Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
no ja sem si rikala ze proste odjedu v tom v cem sem prijela ale jeste uvidim kdyztak reknu pritelovi at mi neco pak doveze ale jinak bych to mo neresila
Odchod z porodnice a oblečení - mám připravené těhu džíny (takové ty nízké, bederní ne ty s nápletem) a volnější tričko. Při minulém porodu mi totiž odtékala plod.voda při cestě do porodnice a ty kalhoty v kterých jsem jela byly celé mokré
. V porodnici jsem nechala 5 kg (celkem jsem měla 10kg), bříško bylo takové oplácané a prsa GIGA
.
Lukas pojede v autosedačce, když bude zima přikryjeme dekou.
Tak jsem byla dnes na poslední kontrole u mojeho dr. a příští tyden na Bulovku do poradny. Jediný co vím je,že je Kubíček v pořádku a otočený jak má,tak doufám že v poradně dostanu mnohem víc informací.
.Taky mám připravenou k autosedačce jen deku i když si myslím,že jí nebudu potřebovat,protože na začátku září má být teplo ![]()
Teda tady se to rozjelo.
Na maliník se taky chystám, ale budu teprve začínat 35tt, tak snad to není brzo ![]()
Jelikož pojedeme v sedajdě dom, tak myslím, že zavinovajda zbytečná a postačí deka ![]()
Co na domu z porodnice jsem taky přemýšlela, jsem si říkala, že v tom, v čem pojedu, ale pravda, že těžko dopředu vědět, v jakém to bude stavu
no asi něco radši připravím k věcem pro malýho pro sychr.
Tak já si to taky tentokrát užívám se vším všudy.
Pojedu v šatech, ale vracet se budu v těhotenských džínách, oni totiž moc těhotensky nevypadají a jsou z období, kdy jsem neměla moc břicho. Myslím, že na ten klokaní váček to bude tak akorát. A nemohla jsem dlouho objevit, ale mám krásnou zavinovací halenku, takže nakojím a šup domů. A ještě to bude pěkně vypadat na fotce. Tu zavinovačku asi nechám doma. Taky na křtiny.
Jsem blázen, už i ty skoro organizuju. Budeme je mít v Kutné hoře, v bývalé synagoze, nyní Husiti. A oběd s dortem s jedné restauraci poblíž. Moc se těším. Vlastně už si v hlavě chystám co na sebe i tam. ![]()
To je ta dlouhá chvíle při odpočívání.
AndyV - maliník už klidně můžeš, někde se udává od 34tt někde od 36tt.
Rubidiam - kdy máš další kontorolu? Fakt ti to ležení nezávidim …
Křtiny - Simonka pokřtěná není a u Lukyho to zatím také neplánujeme …
Všem přeju hezký den ![]()
Ahoj holky sem tu nová,mohla bych se k vám přidat?Termín mám 16. září, a už teď se cítím jak chodící koule
Jinak všechny zdravím a přeji pěkný den.
mikoy píše:
tak třeba kočičí hřbety,to že si klekneš na všechny čtyři a protahuješ páteř.A nebo co sem slyšela masírovat malíčky u nohou,že tam jsou nějaké body co to miminko nutěj otočit.a taky co skoušim je že si žehlící prkno opřu o gauč nebo křeslo a vysim na něm hlavouno připadám si jako akrobat,ale za pokus nic nedám.zatim ale malej se neotočil si myslim
.tak uvidíme.
Ahoj, taky termín září. 9.9.
A špuntě si sedí pohodlně na zadečku
O tom prkně jsem četla, ale nemám tucha, jak se na něj s tím břichem vyškrabat, tak zatím zkouším jen kočičí hřbety a před spaním mrňouska přemlouvám a vysvětluji, proč tak toužím aby se otočil ![]()
Pavča S píše:
Ahoj holky sem tu nová,mohla bych se k vám přidat?Termín mám 16. září, a už teď se cítím jak chodící kouleJinak všechny zdravím a přeji pěkný den.
Ahoj, to víš, že se můžeš přidat, jsme rádi. Už je nás hodně.
Fakt se těším, až se to tu bude rozrůstat o miminka a zážitky.
Viky- Další kontrolu mám v úterý. Teď jedu po týdnu. Asi jsme se už rozhodli pro termín 31.8. Tak opravdu budu na srpen. Patřím sem ještě??? ![]()
Ležení mi vydrželo asi do oběda. Pak jsme se pustily s dcerou do oken, naneštěstí přijel manžel a už ze dvora začal vyšilovat, že je pověra, že když se mysjí okna,tak ten den se jede rodit.
Tak jsem se smála, že to není pověra, ale že se holky při tom natahují, což jí nedělám. Ale už budu hodná.
ach jo jak ja bych potrebovala si umyt okna a vyzehlit a ja nevim co vsechno ale me se tak nechce posledni dobou ze to snad neni mozny nevim co me je zadny hnizdeni se u me jaksi nekona no jenom jednou ze cas me chytne amok ale posledni dobou se me nechce nic jenom se povalovat uz me to fakt vytaci ![]()
Tak na to se taky moc těším na zážitky s prckama jůůů už aby
. Já dneska spala od 2h až do 10h bez čůrání,buzení no PARÁDA
krásný den jupí
od 2 do 10 bez curani? tak to bych si fakt prala takovej dlouhej neprerusovanej spanek ![]()
Ahojky
tak sem dneska byla na KO a malej si tam pěkně sedí na zadečku takže KP to jistí a fakt sem byla mile potěšena
doktorka mi řekla že ASI budu rodit spontánně KP,že jsem druhorodička a děti se tak rodí až do váhy 3,8kg.Tak něja sem se tim smířila no.co se dá dělat.Ale raději bych tedy brala toho císaře kvuli kompikacím ![]()
mikoy píše:
Ahojkytak sem dneska byla na KO a malej si tam pěkně sedí na zadečku takže KP to jistí a fakt sem byla mile potěšena
doktorka mi řekla že ASI budu rodit spontánně KP,že jsem druhorodička a děti se tak rodí až do váhy 3,8kg.Tak něja sem se tim smířila no.co se dá dělat.Ale raději bych tedy brala toho císaře kvuli kompikacím
Ahoj, můžu se zeptat kterou porodnici plánuješ ? A jestli ti spontánní porod říkala tvá gyn. doktorka či v té porodnici ?
Já tedy v mimi věřím, že se ještě otočí. Jestli je po manželovi tak má ještě čas, proč tam sedět měsíc předem hlavou dolů, že ![]()
Ale i tak už mám samozřejmě myšlenky co by kdyby a asi jsem divná, ale raděj bych upřednostnila spontánní porod KP než císaře ![]()