Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A co ten Bolfo?? To bude asi nějaký šunt ne? http://pethome.cz/…1035190.html
Holky takže co je teda lepší? Máme dvě čivavy, krátká i dlouhá srst. Ta dlouhosrstá je vždy plná klíšťat a navíc nedávno dotahly blechy, tak aby to zabíralo preventivně i na ně. Takže co mám volit? Scalibro X Foresto? ![]()
Edit. Máme půl roční dceru, furt ty psy oťapkává a olizuje, tak aby jí to nějak neublížilo..
Příspěvek upraven 13.04.15 v 09:03
@Nikolllet Tak holky radily, že Foresto je kvalitnější, tak asi to Foresto. Já teda asi půjdu, do Scalibra, pro mě je bohužel rozhodující cena.
@Clabitic nevim no mozna bych to bolfo koupila jen na ty hory, pak bych mu asi uz neverila
Nebo na hory pipetu a za měsíc obojek? Jako u nás Scalibor nebyl 100% ani u té, co ho měla tak jak má být, celý (chlupatá). Druhá krátkosrstá měla jen ten zbytek a na stejno. Nevím, jestli by Foresto bylo 100% ![]()
@Bejbyy ja uz psala, ze u naseho psa funguje na 100% ja jsem s nim max. spokojena. Sice je drazsi, ale nemenila bych.
@Bejbyy 100% není asi nic, ale snad to bude lepší než pipety..to jsou vyhozené peníze ![]()
To není špatnej nápad no, koupim něco s krátkou účinností na ten víkend a pak pořídím něco kvalitnějšího. Když ono je to taky každý rok jinak. Jeden rok měla pipetu, ani jedno klíště celou sezonu. Další rok jsem ji koupila zas a po týdnu byla jak autobus na klíšťata.
@Bebuu Asi budu muset vyzkoušet
@Nikolllet nám třeba Advantix fungoval, ale to je darda
@Nikolllet jj urcite se vyplati. Ja letos kupovala na netu. Vyjde to levneji nez v kamenne prodejne. Navic je vhodny k detem. Na to sem se ptala jako prvni. Mam 5 mesicniho syna a taky na psa furt smatla.
@Bebuu Vyyyyyyborně!! Taky už to zkoumám na netu.
Ještě mě napadá jak to mám řešit, když to chci na dva psy.. Jak to tomu druhému připnu? ![]()
@Nikolllet já to sešívala jehlou a pevnou nití, ten Scalibor
Já to řešila spíš kvůli malé - dost se mazlí se psem. Ve zverimexu mi paní doporučila Foresto, je to jeden z dražších, ale zas nesmrdí.