Daruji kočičku

177
15.4.15 00:20

Daruji kočičku

Sháním hodného člověka (lidi), který by se ujal přibližně rok staré kočičky. Je moc hodná a přítulná, trochu plachá, je vyloženě domácí, ven chodit nechce, ale potřebuje někoho, kdo si s ní občas pohraje a hlavně se s ní bude mazlit. Je zdravá, kastrovaná, očkovaná. Prosím pokud víte o někom, kdo by ji chtěl, dejte vědět, budu opravdu moc vděčná. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43031
15.4.15 06:15

A kde je fotka kocicky a misto prevzeti?
Ja teda zatim asi jeste kocku nehci a kdyztak venkovni, ale potencialniho zajemce to jiste bude zajimat.

(jinak me je mozno vyhledove nabizet tribarevne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
15.4.15 08:15

@Linda40 přesně tak jak říká Pudla…mohu taky sdílet na fb kdyby to bylo nějak hodně aukutí. Mohu se zeptat na důvod hledání nového domova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
15.4.15 13:09

Ježiš, já četla že Daruji holčičku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
15.4.15 13:25

Důvod je prostý, nezvládám to. Maggie je kočička z ulice, byla odmala hodně plachá a zůstala ze 3 koťátek na podzim venku sama. Já už jednu kočku z ulice doma mám, další jsem nechtěla, ocitla se u mě spíš shodou okolností. A ani bych to nijak nehrotila, kdyby se to dalo… Ale nedá. Naše kočka ji nesnese. Myslela jsem, že si zvyknou, ale bohužel se to teď naopak rapidně zhoršilo, co Maggie prvně mrouskala a po kastraci se to nezlepšilo. Ráda bych, kdyby se dostala opravdu k někomu, kdo o ní stojí a bude na ní hodný, protože si to zaslouží. Také bych chtěla zůstat v kontaktu, abych věděla, jak se jí daří. Bydlí se mnou v Lounech, takže je možné převzetí zde, případně mohu po okolí dovézt, to je na domluvě. Fotky bych přiložila, ale momentálně mi to nejde (občas to tak z toho telefonu blbne), takže zkusím později, případně pošlu do mailu. Maggie je zrzka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
15.4.15 13:27

@Black Cat No, tu bych taky občas někomu darovala :D, aspoň na jednu noc, abych se vyspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
15.4.15 19:59

Maggie

Slíbené fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
16.4.15 06:12

Je moc hezka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
19.4.15 12:45

Budu vděčnávi za sdílení… je to dost akutní. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
13.10.16 10:23

Ahoj, oživuji diskuzi a ráda bych nabídla do dobrých rukou dvě 4 lete kočičky. Britskou modrou a Ruskou. Fotku a více info bych poslala případnému zájemci do zpráv. Jsou zvyklé v bytě, přítulné, bez problémů. Samozřejmostí je kompletní výbava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
13.10.16 10:31

@Black Cat Já taky četla daruji holčičku. Úplně jsem se lekla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
13.10.16 11:04

Odkud jste? A kočule jsou kastrované???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.16 14:03

Ano obě kastrované a jsou to holky :)

• Citovat
  • Upravit
1528
13.10.16 14:57

A odkud jste? U mě jsou moje současné kočky a kocouři (2 + 2) jednak v domě, přesněji řečeno v posteli, ale chodí také na zahradu. Bydlím ale v obytné zóně, kde nejezdí auta, takže můj Mikeš se dožil 18ti let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
13.10.16 14:58
@Anonymní píše:
Ahoj, oživuji diskuzi a ráda bych nabídla do dobrých rukou dvě 4 lete kočičky. Britskou modrou a Ruskou. Fotku a více info bych poslala případnému zájemci do zpráv. Jsou zvyklé v bytě, přítulné, bez problémů. Samozřejmostí je kompletní výbava.

Snad budou mít Vaše kočičky víc štěstí, mně se najít nikoho vhodného nepodařilo. Bohužel se to vyřešilo samo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný