Termín září 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
343
18.8.10 22:33

Barigue - paráda :dance: , konečně někdo kdo vládne PC :potlesk: :mrgreen: . Pěknou tabulku mají holky v diskuzi těhotesntví/srpen 2010. Tak zkus něco na ten způsob. Nejlepší bude když Ti pak každý napíše do „Mé zprávy“ údaje o sobě a miminku, abysme nezahltily diskuzi :pocitac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
18.8.10 23:04

Holky, mám připravenou tabulku, tak mi kdyžtak do zprávy napište termín dle UTZ a PM a jméno miminka, jestli není tajné a váš věk? třeba…? Nebo ještě něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
18.8.10 23:07

Barigue - tak to je fofr :potlesk: , jsi šikulka :potlesk: . Hned ráno budu načuhovat :mrgreen: . Dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
18.8.10 23:22

V poho maturovala jsem z tabulek :-)
Spíš mrkni večer, nevím kdy to holky pošlou a já jdu dopoledne jdu znovu na porodnice, dnes mi zase našli cukr v moči tak musím znovu (už po třetí!!!) na testy na cukrovku a pak chci jet navštívit kamarádku, co porodila před 3 týdny holčičku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
19.8.10 11:02

Tak jsem už taky poslala údaje do tabulky. Jinak tedy polehávám a to jsem toho chtěla ještě tolik stihnout. Háčkuju si pléd. Pořád jsem přemýšlela v čem Jeníčka povezu domů a teď jsem někde četla, že když se dává do sedačky, už tey není zavinovačka potřeba, jak jsme o tom už mluvily. Je to na způsob skotského plédu. Je už skoro hotový a já se aspoň udržím v klidu.
Jinak mě znervozňuje, že pořád špiním po těch vyštřeních v nemocnici. Spíš to vypadá, že kompletně odchází zátka. Musím to doklepat aspoň do příštího víkendu. Skoro se bojím jít na WC 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.8.10 11:13

Kliiid, já jsem 34+2 a v úterý mi tvrdili, že kdyby něco, tak už je to v pohodě. A to je podle UTZ o 2 týdny menší (teda menší moc neni, ale je hubenější).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
19.8.10 11:14

Takovýto pléd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.8.10 11:16

Hezký, šikulka. Já mám připravenou do sedačky deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
19.8.10 11:17

mooch- No, odhadem má 2,8o kg Takže je docela velký, taková se miminka rodí i donošená, ale říkám si, každý týden dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
19.8.10 11:18

No, na fotce je hezký, ještě, jestli ho takový udělám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.8.10 11:21

No vidíš - my máme 2 kila. Akorát by musela jít císařem, aby se minimalizovaly rizika.
S tím plédem mi to je jasný, když ho teprv háčkuješ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
19.8.10 11:29

Já jdu na císař spíš kvůli mým zdravotním potížím, ale zase si říkám, že pro miminko je to nejjednodušší cesta ven. že stejně komplikace hrozí spíš ženě.

Taky pořád přemýšlím, jestli ho z porodnice vézt autem v korbičce, nebo v sedačce. Autem do jara moc jezdit nebudeme. Nevím, co do bezpečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.8.10 11:34

My určitě v sedačce - ono je povoleno vozit děti v korbičce? Jsem myslela že ne. My budem autem jezdit často. Asi na zimu budu muset pořešit i fusak co by se dal připnout do sedačky i kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
19.8.10 11:37

ja myslim ze v korbicce to nejde ne?? jenom v autosedacce a ted mi rikala znama, ze kdyz jdes z porodnice tak se ptaji jestli jedete autem a ze pry vas nepusti kdyz nemate autosedacku

nedovedu si predstavit jak by se pasala korbicka :nevim: asi bych se dost bala, ale ono taky zalezi na typu kocarku, my mame autosedacku ktera se da dat do konstukce kocarku misto korbicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
19.8.10 11:49

No, Inglesina prodává kočárky, které splňují normu a jsou vhodné k přepravě dětí v autech. Taky ale přemýšlím, že sedačka je vhodnější. Bohužel jsme do jara bez řidičáku a domů nás poveze taxík. K příbuzným potom vlakem. A na jaro už máme koupenou sedačku na větší miminko. asi si jí raději někde pujčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí