Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak to jste na tom s váhou krásně. Mám 13, no, stalo se.. ![]()
Jinak, taky mám doma prvňáčka. Jelikož bych naten plánovaný měla jít 9.9., tak snad stihnu první den. Jinak si manžel bere volno tak na tři týdny a bude vodit syna on. Jako, než se zaběhnem.
Poslíčky - tedy stahy mám nebolestivé, ale jindy mě zas rozbolí břicho a záda a střílí to až do stehen. Tak nevím. Třetí dítě a pořád si nejsem jistá.
Poslíčci - měla jsem 2× v noci, bolest jako při silné menstruaci. V prvním těhu jsem je neměla vůbec …
Zítra jdu k MUDr., budou my dělat stěry a první ozvy. Taky jsem zvědavá co „dělá“ čípek - minule jsem měla CS5.
My čekáme chlapečka Lukáška, už máme doma 4,5 letou slečnu Simonku. Školku máme taky přes ulici, tak budu nosit mimi v šátku - jak už někdo psal na tu chvíli nemá cenu vytahovat kočár.
tak poslíčky jsem už asi měla taky.takový divný bolesti jako při MS a střílelo mi to do zad a nohou.Bylo to dost nepříjemný
nj už se nám to všem blíží co?dneska sem byla na sepsání porodopisu a ptala jsem se jestli přítel muže bejt u císaře(spinálu) a prej né teda u nás že né,ale co sem slyšela tak to skoro všude jde.
co jsem slysela tak vetsinou pry nechavaj tatky nekde za sklem, ze jako koukat se muzou, v podstate videj vsechno, ale nejsou primo na sale u tebe aby te treba mohli drzet za ruku…
Ahojky tak i já mám termín 30.září,ale prý by to mohlo být klidně i dříve,tak už se postupně připravuju.Dávám dohromady ty základní věcičky pro mimčo a do porodnice
tak snad to všichni v pohodě zvládneme.Všem držím palečky ![]()
Taky už jsem slyšela, že manžel může být jen za sklem. Při šití, ale už je povoleno mít ho u sebe i s miminkem. Když je prý štěstí na sestru nebo anesteziologa, drží za ruku oni. Já jsem dost posera, zvlášť, když mi pracuje fantazie, co se asi děje s mým břichem. Četla jsem názory, že při epidurálu při císaři, cítily některé, že jim cosi jezdí, nebo šimrá po břiše. Já myslela, že není cítit vůbec nic.
A co kočárky? Uvažovala jsem o Inglesině, ale musí se vše dokupovat zvlášť. Pak BUmblerine a teď jsem objevila kočár, sice polský, ale spolupracují prý přímo s Inglesinou. Roan. Mají moc hezké barevné kombinace a v ceně je hluboká korba i sportovní sedačka zvlášť. Tak zatím váhám.
kacenka- No, já jsem letos taky vybavená víc, než dříve. Prý se musí mít i vlastní vložky a plínky.
my teda nastesti do porodnice na mimco nic nepotrebujem, pry tam vsechno dostanem, ale mozna si pro jistotu neco zabalim…
jinak my budem ted kupovat kocarek v trojkombinaci KING tak snad budem spokojeni, je i za prijatelnou cenu
Ahojky!
Jsem tu nová tak vás všechny zdravím
jsem v 35TT,TP 10.9. už se moc těšíme,mám 20kg na vrch a dost blízko ke40ce tak jsem zvědavá jak to půjde dolů
Budu rodit po 17ti latech prý to je jak poprvé
no uvidíme. My taky do porodnice nic nepotřebujeme i zabaleno mám tak už jen ten pravý čas ![]()
lenholka- Tak to máte velkou výhodu. Dost mě to překvapilo před šesti lety na BUlovce a než mi manžel přivezl plenky, půjčily mi spoluležící.
Milio- To budeme asi stejně.Pokud mě nic nepřepadne dřív.
Dávám si teď už pozor, nepřepínám síly. Nechci, aby mi někde s taškama rupla voda.
lenholka- Tak jsem koukla na King, ale nevím, jestli koukám dobře. Je to bez odpružení? Takový ten pevný? Já právě sháním něco jako se dělaly dřív. Ale hezký je. Hledám nějaký s velkou a pohodlnou vaničkou a aby se dal houpat. Taky aby měl nafukovací kola.
nojá budu právě na bulovce a teď nic být nemusí,švagrová tam byla v červnu. Je možné abych už měla poslíčky? V prvním jsem je neměla asi vůbec,mno už je to opravdu dávno a nepamatuju si to ![]()
Ahojky holky?To já mám vybranej kočárek Freestyle.Tu značku nějak neznám, ale mě se moc líbí.Je takovej Vínovej s postraníma ružovíma proužkama,ale víc převládá ta vínová spíš do hněda bych řekla.I když budeme mít chlapečka tak mě to tolik neva ta ružová
jinak dneska sem cejtim nějaká unavená furt bych spala.to dělá asi to počasí
zase mě v noci bralo to břicho.asi se to už připravuje.no sem zvědavá kdyby mě to chytlo dřív tak co budou dělat? když možná pujdu na císaře.asi mě to nějak zastavěj ty kontrakce ![]()
ja vubec nevim jestli je bez odpruzeni, popravde ho nasla mamka a podle popisu se nezdal byt spatny, no ty jo to jsem zvedava, jeste na nej mrknu jestli to nebude v popisu, ptz to si nedovedu predstavit po tech nasich chodnikach bez odpruzeni, to nemuze ani ted kocar vydrzet ne..
tak podle obrazku tam nejaky odpruzeni je, v popisu ale ani slovo, zase pisou ze jsou nafukovaci kolecka tak snad to nebude tak strasny…
nebo na co by mel hlavne clovek koukat??