Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, jelikož nám začíná sezona klíšťat a všelijakých breberek, vybírám pro svého psa (38 kg) antiparazitní obojek. Pipeta se mi už několikrát neosvědčila a o sprejích nemůže být ani řeč. Jenže bydlíme v bytě a dobře vím, že některé značky obojků opravdu nepříjemně zapáchají…Takže prosím majitele psů, co mají své miláčky v bytě, jak řešíte klíšťata? Ideálně, jaká značka obojků nepáchne??? Děkuju ![]()
Ahoj, já mám velmi dobrou zkušenost s antiparazitním obojkem Scalibor https://profizoo.cz/…r-65-cm-1-ks Pravidelně ho objednávám tady zároveň s granulema, cenově vychází celkem přiměřeně. Nezapáchá, dokonce se s ním může pes i koupat, což jsme pro našeho zlatého retrívra potřebovali
A vydrží celkem dlouho.
Já doteď měla vždy Scalibor ten na velký psy pro dva střední psy, ale uvažuju že zkusím Foresto, ale nevím, jak je dlouhej, aby mi vyšel zas na dva psy jeden ![]()
Já taky doporučuji Foresto. Nesmrdí a navíc perfektně funguje.
Příspěvek upraven 13.04.15 v 08:44
Holky, je Foresto taky pružnej jak Scalibor nebo pevnej jak ten hnus od Kiltixu (mimochodem ten práší a smrdí)
@Bejbyy píše:
Holky, je Foresto taky pružnej jak Scalibor nebo pevnej jak ten hnus od Kiltixu (mimochodem ten práší a smrdí)
Pokud si pamatuji dobře, tak není pružný ![]()
Příspěvek upraven 13.04.15 v 08:47
@Pavlína Kr. Koupat jo, to bych ji nemohla udělat
U nás se při povelu hop do vody ovčák mění v čivavu ![]()
Hoolky, Foresto bude asi dobrej, ale doufala jsem v něco, co bude v trošku jiný cenový relaci
Já vím, že pokud je kvalitní, tak se to vyplatí, ale znáte to…
@Clabitic ale vždyť je to mnohem levnejší jak pipety? Tak vem ten Scalibor, já pujdu asi zas do něj ![]()
@Clabitic máme už x let scalibor a na klíšťata funguje 100% a nesmrdí. Na blechy nám loni už nefungoval, dřív byl taky 100%.
@Bejbyy Našla jsem ted pipety v akci : http://pethome.cz/…3023050.html Tak jo, mrknu na ten Scalibor
@Clabitic je drazsi to je pravda, ale opravdu…nas pes vloni nemel ani jedno kliste, navic u nas v baraku a okoli radily blechy a u nej ani tuk. Navic vydrzi az 8 mesicu. Podle me se to vyplati. A kdyz kouknes nekde na netu tak se da usetrit. Ja ho loni kupovala skoro o 200 draz nez letos. Nasla jsem ho levne na netu a navic mi ho privezli zadarmo az domu
![]()
@Clabitic ale to je pipeta na JEDEN měsíc… to i Foresto vyjde na sezonu levněji
@Bejbyy Nojooo, vidíš, já si to pořádně ani nepřečetla…
@Bebuu Tak je pravda, že když si člověk porovná cenu s dobou účinnosti tak je to jasný no, každopádně ted nemůžu dát 600 za obojek, ted se nám sešlo tolik výdajů
ale obojek potřebujeme, o víkendu jedeme na hory, tak at si domů nepřitáhneme klíšťový arsenál.