Termín září 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
17.8.10 08:29

Ahojky, tak mi už jsme dneska za 36 tt - přesněji řečeno 36+1 tak ráda slyším, že jsou už 4 mimísci z zářijového termínu vyklubaní - doufám, že to náš prcek odkouká :mrgreen: já u prvního těhu před devíti lety vůbec nepoznala poslíčky, ani tvrdnutí bříška - ale teď si to užívám hromadně. Tak nevím, jestli jsou nebo nejsou důležití. Ale bez nich to bylo každopádně lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.8.10 08:37

A jinak právě chvátám na kontrolu a ozvy k doktorce, tak písknu, co nám hezkého řekla. Doufám, že to , že malej se dere ven, ale že to ještě dnes nebude - mám naplánované houbaření :lol: . Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
17.8.10 10:18

Ahoj všechny, taky vyrážím na kontrolu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.8.10 11:28

Ahojky všem :-D
já jdu na kontrolu zítra a jsem moc zvědavá co a jak :-) ,jinak noci jsou opět strašný,dnes se mi vracely šťávy no hrůza :-? asi 8krát wc,takže spánek nic moc :-( . Už aby byl venku rošťák malej :lol:
tak co kontroly? :wink:

Příspěvek upraven 17.08.10 v 11:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
17.8.10 11:32

Ahoj,
tak já už jsem z kontroly doma. Ozvy mi nedělali :-( , sestřička má dovolenou, tak příště … Vše OK :mrgreen: ,dle UTZ má Lukášek 3kg a CS mám 6-7!(vykřičník psala Dr.). Další KO za týden.
Holky taky vás bolí v tříslech? Prý je to tím jak mimi tlačí hlavičkou na nervy v pánvi. Já kolikrát i kulhám.
Lůca - já v prvním těhu (4,5r.) také neměla žádné poslíčky a tvrdnutí minimálně. Zato teď mám bříško jak kámen skoro pořád …
Simonka už je lepší :lol: , dneska jsme byly v noci na WC jen 2× :-) a už snědla půl rohlíku :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
17.8.10 12:29

ahoj holky to ja du na kontrolu ve ctvrtek no uz se nemuzu dockat jinak trisla me taky boli spis do nich chytam krece coz je dost neprijemny a hlavne kdyz du zrovna po ulici tak to vypada dost zajimave :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.8.10 12:29

Ahojky, tak mi jsme taky z kontroly doma. Nález podobný jako minule - čípek už jen 1cm a minule byla děloha propustná na prst - teď volně propustná na prst. A co se týká tvrdnutí bříška - ptala jsem se, jestli je to O.K. - a prý jo - tělo se chystá na porod a to je prý dobře. A malej má 2,9 kg a i kdyby se narodil dneska - bude to donošené jen trošku dřív narozené mimčo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
17.8.10 12:31

juuu vy se mate, ten muj doktor mi nic nerekne, no me to ceka zitra ta kontrola tak se na nej chystam, kolik mala vazi, jak je na tom cipek atd atd… jestli teda vubec na to kouka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.8.10 12:47

Mě vysvětlovala doktorka dneska, že malého měří - a z toho odvozuje přibližnou váhu - kvůli tomu, že jsem menší - 158 cm a že i když jsem přibrala jen 9 kg tak mám velké bříško. Ona se jistí, jestli to mimčo není moc velké, abych mohla rodit normálně. Kdyby zjistila, že je prcek veliký a hrozilo by, že ho neporodím normálně, nejspíš by mě napsala na císaře a nenechala mě se trápit. Jinak je moje doktorka fakt skvělá ženská - vysvětlí, vyslechne, poradí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
17.8.10 12:48

Tak já vyrážím do lesa na hříbky - já jim dám klidový režim - nic . Třeba to mrňouska popožene ven.
Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
17.8.10 14:11

Ahooj holky,jůůů tady je těch kontrol :-) tak hlavně ať to máte všechny Ok. já byla u Dr. naposled 27.7. a to mam jít až 31.8. :-( zdá se mi to sice dlouho ale co nadělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
17.8.10 14:13

Tak my máme teda zatím 2,4 kg v 35tt, včera prcek večer vela akční, takže jsem nemohla vůbec usnout, nic, v noci mě bolí třísla, jak někdo psal,když jdu na wc, no spánek nic moc, aspoň, že už jsem doma a nemusím do práce, tak dospím ráno.

Holky, nemáte některá zkušenosti s tímto - http://www.zenskaruka.cz/…-p-2314.html

Mě trochu chytá fantas z oblečení. Jako košilek, body a dupaček máme dost, nějaký ponožky, ale chybí čepičky a něco teplýho a když to venku vidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
17.8.10 16:02

Já jsem 37+3, takže si myslím, že po tom 38.už se může rodit normálně, to i doktro říkal, no uvidíme co ve čtvrtek na těch ozvukách, moc se těším, až mimi uslyším jeho srdíčko a tak.já mám oblečků taky dost, ale spíš už mám teplejší oblečení a oblečky nejdvíc tak na 3měsíce, takže asi ještě něco trošku koupím, al eneschci to přehánět, mimi ze všeho strašně vyroste, jinak já mám koupený fusak, kombinezky, bundičku,mikinky a tak, takže na zimu jsm ecelkem připravení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
17.8.10 16:09

my zase mame od moji mamcy napleteny svetyrky, jinak celkove hadriku mame, ze je asi budem rovnou vyhazovat misto prani :mrgreen: nee jsem za to vsechno moc rada, nemam to poradne kam davat, mam to tak na cca 1 rocni dite, do ty doby toho urcite hromadu dostaneme na vetsi ditko

jinak jsem dnes 36 + 2 a uz me to fakt zmaha!!
dneska dopoledne poslicci jak blazen ze jsem si az rikala jestli se mi to pomalu nezacina rozjizdet a pak jako kdyz utne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
17.8.10 19:25

lenholka: tak to koukám 8-o a není to brzo v 36tt rodit?Já nevím jsem poprvé těhotná takže tomu moc nerozumím…jsem taky 36tt a přijde mi že je na mimi brzo vylézt :-) nebo né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí