Dát kočárek pryč z domu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
6.6.11 14:00

A co jako mají dělat druhomatky, které mají kočár doma po prvním? :mrgreen: A dokonce plně využívaný batolákem po celou dobu těhotenství… :lol:

Vybodni se na to, budeš mít všechny „velké“ věci už doma, s rostoucím břichem těsně před porodem už by se ti nechtělo harcovat se za kočárem a ještě organizovat jeho převoz do místa bydliště až po porodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
6.6.11 14:04

My ho doma nemáme asi ze stejného důvodu jako píšeš ty.. Babičky se hrozily a odvezly ho k sousedům 8-o no takže se tam na něj někde práší…ale alespoň je klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.11 14:08

ahoj, kočárek jsem měla doma (v chodbě) asi od 5. měsíce…:-) neviděla jsem v tom problém, prostě se mi líbil a jinde jsem ho neměla kde uskladnit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
6.6.11 14:09

můžu si ho dát k mamce, to ona mě právě úplně dostala, dkyž to na mě vyvylila taky, a to jsme si myslela že je mamka normální :roll: domluvím se s chlapem co on mi k tomu řekne stejně by ho musel odvézt on :nevim: ale jeho názor vím tak uvidíme…mě úplně zvyklaly ty řeči fakt :zed: kdybych koupi plánovala, tak to by bylo taky až později…ale jak tu někdo psal, loňská kolekce za super cenu a líbil se nám oboum a to je co říct tak jsme neváhali, já neměla vůbec žádnou představu, tak jsem ráda, že výběr kočárku mám takhle nečekaně za sebou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
6.6.11 14:11

kočárky jsem doma něměla, radši :mrgreen: :mrgreen: ale přes dvorek se to určitě nepočítá :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
6.6.11 14:14

ja tu pověru vubec nechapu… když ho nedejbože budu chtít i na druhý dítě tak ho jako povezu někam do úschovny aby nahodou nebyl doma až budu těhotná? :zed: aaa ted ctu ze uz to psala gladys. pardooon :kytka:

Příspěvek upraven 06.06.11 v 14:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
6.6.11 14:14

právě, že doma přímo není :palec: asi na to vážně kašlu, jestli se něco stane bude to tím, že mimi nebylo v pořádku a ne tím, že mi někde stojí kočárek, jinak postýlku už taky vlastně mám, nesloženou :nevim: i jiné věcičky, skoro vše, vím, že později až budu mít velký buben, budu ráda, že žiju, natož běhat po nákupech, v zimě by se to dalo ale v létě… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.6.11 14:27

Hmm, ted tak premyslim, kam bych upichla ty 4 kocary, co mame momentalne v predsini a komore…jesteze je 5. u sousedu ve sklepe a zbyly dva po babickach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A jeden kocar mi tu parkoval i pred prvnim porodem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
6.6.11 14:28
kocunka píše:
měla jsem kočárek doma a chodila jsem si ho každej den povozit :mrgreen:
:-D taky jsem ho měla doma asi od 7měsíce a po bytě jsem se u něj naparovala jak mi to bude slušet :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.11 14:30

jeee na takové hloupé řeči kašli a udělej si to po svém. Mně taky říkali, že nemám dělat to a ono a blablabla, samé skvělé rady (mimo jiné i s tím kočárkem). Kočár mám doma od pátého měsíce, možná i od čtvrtého (už nevim), protože jsem ho koupila výhodně, a stojí v rohu v kuchyni a vůbec mi to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
6.6.11 14:32

holky moc děkuji, konečně i jiné názory než, že je to pravda…a co se vše stalo, ty nevíš, že kočár nemá být doma atd… :zed: :pocitac: už to řešit nebudu, v pátek jsu na velký utz tak uvidí doktor jaké to na mimi zanechalo následky, že je kočárek pár dní už koupený :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.6.11 14:40

Kočárek mám doma od nějakého asi 25 týdne. Koupili jsme ho na veletrhu, do sklepa jsem nový kočár fakt dávat nechtěla a rodiče 100km daleko (jak moji, tak tchánovci). Takže nám stojí v budoucím dětském pokojíku. Pověrčivá rozhodně nejsem, nechápu, jak by kočár mohl ovlivnit případné těhotenství a navíc je to fakt moje věc, ostatní mi mohli a můžou vlézt klidně na hrb. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.6.11 14:45

Tak to je jasný, budoucí babička hodlá trénovat jízdy s kočárkem :mrgreen: Nekoupila ona si náááhodou tu panenku co vypadá jak živé mimino a nechce s kočárem exhibovat už teď? :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
6.6.11 14:50

Tak já už mám taky doma kočárek, stojí mi v obýváku :mrgreen: . Když jsem čekala 1, tak jsem měla dokonce 3, před porodem a stály mi před dveřma do pokoje. A malá žije :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
6.6.11 14:54

kocik sme mali doma od nejakeho 24 tt a kedze sme nikde inde nemli miesto, tak rovno v spalni , kde bola neskor postielka.. nie som poverciva a nechapem, ako by mohlo
nieco take ovplyvnit hocico..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky