Antiparazitní obojek

633
13.4.15 08:39

Antiparazitní obojek

Zdravím, jelikož nám začíná sezona klíšťat a všelijakých breberek, vybírám pro svého psa (38 kg) antiparazitní obojek. Pipeta se mi už několikrát neosvědčila a o sprejích nemůže být ani řeč. Jenže bydlíme v bytě a dobře vím, že některé značky obojků opravdu nepříjemně zapáchají…Takže prosím majitele psů, co mají své miláčky v bytě, jak řešíte klíšťata? Ideálně, jaká značka obojků nepáchne??? Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bebuu
13.4.15 08:42

@Clabitic doporucuju foresto :kytka: jsou bezpraskove a vubec nesmrdi.

• Citovat
  • Upravit
13.4.15 08:43

Ahoj, já mám velmi dobrou zkušenost s antiparazitním obojkem Scalibor https://profizoo.cz/…r-65-cm-1-ks Pravidelně ho objednávám tady zároveň s granulema, cenově vychází celkem přiměřeně. Nezapáchá, dokonce se s ním může pes i koupat, což jsme pro našeho zlatého retrívra potřebovali :-) A vydrží celkem dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
13.4.15 08:43

Já doteď měla vždy Scalibor ten na velký psy pro dva střední psy, ale uvažuju že zkusím Foresto, ale nevím, jak je dlouhej, aby mi vyšel zas na dva psy jeden :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
13.4.15 08:44

Já taky doporučuji Foresto. Nesmrdí a navíc perfektně funguje.

Příspěvek upraven 13.04.15 v 08:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
13.4.15 08:44

Holky, je Foresto taky pružnej jak Scalibor nebo pevnej jak ten hnus od Kiltixu (mimochodem ten práší a smrdí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
13.4.15 08:47
@Bejbyy píše:
Holky, je Foresto taky pružnej jak Scalibor nebo pevnej jak ten hnus od Kiltixu (mimochodem ten práší a smrdí)

Pokud si pamatuji dobře, tak není pružný :think:

Příspěvek upraven 13.04.15 v 08:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
13.4.15 08:47

@Bejbyy neni pruzny

• Citovat
  • Upravit
633
13.4.15 08:48

@Pavlína Kr. Koupat jo, to bych ji nemohla udělat :lol: U nás se při povelu hop do vody ovčák mění v čivavu :lol:

Hoolky, Foresto bude asi dobrej, ale doufala jsem v něco, co bude v trošku jiný cenový relaci :( Já vím, že pokud je kvalitní, tak se to vyplatí, ale znáte to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
13.4.15 08:49

@Clabitic ale vždyť je to mnohem levnejší jak pipety? Tak vem ten Scalibor, já pujdu asi zas do něj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30311
13.4.15 08:49

@Clabitic máme už x let scalibor a na klíšťata funguje 100% a nesmrdí. Na blechy nám loni už nefungoval, dřív byl taky 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
13.4.15 08:50

@Bejbyy Našla jsem ted pipety v akci : http://pethome.cz/…3023050.html Tak jo, mrknu na ten Scalibor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
13.4.15 08:52

@Clabitic je drazsi to je pravda, ale opravdu…nas pes vloni nemel ani jedno kliste, navic u nas v baraku a okoli radily blechy a u nej ani tuk. Navic vydrzi az 8 mesicu. Podle me se to vyplati. A kdyz kouknes nekde na netu tak se da usetrit. Ja ho loni kupovala skoro o 200 draz nez letos. Nasla jsem ho levne na netu a navic mi ho privezli zadarmo az domu :andel: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10248
13.4.15 08:53

@Clabitic ale to je pipeta na JEDEN měsíc… to i Foresto vyjde na sezonu levněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
13.4.15 08:57

@Bejbyy Nojooo, vidíš, já si to pořádně ani nepřečetla…
@Bebuu Tak je pravda, že když si člověk porovná cenu s dobou účinnosti tak je to jasný no, každopádně ted nemůžu dát 600 za obojek, ted se nám sešlo tolik výdajů :zed: ale obojek potřebujeme, o víkendu jedeme na hory, tak at si domů nepřitáhneme klíšťový arsenál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný