Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A co jako mají dělat druhomatky, které mají kočár doma po prvním?
A dokonce plně využívaný batolákem po celou dobu těhotenství… ![]()
Vybodni se na to, budeš mít všechny „velké“ věci už doma, s rostoucím břichem těsně před porodem už by se ti nechtělo harcovat se za kočárem a ještě organizovat jeho převoz do místa bydliště až po porodu ![]()
My ho doma nemáme asi ze stejného důvodu jako píšeš ty.. Babičky se hrozily a odvezly ho k sousedům
no takže se tam na něj někde práší…ale alespoň je klid ![]()
ahoj, kočárek jsem měla doma (v chodbě) asi od 5. měsíce…:-) neviděla jsem v tom problém, prostě se mi líbil a jinde jsem ho neměla kde uskladnit ![]()
můžu si ho dát k mamce, to ona mě právě úplně dostala, dkyž to na mě vyvylila taky, a to jsme si myslela že je mamka normální
domluvím se s chlapem co on mi k tomu řekne stejně by ho musel odvézt on
ale jeho názor vím tak uvidíme…mě úplně zvyklaly ty řeči fakt
kdybych koupi plánovala, tak to by bylo taky až později…ale jak tu někdo psal, loňská kolekce za super cenu a líbil se nám oboum a to je co říct tak jsme neváhali, já neměla vůbec žádnou představu, tak jsem ráda, že výběr kočárku mám takhle nečekaně za sebou ![]()
kočárky jsem doma něměla, radši
ale přes dvorek se to určitě nepočítá ![]()
ja tu pověru vubec nechapu… když ho nedejbože budu chtít i na druhý dítě tak ho jako povezu někam do úschovny aby nahodou nebyl doma až budu těhotná?
aaa ted ctu ze uz to psala gladys. pardooon ![]()
Příspěvek upraven 06.06.11 v 14:15
právě, že doma přímo není
asi na to vážně kašlu, jestli se něco stane bude to tím, že mimi nebylo v pořádku a ne tím, že mi někde stojí kočárek, jinak postýlku už taky vlastně mám, nesloženou
i jiné věcičky, skoro vše, vím, že později až budu mít velký buben, budu ráda, že žiju, natož běhat po nákupech, v zimě by se to dalo ale v létě… ![]()
Hmm, ted tak premyslim, kam bych upichla ty 4 kocary, co mame momentalne v predsini a komore…jesteze je 5. u sousedu ve sklepe a zbyly dva po babickach
A jeden kocar mi tu parkoval i pred prvnim porodem ![]()
kocunka píše:
měla jsem kočárek doma a chodila jsem si ho každej den povozit
jeee na takové hloupé řeči kašli a udělej si to po svém. Mně taky říkali, že nemám dělat to a ono a blablabla, samé skvělé rady (mimo jiné i s tím kočárkem). Kočár mám doma od pátého měsíce, možná i od čtvrtého (už nevim), protože jsem ho koupila výhodně, a stojí v rohu v kuchyni a vůbec mi to nevadí.
holky moc děkuji, konečně i jiné názory než, že je to pravda…a co se vše stalo, ty nevíš, že kočár nemá být doma atd…
už to řešit nebudu, v pátek jsu na velký utz tak uvidí doktor jaké to na mimi zanechalo následky, že je kočárek pár dní už koupený
![]()
Kočárek mám doma od nějakého asi 25 týdne. Koupili jsme ho na veletrhu, do sklepa jsem nový kočár fakt dávat nechtěla a rodiče 100km daleko (jak moji, tak tchánovci). Takže nám stojí v budoucím dětském pokojíku. Pověrčivá rozhodně nejsem, nechápu, jak by kočár mohl ovlivnit případné těhotenství a navíc je to fakt moje věc, ostatní mi mohli a můžou vlézt klidně na hrb. ![]()
Tak to je jasný, budoucí babička hodlá trénovat jízdy s kočárkem
Nekoupila ona si náááhodou tu panenku co vypadá jak živé mimino a nechce s kočárem exhibovat už teď?
![]()
Tak já už mám taky doma kočárek, stojí mi v obýváku
. Když jsem čekala 1, tak jsem měla dokonce 3, před porodem a stály mi před dveřma do pokoje. A malá žije ![]()
kocik sme mali doma od nejakeho 24 tt a kedze sme nikde inde nemli miesto, tak rovno v spalni , kde bola neskor postielka.. nie som poverciva a nechapem, ako by mohlo
nieco take ovplyvnit hocico..