Termín září 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1705
10.8.10 14:06

Viki snad jo :think: …jinak s tím sexem souhlas, teď už je to fakt pomalu akrobatický výkon :dance:

Jani, mám to taky, respektive z posledních výsledků jsem to měla na hranici, tak mi Dr. předepsal železo a každé ráno to papkám, prý je to v těhu normální, tak to neřeším. Koukám, že máš termín o 2 dny dřív, než já. To jsem zvědavá, kolik bude mít náš drobek, z Dr. jenom vypadlo, že už bude mít přes 2 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
10.8.10 14:27

holky vy chodite na kontroly po 14. dnech?? ja jsem 36tt a pristi tyden mam kontrolu,doted jsem jela po mesici, ted to bude poprvy po 14 dnech a pak uz po tydnu… me nejak flaka ten muj ne??a ze by mi nekdy rekl kolik mala vazi.. haha…no asi si na nej doslapnu 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.8.10 14:31

no jestli máš fotečku z ultrazvuku tak by tam ta míra a váha měla být napsaná,tak se mrkni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooch
10.8.10 14:49

Já chodila na kontroly nejdřív každej tejden 2× (rizikovej začátek, jednou jsem měla i 2 ultrazvuky za den), pak jednou za 14 dní, pak za 3 tejdny, pak zase za 14 dní a teď už 1 tejdně.

• Citovat
  • Upravit
1705
10.8.10 14:56

Já jsem teda do 28tt chodila po měsíci na kontrolu a od toho 28tt do teď jsem chodila po 14-ti dnech a teď mě už předal do porodnice, tak tam jsem objednaná na tenhle týden a uvidím, kdy mě objednají, ale Dr. říkal, že tam bych už měla chodit každý týden.

Jinak váhu mi neříkal, vždy jenom jestli to odpovídá domu týdnu, váhu mi řekli akorát v porodnici, když jsem tam šla na ult., tam jsem byla naposledy v 30tt a byla jsem teď zvědavá, kolik tak mohl prcek přibrat, tak jsem ho s tím otravovala, tak z něj teda aspoň vypadlo, že by měl mít dle mír už přes 2 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
10.8.10 15:11

tak to ja sem do ted chodila na kontroly po mesici a od tohodle tydne chodim po tydnu a sem 35+6tt jinak co se tyce vahy malyho tak moje doktorka mi taky nic nerekla tak sem se na to musela ptat sama no pravda je ze u ni se musim snad skoro na vsechno ptat sama :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
10.8.10 15:17

ti doktori… ten muj se me na minulym UZ ptal jestli kourim tak jsem na nej zustala koukat jako oparena, rikam prosim?? ackoli jsem mu moc dobre rozumela…tak jsem mu rekla ze ne kdyz mi to zopakoval a vic k tomu nedodal, pak resil dalsi veci a kdyz byl se mnou hotovej tak uz me kybloval ven tak to jsem se se ohradila, ze co jako s tim kourenim at mi k tomu neco rekne a on ze mam na placente takovy jizvicky, ale jenom trosku a ze to je u kuracek…no prerazila bych ho, jinak si na nej nemuzu stezovat

az kamaradka mi rekla (detska sestra), ze to jsou infarkty a ze to maj kuracky, jinak ze to taky zpusobuje stres a vedra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
10.8.10 15:20

a at koukam na fotku tak tam zadna vaha neni, jenom nejaky podivnosti typu C3 OP:9 BR: apod…

no pristi tyden budu prudit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2310
10.8.10 15:38

Ahoj holky,já mám termín 1.10 dle poslední MS ale váhově jsme o týden větší,tak doufám,že se v září narodíme :mrgreen: ,tak se k vám přidávám. Jsem dnes 32+4,váhu mám +10kg a mrňousek 2120g.
Jsem z Plzně. Je tu ještě některá z Plzně?
Kámoška s kočárkem by se šikla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
10.8.10 20:16

Ahoj holky,tak já jsem dneska 34+6 tt.Přibrala jsem 12kg a termín mám 15.září.Ale nejraději bych rodila hned.Všechno mě bolí a hlavně mám několikrát za den poslíčky.Doma už máme vše nachystané a jenom čekáme a těšíme se na malého Radečka :srdce: Na gyndu jdu po měsíci 18.srpna a pak už každý týden do Podolí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooch
10.8.10 20:55

..by mě zajímalo, jak to počítaj…já jsem dneska 34+0 a termín mám 28.9.

• Citovat
  • Upravit
165
10.8.10 21:58

Ahojky všem. Je nás zase víc, to je dobře :hug:

Tak mám po kontrole a nevím, nevím, jestli jsem si něco nepřivolala. Vtipkovala jsem o srpnu a záskok za mého lékaře, paní doktorka mi řekla, že chlapeček je už velký, váha 2,67 a že už bych mohla i příští týden. První termín ale k rozmýšlení mám na 31.8 a pak kdy chci. Tak nevím, jestli fakt nebude srpnový.
Jinak mě tedy moc nepotěšila a ode dneška jen ležím. Odešla mi už zátka a jsem propustná na prst. Říkala, že se nemám děsit, že to tak může být měsíc.
Máte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
10.8.10 22:11
mooch píše: ..by mě zajímalo, jak to počítaj…já jsem dneska 34+0 a termín mám 28.9.

http://tehotenstvi.academy.sk/index.php?… to nevim ale sedí mi to i na týhle těhu kalkukačce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
10.8.10 22:12
Atanerka píše:
mooch píše: ..by mě zajímalo, jak to počítaj…já jsem dneska 34+0 a termín mám 28.9.
http://tehotenstvi.academy.sk/index.php?… to nevim ale sedí mi to i na týhle těhu kalkukačce :nevim:

podle ní bys měla být 33+0 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
10.8.10 22:19
rubydiam píše:
Ahojky všem. Je nás zase víc, to je dobře :hug:Tak mám po kontrole a nevím, nevím, jestli jsem si něco nepřivolala. Vtipkovala jsem o srpnu a záskok za mého lékaře, paní doktorka mi řekla, že chlapeček je už velký, váha 2,67 a že už bych mohla i příští týden. První termín ale k rozmýšlení mám na 31.8 a pak kdy chci. Tak nevím, jestli fakt nebude srpnový.
Jinak mě tedy moc nepotěšila a ode dneška jen ležím. Odešla mi už zátka a jsem propustná na prst. Říkala, že se nemám děsit, že to tak může být měsíc.
Máte s tím někdo zkušenosti?

Jéé,bud ráda :-) .Já bych chtěla malého taky radči v srpnu..A nejlépe by to bylo do 20.8. to je ještě lev a mího přítele tatka má 55 let. :-)Ale jen at tam je jak má být.Jinak ti neporadím ale kamarádka byla na prs týden a pak rodila.Zátka jí neodešla.Tak nevím.Každá to má jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí