Termín září 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
19.8.10 20:07

noo na ozvy chodim do nemocnice to joo :-) jinak uz mi dela ten muj a v nemocnici jsem byla jenom na uz na srdecni a rozstepovy vady, potom ten v 32 ci jakym mi delal ten muj, proste asi jak je kdo vybaven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
19.8.10 20:09

Tak já teda nevim, Prcek byl vzhůru,když jsem včera byla na monitoru a vůbec se to sestřičce nelíbilo, páč ten monitor normálně skopnulo:D Vůbec nic nešlo natočit,jak se tam mlelo a nakonec mi řekla, srdíčko tam je, frkvence, za tu chvilku,co jsme natočili, tak pravidelná,ale myslim, že budete mít pěknýho rošťáka:D Tak nevim, pravdou je, že nám dělá naschály už od začátku,ani jednou se nenatočil na utz,aby se ukázalo, jestli má pinďu nebo minďu a teď kope do monitoru, bude to tvrdohlavec po taťkovi. Podle nás je to holčička, máme půlku věcí růžových,tak kdyžtak budu mít na věnování,Holky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
19.8.10 20:24

jee tak ja mam pravej opak :))) mala skoro celej monitor prochrnela, stouchali jsme do ni, menila jsem polohy jako posuk a nic, nakonec mi sestricka rekla: „Tu jen tak neco nenastve co??“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.8.10 20:33

My máme zdrhací dítě - takže jsem si monitor točila sama - jezdila jsem tou sondou po břiše za prckem. Stejně jsme toho moc nenatočili.
A taky máme Mutsy UR, zrovna ten tmavě modrej. Mně ta světlá modrá přišla taková vyblitá :mrgreen: , navíc do toho tmavě modrýho můžu dát skoro jakoukoliv barevnou kombinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
19.8.10 21:08

Ahoj holky,

tabulka by byla super věc, pač nějak jsem totálně ztratila přehled, kdy je kdo jaký týden apod. :nevim:

Tak to mě na monitoru položila, přikurtovala, řekla, že tohle je na srdíčko a druhý na placentu jestli jsou už nějaký stahy a šla sepisovat papíry a pak někam zmizel a prcek se hýbal zrovna, ale ona to ani nějak nezkoumala. Já jenom doufám, že příští týden tam bude nějaký normální Dr., ke kterýmu se potom budu moc objednat, abych na každé kontrole neměla někoho jiného :pocitac:

Jů, jinak se hlásím do klubu Mutsikářek, taky máme Mutsíka, tak doufám, že nám bude dobře sloužit. Korbičku jsme koupili z druhé ruky, ještě kolekce ze začátku takový světle hnědý manchestr a sporťák máme team brown :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
19.8.10 21:27

Kočárky máte krásný. Ještě ho nemám doma, přemýšlím o krémové, nebo tmavě modré- právě kvůli kombinaci.- Ale třeba ta tyrkysová je veselá a jestli k tomu bude oblečení maminky, doplňky, bude to paráda. Ale oba jsou pěkný.

Viky- díky, na fotce pěkný, ale jak jsem psala, hlavně aby se po vedl i mě.
Kouknu do tabulky, kolik se nás tam nahlásilo. Asi budu ale stejně nejstarší :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
19.8.10 21:29

Viki- promiň, měkké i :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
19.8.10 21:33

Holky, asi jsem střevo, ale kde najdu tu tabulku?? :think: dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
19.8.10 21:39

jo ona uz je hotova jo?? to mi nejak uniklo…a kde??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
19.8.10 23:36

Holky, omlouvám se, celý den jsem lítala venku :-(
Nejdřív jsem byla v porodnici, včera na prohlídce ve 35.týdnu jsem měla cukr v moči, tak jsem se celou noc nesměla ani napít a přinýst dnes znovu vzorek. A pořád tam cukr mám, tak jdu v úterý na ten test s tím pitím…bléééé :poblion:
Doufám, že tu pitomou cukrovku nemám!
Pak jsem byla u kamarádky, co porodila před 3 týdny načerpat info…no tak lehký to neměla, chtěla epidurál a pak malou nemohla vytlačit, tak jí museli nastřihnout a malou vytáhnout tou pumpou nebo co to je. Ale malá roste, tak je všechno zapomenuto :potlesk:

Jinak tabulka hotová - máme nějakou přesilu ženichů :hug: Mrkněte a dejte vědět, jestli tam jsou chyby, popř.doplňte info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
19.8.10 23:52

AndyV, Lenholka - tabulka je ve fotoalbu
Barigue - tabulka je super :mrgreen: a kluci jasně vedou. Koukám, že jsem první na řadě :pankac:!!!Držim palce, ať nemáš tu cukrovku!
Kočárky - moc pěkný káry :palec: , my máme X-Lander, ale hlubokou korbu Maxi Cosi, barva tm.zelená/černá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
20.8.10 00:26

Viky abych Tě s tím porodem nepředběhla :-) Tady v Irsku měří břicho metrem, to je asi jako v čr měří čípek, jsem pochopila a mělo by to být stejné číslo jako týdnů. Minule mě měřili ve 31.týdnu a měla jsem 31 a včera ve 35.týdnu jsem měla 36. Tak jestli nebudu rodit dřív :dance:
Jinak tabulka se nedá vložit jako tabulka, ale jen jako obrázek, tak jsem to musela vyfotit, tak proto tam je světýlko 8-o
Já mám vybraný x-lander xt 2010 v modré barvě. Rozmýšleli jsme se nad černou do budoucna jednou pro druhý, ale ta naše čokoládička by tam asi nebyla vidět 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
20.8.10 06:17

Koukám, že naše dítě je jediné, které neukázalo, jestli je holčička nebo chlapeček:D A jako jsme se snažili, dokonce jsem si i dva utz připlatila :-D a stejně… To máme docela Umělce/kyni, v dnešní době se dokázat schovat tak,aby za celý těhu nikdo neřekl,co to jeeee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
20.8.10 06:25

Ahoj Tiffany- taky bdíš? Já nějak nemůžu najít tu tabulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
20.8.10 06:27

Je to jak jsou na profilu děti uživatele, tak kliknout na tu závorku? Jsem nějak nešikovná. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí