Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahojky ,my máme dvě kočičky ale pořád doma a doktor dělá ty testy sám od sebe a je to v poho. tak se k nim chovám jako by nic,ani na genetice nic neříkala
já mám kočárek už od května ale u sousedů,abych ho neměla doma,
vy máte tolik informací,budu rodit podruhé i když po 17 letech ale já vůbec nic až na to že je vše v pořádku NEVÍM NIC a nikdo mi nic neřekne,v porodnici mi řekla že ozvuky až 38tt já jsem dnes 37tt a ultrazvuk až u porodu nebo co ![]()
Příspěvek upraven 25.08.10 v 22:46
Ruby- tchán nás přemlouvá na Jana,že je po generace,ale vyhrál Kubík ![]()
asi jsem fakt tele, ale když teda změřím obvod břicha v nejširším místě teda kolem pupku obvod, tak mám 50 cm ![]()
Jinak jsem vyštrachala fotku lůžka co mi posílala pani, doma jsem si ho nefotila ještě ![]()
ještě jsem se chtěla zeptat,od noci mám nějak těžké bříško
co to je že mi jde dolů? děkuju ![]()
Já si raději bříško ani měřit nebudu…jelikož vím že budu mít řes 100cm......je to hrůza.Jsem s bříškem hrozně nemotorná.Naštěstí už jen 5týdnů a je konec…Doufám, že nebudem přenášet. ![]()
ale to se meric od spony stydky nahoru ne?? pak to odpovida tydnu ve kterym jste… pres obdod kolem pasu bych byla asi 106tyden ![]()
Ahoj holky muzete mi presne rict kde ta tabulka je? sem asi natvrdla ale nemuzu ji najid ![]()
lenholka píše:
ale to se meric od spony stydky nahoru ne?? pak to odpovida tydnu ve kterym jste… pres obdod kolem pasu bych byla asi 106tyden
Jo tááák? Můžete mi sem dát někdo obrázek odkud kam přesně si to mám měřit? Já měřila obvod pasu v palcích. Ještě jsem se divila, že máte doma anglickej metr.
to já mám taky nějakých 45cm a kolem pasu 124cm a všichni se mi smějou jak jsem velká ![]()
ja si to merila u zrcadla, odspoda tam co mi zacina bricho se vypoukavat nahoru pres pupik az tam kde citis vrchol delohy, ted jsem se merila znova a vychazi mi to na 38, tak jsem na to zvedava, dneska mam teda bricho nasponovany des, stahuje me to i jako hrudnikem dolu, ale neboli jenom obcas podbrisek jako pri menzes…
no za tyden za tyden
a zkusi se opozdit
Tak já jsem se přes bříško neměřila, nahoře mám 13kilo a zaítm mi doktor neříkal, že bych se otevírala, ale jdu na kontrolu v pondělí, to už budu 38.tak uvidíme.
Mě v noci tak ytrošku tvrdne bříško, navíc jse v noci mívala bolesti, takové poslíčky, teď mám 3dny klid.
JO, je to jak to píše lenholka tady totiž nekontrolujou vůbec spodem, je doktorka vždycky nahmatá místo a změří to po stydkou.
Přidávám upravenou tabulku, otevřete jí, buď kliknutím v tomto příspěvku nebo nahoře vlevo ve fotoalbu (mezi názvem diskuze a příspěvky)