Termín září 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1366
4.8.10 19:58

ahoj těhulky

ahoj těhulky, tak já se připojím, termín mám 15.9.. je to mé první těhotenství a pomalu na mě začíná padat strach, ale takový ten, co má asi každá prvorodička. nahoře mám 15kg, ale jak tvrdí okolí a i mé očko, tak to mám jen v bříšku a prsou, tak snad to tak už vydrží. podle všeho mám v bříšku holčičku, co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
4.8.10 20:26

tak třeba kočičí hřbety,to že si klekneš na všechny čtyři a protahuješ páteř.A nebo co sem slyšela masírovat malíčky u nohou,že tam jsou nějaké body co to miminko nutěj otočit.a taky co skoušim je že si žehlící prkno opřu o gauč nebo křeslo a vysim na něm hlavou :lol: no připadám si jako akrobat,ale za pokus nic nedám.zatim ale malej se neotočil si myslim :think: .tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
4.8.10 20:32

LUCA232:Nelámej si nad kilama hlavu.já mám 14kg nahoře a při prvnim těhu sem měla 20kg a dostala sem to v poho dolu.To zhubneš neboj.taky sem stoho hotová,protože než sem otěhotněla tak sem byla se svoji postavou spokojená a ted?Mám to hodně v břichu a v prsou o těch nemluvim. :roll: tak se stim netrap :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.8.10 20:50

vsak uz se tim tak netrapim jak ze zacatku to sem byla fakt z tech kil spatna ale ted uz sem si na to proste zvykla ze to tak hold musi byt posledni dobou mam uz hodne jiny myslenky myslim spis na porod ze uz se to blizi atd. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
4.8.10 20:55

jo jo to je jasný.Mám s porodu taky velký obavy.Ještě nevim jestli budu rodit přirozeně a nebo císařem takže nervy mi hrajou :nevim: Při prvnim to šlo hladce od bolestí byla malá za 4 hodiny na světě takže se modlím aby se malej otočil a já rodila přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
4.8.10 21:02

tak takovej porod bych si taky prala :-) aby byl malej za 4 hodky venku to by byla parada no uvidim jak to bude jinak tobe preju hlavne at rodis prirozene ja bych teda cisare taky nechtela:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
5.8.10 07:48

Je, to je krásný. Čtyři hodiny. Já měla oba dva kolem dvanácti hodin. Jasně, že se většina doby dala vydržet, vždycky jde o poslední dvě tři hoďky.
Jinak vítám nové členky, jsem moc ráda, že je nás tolik a jak si pak v jednu chvilu budeme psát, jak to dopadlo. Já čekám chlapečka, rozhodli jsme se pro jméno Jan. Vím to přesně, protože jsem musela na plodovku kvůli věku.
Včera jsem si vyšla …asi naposled…do města. na sociálku kvůli porodnému a tak. Šla jsem jak důchodce po endoprotéze. Takhle mi ještě nebylo. Jeníček si nějak často lehá do pohodlí napříč, takže se nosí jako v náručí nebo houpací síti. Do toho vykopával a já šla málem do kolen. Lidi na mě koukali. Dost to bolelo i pak celý večer. Tak ode dneška chci už polehávat a nešílet po domě. Mám 13 kilo ke dnešku a v úterý bude kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
5.8.10 10:03

Holky, já se zatím držím a mám nahoře 8-9 kg, za posledních 14 dní to jde nějak nahoru, až jsem z toho nějaká hotová, tak jsem zvědavá, kolik bude prcek vážit, když jsem najednou tak nabrala, jinak pravda, že jsem se hlídala, kolik vážím a snažila se jíst pořád stejně, ale více zdravě, ale poslední dobou mám pořád chutě hlavně na sladký to je děs a jíst večer :zed:

Jinak s těma myšlenkama chápu, taky, jak se to blíží, tak nějak opadá to těšení a lezou na mě obavy, jak to doma potom zvládneme, abych psychicky to potom unesla apod., no snažím se na to moc nemyslet :pocitac:

Ty jo 4 hod. to je krása, to by se mi taky líbilo  :pankac:

Jo to znám s tím obracením na štorc, taky mi kolikrát přijde, že se natáhne, jak široký, tak dlouhý a úplně vidím, jak se mi na bokách boulí břicho. My by jsme měli mít klučinu, tak doufám, že opravdu jo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.8.10 10:17

Ahojky, já mám termín 14.9. ale začíná to vypadat, že malý dodrží dohodu a bude se mu chtít ven o kousek dřív. V úterý jsem byla u doktorky a začíná se mi zkracovat čípek, takže mám klidový režim - fakt se ho snažím dodržovat, ale hnízdící instinkt je větší :-D . Já mám nahoře zatím 8,5 kilo, což je pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
5.8.10 10:38

no ja cekam taky chlapecka Tadeáška :srdce: a sice mam termin 8.9. ale 28.8 mam narozeniny tak sem si rikala ze by to byl peknej darek k narozeninam kdyby se Tadeášek chtel narodit driv tak uvidime :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.8.10 10:50

Já bych to brala z čistě sobeckých důvodů. Kdyby prcek vykoukl dřív, měli bysme alespoň pár dnů prázdnin na to, abysme zvládali režim novorozenec a školák - hlavně vstávání. Už teď mě to děsí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
5.8.10 12:06

Ahojky tak s toho stávání mám taky obavy.Malá mi jde do první třídy.školu má hned přes ulici,a budu jí tam muset vodit takže kvuli 5minutám budu muset malého obléct dát kočárku a pak zase to vysvlékání.Koupila jsem si klokánku tak sem přemejšlela,že ho tam frknu a pujde se,ale zas mám strach kvuli zádíčkám :-?.12.8 jdu na KO tak sem fakt zvědavá jak sme na to stim obracení i když pochybuju,tak nějak sem smířená s císařem :wink:malá vykoukla na svět za 4 hodky a říká se že druhý porod je rychlejší.Nj uvidíme jak to vše dopadne.Hlavně že bude Kubíček zdravej to je hlavní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.8.10 14:19

:mrgreen: Ahojky. Tak to jsme měli první porod hodně podobný. Po příjezdu do porodnice ozvy, prohlídka, nálev, oholení a v 6 jsem byla na předporodním pokoji. Simča se mi narodila v 7.45 hodin :palec: Kéž by to bylo taky takovým fofrem - sice mě tenkrát doktor na sále varoval, že při dalším těhu mám fičet do porodnice hned, jak mě začne v 9-tém měsíci pobolívat bříško- jinak prý budu rodit v autě, ale takový akut to snad nebude :lol: Teda vlastně nesmí to být rychlejší - přestěhovala jsem se ještě o 20 km od porodnice dál, takže snad se porodu v autě vyhneme :palec: A s tou školou, to máme hodně podobné. Já ji sice už na autobus nevodím, ale ráno vstávám abych ji vzbudila, nachystala snídani a sváču a učesala její dlouhé, husté vlásky. Tak bych proto brala porod dřiv - takové to vstávání nanečisto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.8.10 14:21

A s tou klokankou - myslím, že se kvůli 10 -ti minutám denně nic nestane. Je to určitě mnohem lepší, než tahat kočárek, další čas než tam prcka dáš atd.atd - však to znáš. Zrovna v tomhle případě bych si vrásky z klokanky nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.8.10 16:18

zdravim,
tak se taky pridam, mam termin 12. zari, ale uz tyden me docela pekelne trapi poslicci, vyhovovalo by mi, kdyby se mala narodila ke konci srpne, je uz dost tezka, spat se neda, sedet se neda, lezet se neda a tak, nejak toho mam dost :)
jinak ja mam zatim nahore 11kg tkz taky nic hroznyho, uvidime co udela posledni mesic :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí