Byl to takový ten moderní i dost malý, jak se teď dělají ty krabičky, tak jsem koukala na klasické, zase se začínají dělat. Koukněte na Inglesina. Mají je v hluboké variantě i v kombinaci. Líbil se mi ten hluboký, ale je to šílená pálka. Tak jsme chtěli Magnum. Teď tedy váhám. Ještě je čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
7.8.10 00:05

Viky25- Mě tedy nikdy hodnoty CS doktor nehlásí. Vždycky jen řekne, že je všechno v pohodě a že mi absolutně nic nezakazuje. :lol:
Uvidím v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.8.10 01:04

Tak mě vyšetřoval naposledy v 27.TT a měla jsem CS 1,ale v úterý jdu na kozu :-D ,tak uvidím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
7.8.10 01:16

Ahoj, taky se hlásíme :dance: čekám první - kluka, termín 21.září, ale se mnou mamka měla termín 24.září a já jsem narozená už 10.září ve 38.týdnu, tak prcka přemlouvám, aby se mi narodil k narozeninám. Páč mám nahoře 17 kg, ale řekla bych, že taky v břiše a prsou (manžel teda říká, že i v zadku 8-o ) takže se potím, funím…nabrala jsem od 28.týdnu, kdy mě doktor už nepustil do práce. Šla bych klidně na procházku, ale potřebuju každých 30 min na malou, však to znáte :zed: Včera ve 4 hod v noci mě vzbudily křeče v podbřišku, asi ty poslíci, tak se úplně bojím jít dneska spát :-) Nakoupeno a připraveno mám, tak teď jen sedím a čekám :nevim: teda ještě mi chybí kočárek, ale mám vybraný x-lander XT 2010, nemáte někdo zkušenost?
Držte se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.8.10 01:24

Holky, taky to máte tak, že už je vám dobře jenom v poloze ležícího střelce? Já bych se už pořád jenom válela, sport už mi zakázali všechen a bezcílné procházky mě moc neba… A když už se na nějakou přemluvim,tak z toho pak dvě hodiny spim :mrgreen: Takže já už jen ležim a žeru :-D :mrgreen: Joo,a mám taky 16-17kg nahoře :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
7.8.10 08:32

ja uz tyden spim v obyvaku na gauci, ptz v loznici mame asi moc mekky matrace, jenom se tam vrtim a budim chlapa, kterej vstava do prace, do toho jsem uz tak 4.den neskutecne nafoukla, tkz i tim ho nechci „obtezovat“ :nevim: , pritom pres den kdyz si lehnu tak i usnu v loznici ale v noci to proste nejde…
jinak si rikam, ze na prochazky bych mela chodit, abych to cely neprovalela a abych pak nemela echt blbej porod, ale koho bavi porad jenom tak bloumat, navic jak vyrazim ven, staci bezet do kramu tak se mi hnedka stahuje bruch a honi me to na malou, no docela opruz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.8.10 09:14

Joo,my bydlíme ve 4.patře a nešel výtah,tak jsem musela šmatlat pěšky, mi tak ztvrdlo bříško, že jsem skoro nemohla dýchat…Tak teda neviiim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
7.8.10 10:11

Ahojky :mavam: to my bydlíme ve 2 patře tak to ještě jde ale za to v noci se mi špatně spí.Na boku mě to bolí spát,protože malej je tam nacpanej tak se pořád převaluju a ještě k tomu mě fakt poslední dobou bolí břicho 8-o Brzy ráno vstávám a pak jsem jak přejetá kombajnem :pocitac: ale prostě spát se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
7.8.10 10:19

No mě CS taky Dr. nehlásí, jen zapisuje do TP. Od 32tt mám CS5, ale ležení mi nenařídila, jen magnesko.
Musím se smát :lol:, jak prvotěhulky řešíte jestli celý den ležet nebo ne … Holky jen si to užijte :mrgreen: u druhého těhu, už to s prckem nepůjde … Já první těhu proseděla u PC :pocitac: .
Rubidiam - tak zkus kouknout na MMB a koupit Inglesii nebo Magnum už jetý. Máš pravdu, že jsou prostornější a dají se houpat, ale zase nemůžeš kombinovat s autosedačkou. Což jsem vyžadovala, protože bydlíme na vesnici a jsme pořád na přesunu. Hl.korbu jsme používali do 7 měsíce a vešli jsme se, houpání jsme nepotřebovali.
Barigue - já mám X-Lander XT po první dceřia a naprostá spokojenost. Jestli máš nějaké otázky, ptej se :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.8.10 10:19

Noo, tak už to máme některá za pár, některá za měsíc, tak bychom to mohli nějak zevidovat,nee?:))) By mě zajímalo, jestli někdo už mimíska má ze zářijových. Vím o jedné holčině, ta rodila myslím 28.týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
7.8.10 10:48

tak my bydlime v 8. patre, nejit vytahy tak to jdu asi hodinu :D

jinak ja jsem ted nejak 36+0 nebo 36+1, nikdy to nevim presne a kdyby tak za 3 tydny byla mala venku, vubec bych se nezlobila, v pondeli bezim pro malinik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí