Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já kočkám i psovi kupovala vždy tyhle:
http://www.vseprozvire.cz/…-diaz-65-cm/
a bohatě stačily. A že u nás v polích je klíšťat i blech požehnaně.
Letos jsem ho kočce chtěla koupit až ťeď zjara, a šup v únoru přitáhla blechy. Teď už obojek má a zase je klid ![]()
@Nikolllet ja mela v baleni takovy pricvakavatka plastovy tak si myslim ze tim to pujde
Kiltix. Taky nic necítím, dokud si vyloženě zblízka neočuchám psa. ![]()
Hlasuju pro Scalibor. Už jsem toho vyzkoušela mraky. Po pipetách se jednomu psovi udělala alergická reakce, mohl se udrbat. Dlouho jsem používala Bolfo, ale občas se klíště našlo a nevydržel déle jak 3 měsíce. Levnější obojky buď smrděly nebo nefungovaly. Foresto vyzkoušené nemám, proti Scaliboru je dražší a já mám moc psů
Teď už 3.rok používám Scalibor na všech psech a super. ![]()
A co antiparazitní obojek Fyto, nemáte s tím nějaké zkušenosti?..
Ahoj, máte prosím zkušenost s antiparazitním obojkem na kočky? Nesundávají si to? Máme 2 půlroční koťata a začnou s námi jezdit na chalupu, tak přemýšlím, co jim pořídit. Jsou dost praštěný, nevím, jestli snesou něco na krku, ale ty kapičky prý moc nefungují…
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli se může použít Antiparazitní obojek i na fenku která čeká štěňata. Máme labradorku a je v 5 týdnu. děkuju ![]()
@moniiqua píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli se může použít Antiparazitní obojek i na fenku která čeká štěňata. Máme labradorku a je v 5 týdnu. děkuju
Není přiložen k obojku nějaký popisek, třeba není vhodné pro kojící feny, atd.?
Pokud ne zavolala bych veterinářce. ![]()
Obojek ještě koupený nemám, pouze o tom uvažuji, jestli by byl vůbec vhodný za dané situace. Na internetu se to nemůžu právě nikde dočíst. Nejspíše asi budu muset kontaktovat veterinářku
![]()
To bude asi nejlepší.. třeba ti právě doporučí, který je nejlepší ![]()
Ahoj, tak já v pondělí nasadila Scalibor a do třech dnů si tak rozdrbal uši, že dnes letěl do koše
. A pak jsme na netu našli, že je na něj dost často alergie! Takže budeme muset vyzkoušet nějaký přírodní antiparaz. přípravek! Ale loni jsme ho měli celý léto a bez problémů
…
Koupila jsem teda Foresto, a obě mají klíšťata ![]()
Zlatý Scalibor zatím… uvidíme dál
@Bejbyy Tyjo, vyhozený peníze
my máme ten Scalibor a zatím jsem klíště nenašla a to už jsem jich pár viděla jak po ní lezly.