Termín září 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
5.8.10 16:34

Tak to jste na tom s váhou krásně. Mám 13, no, stalo se.. :zed:
Jinak, taky mám doma prvňáčka. Jelikož bych naten plánovaný měla jít 9.9., tak snad stihnu první den. Jinak si manžel bere volno tak na tři týdny a bude vodit syna on. Jako, než se zaběhnem.
Poslíčky - tedy stahy mám nebolestivé, ale jindy mě zas rozbolí břicho a záda a střílí to až do stehen. Tak nevím. Třetí dítě a pořád si nejsem jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
5.8.10 18:59

Poslíčci - měla jsem 2× v noci, bolest jako při silné menstruaci. V prvním těhu jsem je neměla vůbec …
Zítra jdu k MUDr., budou my dělat stěry a první ozvy. Taky jsem zvědavá co „dělá“ čípek - minule jsem měla CS5.
My čekáme chlapečka Lukáška, už máme doma 4,5 letou slečnu Simonku. Školku máme taky přes ulici, tak budu nosit mimi v šátku - jak už někdo psal na tu chvíli nemá cenu vytahovat kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
5.8.10 19:37

tak poslíčky jsem už asi měla taky.takový divný bolesti jako při MS a střílelo mi to do zad a nohou.Bylo to dost nepříjemný :nevim: nj už se nám to všem blíží co?dneska sem byla na sepsání porodopisu a ptala jsem se jestli přítel muže bejt u císaře(spinálu) a prej né teda u nás že né,ale co sem slyšela tak to skoro všude jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
6.8.10 09:17

co jsem slysela tak vetsinou pry nechavaj tatky nekde za sklem, ze jako koukat se muzou, v podstate videj vsechno, ale nejsou primo na sale u tebe aby te treba mohli drzet za ruku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.8.10 11:08

Ahojky tak i já mám termín 30.září,ale prý by to mohlo být klidně i dříve,tak už se postupně připravuju.Dávám dohromady ty základní věcičky pro mimčo a do porodnice :lol: tak snad to všichni v pohodě zvládneme.Všem držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
6.8.10 15:17

Taky už jsem slyšela, že manžel může být jen za sklem. Při šití, ale už je povoleno mít ho u sebe i s miminkem. Když je prý štěstí na sestru nebo anesteziologa, drží za ruku oni. Já jsem dost posera, zvlášť, když mi pracuje fantazie, co se asi děje s mým břichem. Četla jsem názory, že při epidurálu při císaři, cítily některé, že jim cosi jezdí, nebo šimrá po břiše. Já myslela, že není cítit vůbec nic.

A co kočárky? Uvažovala jsem o Inglesině, ale musí se vše dokupovat zvlášť. Pak BUmblerine a teď jsem objevila kočár, sice polský, ale spolupracují prý přímo s Inglesinou. Roan. Mají moc hezké barevné kombinace a v ceně je hluboká korba i sportovní sedačka zvlášť. Tak zatím váhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
6.8.10 15:19

kacenka- No, já jsem letos taky vybavená víc, než dříve. Prý se musí mít i vlastní vložky a plínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
6.8.10 15:26

my teda nastesti do porodnice na mimco nic nepotrebujem, pry tam vsechno dostanem, ale mozna si pro jistotu neco zabalim…

jinak my budem ted kupovat kocarek v trojkombinaci KING tak snad budem spokojeni, je i za prijatelnou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
6.8.10 15:39

Ahojky!
Jsem tu nová tak vás všechny zdravím :-) jsem v 35TT,TP 10.9. už se moc těšíme,mám 20kg na vrch a dost blízko ke40ce tak jsem zvědavá jak to půjde dolů :nevim: Budu rodit po 17ti latech prý to je jak poprvé 8-o no uvidíme. My taky do porodnice nic nepotřebujeme i zabaleno mám tak už jen ten pravý čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
6.8.10 15:44

lenholka- Tak to máte velkou výhodu. Dost mě to překvapilo před šesti lety na BUlovce a než mi manžel přivezl plenky, půjčily mi spoluležící.
Milio- To budeme asi stejně.Pokud mě nic nepřepadne dřív.

Dávám si teď už pozor, nepřepínám síly. Nechci, aby mi někde s taškama rupla voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
6.8.10 15:48

lenholka- Tak jsem koukla na King, ale nevím, jestli koukám dobře. Je to bez odpružení? Takový ten pevný? Já právě sháním něco jako se dělaly dřív. Ale hezký je. Hledám nějaký s velkou a pohodlnou vaničkou a aby se dal houpat. Taky aby měl nafukovací kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
6.8.10 15:55

nojá budu právě na bulovce a teď nic být nemusí,švagrová tam byla v červnu. Je možné abych už měla poslíčky? V prvním jsem je neměla asi vůbec,mno už je to opravdu dávno a nepamatuju si to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
6.8.10 15:59

Ahojky holky?To já mám vybranej kočárek Freestyle.Tu značku nějak neznám, ale mě se moc líbí.Je takovej Vínovej s postraníma ružovíma proužkama,ale víc převládá ta vínová spíš do hněda bych řekla.I když budeme mít chlapečka tak mě to tolik neva ta ružová 8-) jinak dneska sem cejtim nějaká unavená furt bych spala.to dělá asi to počasí :wink: zase mě v noci bralo to břicho.asi se to už připravuje.no sem zvědavá kdyby mě to chytlo dřív tak co budou dělat? když možná pujdu na císaře.asi mě to nějak zastavěj ty kontrakce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
6.8.10 16:02

ja vubec nevim jestli je bez odpruzeni, popravde ho nasla mamka a podle popisu se nezdal byt spatny, no ty jo to jsem zvedava, jeste na nej mrknu jestli to nebude v popisu, ptz to si nedovedu predstavit po tech nasich chodnikach bez odpruzeni, to nemuze ani ted kocar vydrzet ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
6.8.10 16:19

tak podle obrazku tam nejaky odpruzeni je, v popisu ale ani slovo, zase pisou ze jsou nafukovaci kolecka tak snad to nebude tak strasny…

nebo na co by mel hlavne clovek koukat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí