Termín září 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4627
8.8.10 15:58

Tak uvidíme, jsem zvědavá, jdu taky na potvrzení KP ve čtvrtek,tam se uvidí…:)) ale já mám taky pidi bříško, vypadám tak na 6.měsíc,ale kil jsem nabrala, jak kdybych byla těhotná 2 roky :mrgreen: :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
8.8.10 16:13

Přesně, já přibrala 14kg,ale mám to v prsou a v bříšku.No na to sem taky zvědavá jak to dopadne.Taky jdu na KO ve čtvrtek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
8.8.10 16:21

Ale já až mezi druhou a třetí:D Tak mě to docela zatim baví, myslím,že od minulého týdne se nic nezměnilo a jestli se nezmění, tak do Motola, jestli se otočí,tak do Neratovic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
8.8.10 16:23

mikoy- Já ti nevím, třeba se ti otočil, ale mě když škytá, cítím to spíš ke straně a nehoře, on ty škytací pohyby dělá spíš hrudníček. A co podle nožiček, to by se dalo poznat, jestli je otočený. Myslím, patičky. Mě se vždycky nahoře na boku vyboulí taková špička, tak ho lechtám.

jinak tedy koukám, že některá dokáže spát na zádech. To bych asi neudýchala a navíc to není moc bezpečné pro miminko. Vše se uvnitř rozlije a on tak má nejmíň místa. Na ultrazvuku vždycky hrozně kope a mě se taky dělá špatně.
Dnes dobrý, ale počítám stahy, je to dnes nějak častý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
8.8.10 16:26

Ruby: Že by jsi nás už opustila??:)) Můžu se zeptat? Jste taky poslední dobou, jak medvědi? Já bych pořád jenom spala a spala:D Nebo jsem jenom zlenivěla a jsem čuník?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
8.8.10 16:27

Tiffany- Na Neratovice pozor. Vím, že je to docela oblíbená porodnice, ale švagrová tam před nedávnem rodila a potíže nemají konce.
Horor!!! Nadstandart, péče, to ano. Ale i když zjistili, že má zakalenou vodu a děsivě dlouho kontrakce asi 2 minutové, neudělali nic, protože prý byla stále na dva centimetry. Nakonec jí poručili tlačit i když nebyla otevřená. Potrhala se uvnitř, že jí šili dost dlouho a dítě mělo krev kolem panenek z toho tlaku. Nakonec stále dlouho krvácela a po sedmi týdnech jí dělali kyretáž, jak se totiž ukázalo, zapoměli kontrolovat placentu, kus jí tam nechali a tak měla štstí, že nevykrvácela. Ono to může náhle být jak otevřený kohoutek. Třeba je to náhoda, ale jak říkám, sešlo se jí toho nějak podezřele moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
8.8.10 16:28

Tiffany- Na Neratovice pozor. Vím, že je to docela oblíbená porodnice, ale švagrová tam před nedávnem rodila a potíže nemají konce.
Horor!!! Nadstandart, péče, to ano. Ale i když zjistili, že má zakalenou vodu a děsivě dlouho kontrakce asi 2 minutové, neudělali nic, protože prý byla stále na dva centimetry. Nakonec jí poručili tlačit i když nebyla otevřená. Potrhala se uvnitř, že jí šili dost dlouho a dítě mělo krev kolem panenek z toho tlaku. Nakonec stále dlouho krvácela a po sedmi týdnech jí dělali kyretáž, jak se totiž ukázalo, zapoměli kontrolovat placentu, kus jí tam nechali a tak měla štstí, že nevykrvácela. Ono to může náhle být jak otevřený kohoutek. Třeba je to náhoda, ale jak říkám, sešlo se jí toho nějak podezřele moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
8.8.10 16:30

Tiffany1- Opustila? Vždyť sem chodím pravidelně.
Nechápu, že se mi příspěvek otiskl dvakrát.
Spaní mi moc nejde. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
8.8.10 16:30

Nooo, tak to jsi mě moc nepotěšila, já jsem slyšela na Neratovice jenom chválu, tedy. No, uvidíme, zatím to stejně spíš vypadá na ten Motol :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
8.8.10 16:31

Ale slyšela jsem,že Meda jako dobře, tak přeju hodně štěstí… Ty sály jsou sice hnus, páč patří k Bulovce :-P , ale jinak prý super :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
8.8.10 16:42

Já o Medě neslyšela nic, ale chodím tam, tak důvěřuji doktorovi. Sálya, no, když jsem tam před šesti lety rodila, tak fakt hnus,a le prý je rekonstruovali.

Motol, Bulovka, Neratovice, stejně je to v lidech ,viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
8.8.10 16:53

Holky, tak snad se Vám otočí. Já taky měla den pocit, jestli se neotáčí, protože ten tam dělal věci a nakonec fakt jo, teď jak někdo psal, na boku vždycky vyjedou patičky a má tam nožky, tak držím palce :palec:

Ještě někdo jdete do maliníku? Ještě mám teda čas do toho 36tt ještě chvíli, ale ráda bych tomu trochu pomohla, jestli to jde :?:

S těma zádama, mě to teda celé těhu nevadilo ani prckovi, jenom občas, ale většinou jsem se v noci stejně převalila. Teď už je to znát, v noci se tam sama neotočím a dýchat sice můžu, ale trochu je to znát, ale nemělo by se to kvůli mimi, nemusí se dobře okysličovat, takže já už spíš radši na boku.

Jo s porodnicema přesně, já taky pořád řešila, jestli nejet jinam, ale všude může být něco, tak nakonec prostě jdeme tady u nás a snad to bude ok :roll:

No jdu se pokusit posekat zahradu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
8.8.10 16:58

Andy5- Sekat zahradu? 8-o
Já teda jen tak tak uvařila a sedím s nohama nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
8.8.10 16:58

Ruby: Já myslela,jak jsi psala, že máš častější poslíčky,že bys nás opustila do porodky :-D Jinak,je to pravda, pokud Vás nerodí známý, tak jistota není nikde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
8.8.10 17:41

Koukám že jste většinou z Prahy nebo okolí.To já budu rodit tady u nás v Litoměřicích.Rodila sem tady před 6 lety a v pohodě.Šlo to jako po másle :-) a personál byl moc příjemnej.Takže neni co řešit :wink: Dneska jsem dožehlila pár hadříku,moje cácorka mi pomáhala a zabalila sem si věci do porodky.Ještě musím něco dokoupit a vše je připraveno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí