Antiparazitní obojek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
518
13.4.15 09:38

Za me Scalibor, mame labradora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
13.4.15 09:40

Já kočkám i psovi kupovala vždy tyhle:
http://www.vseprozvire.cz/…-diaz-65-cm/

a bohatě stačily. A že u nás v polích je klíšťat i blech požehnaně.
Letos jsem ho kočce chtěla koupit až ťeď zjara, a šup v únoru přitáhla blechy. Teď už obojek má a zase je klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
13.4.15 10:12

@Nikolllet ja mela v baleni takovy pricvakavatka plastovy tak si myslim ze tim to pujde

• Citovat
  • Upravit
1228
13.4.15 11:13

Kiltix. Taky nic necítím, dokud si vyloženě zblízka neočuchám psa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
13.4.15 11:32

Hlasuju pro Scalibor. Už jsem toho vyzkoušela mraky. Po pipetách se jednomu psovi udělala alergická reakce, mohl se udrbat. Dlouho jsem používala Bolfo, ale občas se klíště našlo a nevydržel déle jak 3 měsíce. Levnější obojky buď smrděly nebo nefungovaly. Foresto vyzkoušené nemám, proti Scaliboru je dražší a já mám moc psů :D Teď už 3.rok používám Scalibor na všech psech a super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2211
15.4.15 10:58

A co antiparazitní obojek Fyto, nemáte s tím nějaké zkušenosti?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
20.4.15 09:38

Ahoj, máte prosím zkušenost s antiparazitním obojkem na kočky? Nesundávají si to? Máme 2 půlroční koťata a začnou s námi jezdit na chalupu, tak přemýšlím, co jim pořídit. Jsou dost praštěný, nevím, jestli snesou něco na krku, ale ty kapičky prý moc nefungují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.4.15 12:39

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli se může použít Antiparazitní obojek i na fenku která čeká štěňata. Máme labradorku a je v 5 týdnu. děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caramelkaa
21.4.15 13:10
@moniiqua píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli se může použít Antiparazitní obojek i na fenku která čeká štěňata. Máme labradorku a je v 5 týdnu. děkuju :)

Není přiložen k obojku nějaký popisek, třeba není vhodné pro kojící feny, atd.?
Pokud ne zavolala bych veterinářce. :think:

• Citovat
  • Upravit
2
21.4.15 13:19

Obojek ještě koupený nemám, pouze o tom uvažuji, jestli by byl vůbec vhodný za dané situace. Na internetu se to nemůžu právě nikde dočíst. Nejspíše asi budu muset kontaktovat veterinářku :) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caramelkaa
21.4.15 13:24

To bude asi nejlepší.. třeba ti právě doporučí, který je nejlepší :palec:

• Citovat
  • Upravit
833
23.4.15 22:23

Ahoj, tak já v pondělí nasadila Scalibor a do třech dnů si tak rozdrbal uši, že dnes letěl do koše :evil: :cert:. A pak jsme na netu našli, že je na něj dost často alergie! Takže budeme muset vyzkoušet nějaký přírodní antiparaz. přípravek! Ale loni jsme ho měli celý léto a bez problémů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
4.5.15 09:51

Koupila jsem teda Foresto, a obě mají klíšťata :zed:
Zlatý Scalibor zatím… uvidíme dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
4.5.15 09:56

@Bejbyy Tyjo, vyhozený peníze :cert: :cert: my máme ten Scalibor a zatím jsem klíště nenašla a to už jsem jich pár viděla jak po ní lezly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
4.5.15 12:39

@Bejbyy tak pokud ho delis mezi dva psy :roll: :?:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat