Dát dítě k adopci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
30.1.18 13:01

Holky, napred Vam chci hodne moc podekovat, ani jsem necekala takovou podporu. U me je problem, ze to nemam s kym probrat a svymi prispevky jste mi urcite hodne pomohli. Nektere veci jsem ani nevedela, treba ze existuji nektere organizace na pomoc zenam v techto situacich. Male si moc preju, neustale o tom premyslim, ale neumim si predstavit, ze dokazu v porodnici rict, ze male nechci. I kdyz to nemam s tim pravym, porad je to i me dite a kdovi jestli bych se nekdy k miminku sama rozhodla. I kdyz rodinu jsem vzdy chtela mit i svou a byt lepsi mamou nez byla ta ma. Jeste jednou moc dekuji za podporu, vse zjistim, k psychologovi jsem objednana, takze zkusim poresit i s nim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
30.1.18 13:06
@baby2018 píše:
Holky, napred Vam chci hodne moc podekovat, ani jsem necekala takovou podporu. U me je problem, ze to nemam s kym probrat a svymi prispevky jste mi urcite hodne pomohli. Nektere veci jsem ani nevedela, treba ze existuji nektere organizace na pomoc zenam v techto situacich. Male si moc preju, neustale o tom premyslim, ale neumim si predstavit, ze dokazu v porodnici rict, ze male nechci. I kdyz to nemam s tim pravym, porad je to i me dite a kdovi jestli bych se nekdy k miminku sama rozhodla. I kdyz rodinu jsem vzdy chtela mit i svou a byt lepsi mamou nez byla ta ma. Jeste jednou moc dekuji za podporu, vse zjistim, k psychologovi jsem objednana, takze zkusim poresit i s nim

Moc Ti držím palečky!!! Miminko je dar a uvidíš, že až budeš pečovat o své dítě, veškeré dřívější ošklivé prožitky a starosti Ti budou připadat banální, miminko Tě naplní láskou a obrovskou sílou bojovat o něho i o sebe!!! :dance: :hug: Určitě Ti lidé v oboru poradí co v takové situaci dělat a nikdy se neboj a nestyď říct si o pomoc, víš co se říká; líná huba holé neštěstí :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148663
30.1.18 13:40
@baby2018 píše:

Jestli miminko chceš, tak na tu adopci nepřistupuj. Psycholog je dobrý krok, tam ti to pomůže pochopit co vlastně chceš ale bojíš se toho.Ten Ospod si obejdi, poradí ti a myslím že tam by měli mít kontakty na organizace pomáhající v takových případech jako jsi ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
30.1.18 18:27

@baby2018 Jestli ho chces, tak neni, co resit. Nebude to vzdycky legrace, ale rozhodne to bude stat za to. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
30.1.18 18:44

Jako samozivitelka máš nárok na strašně moc příspěvků..na bydleni, hmotná nouze atd + rodicak a nebo mateřská..můžeš požádat o městský byt ty jspu většinou za pár korun…
Pak budeš dostávat od otce malého takže to určitě zvladnes pokud miminko chceš jen resis finance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
30.1.18 18:47

A taky ti musí dát půlku na výbavu pro miminko a za výdaje pro tebe v tehu jako třeba oblečení, léky atd..Určitě bych zašla na socialku a tam ti poradi a reknou na co všechno máš nárok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
30.1.18 19:12
@baby2018 píše:

Držím palce, nevzdávej to :hug: zjistí možnosti, a co se týče peněz, mám jeden typ na práci, sama tak při mateřské pracuju a dá se to, je to z domu :) kdyby tě zajímalo o co jde, nebo sis chtěla jen tak popovídat, nebo kdybys pak něco potřebovala, klidně napiš do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.2.18 14:12

Tam co jsem se ptala ja, zadne poradenstvi neposkytuji, vse si mama musi obehat sama, akorat vubec nevim jak tohle muze vse probihat, kdyz tam musis zadat i o vychazky. Jak si tam pak matka muze zajit treba nakoupit? Tj vezeni nebo azyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.2.18 14:15

A navic jak si muzu pak najit nejaky byt, kdyz mi z mazerske nic nezbyde a pochybuju ze na byt za 6000 plus dvojnasobna kauce za pul roku nasetrim z materske, nebo z nejakych soc. davek. Jedine delat prostitutku, ale to taky nevim jak kdyz nesmis vychazet ven, jen po dobu kratkych vychazek, co oni ti nadiktuji, a kdo by pak male hlidal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
12.2.18 14:28

@baby2018 Azylak ale neni vezeni. Mam tam aktualne kamaradku, takze ti muzu rict, ze „vychazky“ tam jsou od 7 rano do 7 vecer. Musis dodrzovat jenom jejich rad, v noci byt doma nebo se vcas odhlasit. Nevim jak to bude u tebe, ale tady v Plzni je tedy azylak na muj vkus i dost drahy. Kamaradka na sebe a 2 deti do 6 let plati nejakych 7400 Kc, coz mi prijde tedy jako dost silena castka. Spolupracuje tu i s nejakou agenturou, co ji pomahala vybehat vsechny davky. Aktualne je stale na rodicaku, takze si nemuze moc vyskakovat, ale zvlada to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
12.2.18 14:33
@baby2018 píše:
Tam co jsem se ptala ja, zadne poradenstvi neposkytuji, vse si mama musi obehat sama, akorat vubec nevim jak tohle muze vse probihat, kdyz tam musis zadat i o vychazky. Jak si tam pak matka muze zajit treba nakoupit? Tj vezeni nebo azyl?

Samozřejmě, že si to matka musí vyběhat sama, ale poradit co a jak by ti měli. Jim jde o to, aby ty jsi se postavila na vlastní nohy.
Ano žádáš o vycházky, oni ti poskytují bydlení zadarmo - to znamená jejich pravidla. Kdybys viděla, co tam. chodi občas za ženský, tak by jsi se nedivila. Pro tebe to je přechodná stanice na to, aby ses z toho vyhrabala. Na nákup tě normálně pustí, jinak tam funguje hlídání v rámci matek, co tam jsou, takže můžeš si vyřídit i něco bez dítěte. Na byt budeš žádat příspěvek na bydlení, ten ti to pokryje. Kauce je problém (ale tak někde jsou byty i bez kauce nebo na splátky), ty opravdu nemáš žádné peníze? Asi bych se snažila, co nejvíce ještě vydělat.. ne šlapáním..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
12.2.18 15:09

Když si vybehas přídavky atd můžeš mít až okolo 20.000 kč..znám pár ženských samozivitelek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.2.18 16:51

Ja prave zadne samozivitelky neznam. vetsinou to holky davaj pryc kdyz na to nemaj. zadarmo to bydleni neni. nejake penize mam ale poridim za to hlavne vybavu.on mi nechce prispet nic. a darecky od znamych jsme nedostali ani od znamych.tady jsou vychazky dvakrat dve hodiny.ano prezit se to da, ale nevim co pak.je to slozity rozhodovat se sama.ale dekuji za nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.18 18:27

8000? To není ani na nájem, tedy nevím, kde paní bydlí, ale to určitě nestačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
13.2.18 18:49

Szaci si pouze obehat davky…a neni treba davat dite do decacku..kauci i bydleni proplati socialka, delaji to tak od jak ziva..to ale k tomu musi byt pristup a obehat si to a be uvazovat ze dam dite pryc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí