Termín září 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
9.8.10 13:25

Tak tady je to koupaliště. Táta udělal podle mých pokynů takovou desku, která má ve vnitřní straně vany zarážku, takže se nemůže z vany sesmeknout. Po koupání ji zastrčím za vanu a přebalovák vrátím na pult do dětského pokoje a bude uklizeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
9.8.10 14:33

Mafina5 - pěkné koupaliště :mrgreen: ,dobrý nápad s tou deskou :potlesk: . Tu přebalovací podložku budu mít na vaně stabilně. Zhruba prvních 6m budu mýt při přebalování prdelku pod vodou (ubrousky jen na procházku, k Dr., návštěvy). U Simonky jsem to tak dělala a nebyl žádný problém s opruzením.
Luca232 - koukám, že máme stejný datum porodu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
9.8.10 14:36

Viki25:jojo mame :-D tak uvidime ktera to bude mit driv za sebou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
9.8.10 14:38

JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
9.8.10 14:40

no ja taky ocekavam ze by to mohlo prijid driv mam 28. narozeniny tak by to byl peknej darecek ale nebranim se tomu kdyby to bylo i pred narozeninama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
10.8.10 09:14

Neměla bych změnit název diskuze? Na termín srpen 2010? :lol:

Manžel na mě totiž včera tak koukal a povídá, že stejně tu s námi bude Jeníček už v srpnu.
Na tlak jsem si koupila opravdu dobré červené víno a…moc jsem si pochutnala. Ta káva mi taky dělala starosti. A jinak jsem se motala.
Zabaleno mám už snad všechno i kosmetiku i připravené šaty na odchod z porodnice i pro miminko.
Viky- No, aby se ti nedávala do pohybu zátka, když je po sexu narůžovělý výtok.
My jsme tedy přistoupili k opatření, které se nám vyplatilo už při předchozím těhotenství. A to, že tři jsou na jednu postel moc. je to sice tak šest měsíců celibátu, ale aspoň se máme na co těšit. A vydržet to jde. :andel:
Vlastně zažíváme opět jakoby poprvé, takže to manželství osvěží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
10.8.10 10:23

:lol: no jsem zvědavá, kolika z nás se to splní a prckové nám splní přání a půjdou na svět koncem sprna začátkem září :-P

Já mám teda spíš hrůzu co nastane po porodu celkově, to bude asi šrumec :nevim:

No nic, dneska krásně, tak jdu konečně posekat tu zahradu, ať to tu vypadá trochu kulturně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.8.10 11:13

Ahojky,i já mám termín v září sice 30.září ale to může být i dříve :lol: ale už se moc těším až se to narodí,protože v noci se my blbě spí a jak se tam furt hýbe a kope tak je to občas už i nepříjemné,ale pomalu si zvykám. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.8.10 11:29

Ahojky já jsem 32týden +6dní co mám napsáno v průkazce a mám nahoře 12kilo,už se mi blbě dýchá funim hrozně a blbě se mi spí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
10.8.10 11:32

Sex - my jsme první 4měsíce těhu nesexovali vůbec, pak do 8m jen „opatrně“ až teď jsme do toho pustili :oops: - v rámci dodávky prostalginů :lol: a vyhánění mimíska. I když teď už je spíše akrobatický výkon :nevim:.
AndyV - neboj s miminkem to zvládneš :-), je to sice převrat života o 180st., ale krásný :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
10.8.10 11:48

Kacenka83:tak co se tyce toho funeni tak s tebou uplne souhlasim ja funim fakt hrozne jenom ujdu par kroku je to hruza kazdej se me smeje a to bydlim ve ctvrtym patre bez vytahu tak to byste me meli slyset kdyz ty schody vyjdu :mrgreen: jinak s tim spanim to uz bude jedine horsi ja uz se nevyspala poradne fakt dlouho jak se ma taky clovek vyspat kdyz se nemuze ani poradne otocit a kazdou pulhodinu chodi na zachod ze? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.8.10 11:57

já až tak zase na záchod nelítám jdu tak jednou za noc,ale občas mám i žízen v noci,ale to převalování je děsný čučím do stropu nemůžu spát ještě k tomu mi lezou moudráky tak mě to občas bolí hlavně při jídle,takže tomu jídlu taky moc nedávám :-) už aby to bylo za náma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
10.8.10 12:44

Tak hurá :dance: za měsíc bude po funění,špatném spaní a už to hlavně bude venku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
10.8.10 13:54

ahoj

ahoj těhulky, téda koukám rozjela se tu pěkná drbárnička, to je fajn :-D. dneska jsem byla v poradně a já teda jen koukám jak mi ten drobeček v bříšku roste, za 14 dní malá přibrala 380g, takže jsme 34tt+4 já nahoře 16 kg a malá váží 2380g, takže porodní váha nebude menší než 3.5kg, leda bych malou ukecala na změnu termínu na začátek září (místo 15.9). jinak z posledních výsledků krve mi zjistili nedostatek žela, máte některá podobný problém?. tak ať je vše v poho, mějte se, zatím pa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
10.8.10 14:04

me taky zjistili nedostatek zeleza takze beru nejaky prasky 2× denne ale myslim ze to neni zadnej velkej problem hlavne at sou ty nase miminka vsechny zdravi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí