Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@evičkamarie píše:mame tady, hmotne nouze, doplatky
8000? To není ani na nájem, tedy nevím, kde paní bydlí, ale to určitě nestačí
Otec dítěte ti musí dát pulku na výbavu pokud budeš mít uczenky a platit alimenty a plus plno pridavku atd.. klidně by si nemusela být na ubytovně ale v podnajmu a ještě by ti peníze zbyly..stačí si to obehat stačí jít na socialku a zeptat se na co máš narok…jo. a ma FB jsou skupyny pro matky v nouzi a istatni maminky ti pomuzou daji oblečení at kdyby bylo nejhůře
Adopce je decak? to nevim asi nekdo chytrejsi.. Adopce je tedy neco sileneho ale potraty jsou v poradku? Donosim odrodim spatna zena, jdu na potrat super zena.
Jednou jsem se ptala na prispevek na bydleni a bylo mi receno ze pokud nemam na adrese trvale bydliste narok na nic nemam. nevim jak toho druzi docili.
@baby2018 píše:samozrejme…trvale bydliste musi byt…
Jednou jsem se ptala na prispevek na bydleni a bylo mi receno ze pokud nemam na adrese trvale bydliste narok na nic nemam. nevim jak toho druzi docili.
@baby2018 píše:
Adopce je decak? to nevim asi nekdo chytrejsi.. Adopce je tedy neco sileneho ale potraty jsou v poradku? Donosim odrodim spatna zena, jdu na potrat super zena.
Ukonceni embri vyvoje..v 5 tt kdy jde o shluk bunek a vse je malinke..mi prijde lepsi, nez se postavit tak k tomu ze dite dam pryc..na malou jsem byla sama celou dobu od tehotenstvi…nikdy me nenapadla adopce
@baby2018
Ak by ste sa rozhodli dat dietatko na adopciu ja by som so si rada dietatko rada doptovala
Dobrý den, s manželem by SME rádi miminko do přímé adopce pokud
je někdo takový kdo nemůže neboli nechce z jakého kolik důvodu se o miminko starat rádi mu nabídneme náruč plnou lásky poukazy tu je nějaká taková maminka..Bude..budeme rádi za ozvani nás kontakt je ****** dekuji Kindlmanovy ![]()
edit admin: smazán kontakt